Οι κυριότερες γενέθλιες όψεις που οδηγούν στην απιστία

Οι κυριότερες γενέθλιες όψεις που οδηγούν στην απιστία

 

 

 

 

 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη

Υπερβολικά  μεγάλη και αχαλίνωτη σεξουαλική ενέργεια, η οποία το πιθανότερο είναι ότι χρειάζεται πολλαπλούς συντρόφους για να ξεθυμάνει, μία και στην καθημερινότητα μίας σχέση είναι μάλλον αδύνατον να καλυφθεί. Επίσης τα άτομα με αυτή την γενέθλια όψη είναι εξαιρετικά παρορμητικά στο θέμα «ζευγάρωμα» και πιθανώς να κάνει τακτικά περιστασιακές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία

Προκύπτουν επιπόλαιες συμπεριφορές, όπου όλα επιτρέπονται. Το άτομο κάνει γενικά υπερβολές και ακρότητες, σαν να μην υπάρχει αύριο. Ανοίγεται αδιακρίτως στους άλλους και ανάλογα μπορεί να καταλήξει στο να ζευγαρώνει αδιακρίτως.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Πηγαίνει ενάντια σε κάθε σύμβαση και «πρέπει». Επομένως και στο «πρέπει να είμαι πιστός/η στον/στην σύντροφό μου». Πειραματίζεται συνεχώς και με πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας διαλύει γενικά τα «όρια» των πραγμάτων και των καταστάσεων, και τα ανακατεύει όλα μαζί. Έτσι το άτομο που έχει τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, δυσκολεύεται να βάλει όρια στην ερωτική του ζωή, με αποτέλεσμα να καταλήγει συχνά να συνευρίσκεται με περισσότερους από  έναν συντρόφους, απιστώντας στον σταθερό σύντροφό του.