Ερωτικοί συνδυασμοί του Καρκίνου

Ερωτικοί συνδυασμοί του Καρκίνου

 

 

 

Ερωτικοί συνδυασμοί του Καρκίνου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ο ανήσυχος Κριός απεχθάνεται  τις μελιστάλακτες  γυναίκες που μπορεί κανείς να κατακτήσει χωρίς δυσκολία. Η ιδανική γυναίκα για τον Κριό πρέπει να είναι «δύσκολη». Αλλά πέφτει εύκολα θύμα της γοητείας της Καρκίνου, που δεν αποκλείει την αποφασιστικότητα και σιδερένια θέληση. Συνήθως δεν το μετανιώνει. Μία Καρκίνος του θυμίζει την οικογένειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Ο Ταύρος και η Καρκίνος  έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα: τη μουσική, την οικογένεια τις απολαύσεις…  της  τραπέζης και της κλίνης! Η ένωση τους  στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ταύτιση των ενδιαφερόντων τους. Μπορούν, λοιπόν να φτιάξουν ένα ευχάριστο σπιτικό, ιδιαίτερα αν κατορθώσουν να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή από την εισβολή των αγαπημένων τους, ωστόσο παιδιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Κάθε γυναίκα Καρκίνος θα πρέπει να αποφεύγει οποιαδήποτε αισθηματική ανάμειξη με έναν Δίδυμο. Άλλωστε, ο ασταθής  Δίδυμος δεν είναι φτιαγμένος για να εκτιμά τις γλυκιές φροντίδες της ρομαντική Καρκίνου. Υποφέροντας από συμπτώματα ασφυξίας , προσπαθεί να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη μεταστροφή της. Κι εκείνη, αντί να τον ανεχτεί, συχνά ψάχνει αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Όταν δύο παιδιά της Σελήνης συναντιούνται , βυθίζονται με το κεφάλι στην κοινή ονειρική τους φαντασία, κι έτσι γεννιέται μία γλυκιά, συγκινητική αγάπη. Η αρχή της γνωριμίας τους θυμίζει παραμύθι. Όταν όμως επανέλθουν  στην πραγματικότητα, και οι δύο γυρεύουν προστασία και παρηγοριά ο ένας από τον άλλο χωρίς αποτέλεσμα. Κάτι που οδηγεί στο ναυάγιο της σχέσης τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Ο δυναμικός Λέων και η ρομαντική Καρκίνος , έλκονται ο ένας από την άλλη, αλλά συχνά δεν αντέχουν τη συμβίωση γιατί είναι πολύ διαφορετικοί. Εκείνη θα τον ήθελε λιγότερο βιαστικό και κοσμικό, εκείνος  απαιτεί να επιβάλλει το δικό του στιλ. Εκπροσωπούν, ωστόσο το αέναο παιχνίδι του Ήλιου και της Σελήνης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ονειροπόλα  και ευαίσθητη Καρκίνος συλλέγει τρελούς έρωτες  με χαρακτηριστική σεληνιακή αστάθεια, αλλά αν συναντήσει έναν σοβαρό τύπο όπως ο Παρθένος μπορεί να ανακαλύψει με ανακούφιση ότι εντόπισε τον άντρα της. Δεν πρόκειται για πάθος και ενθουσιασμό, αλλά για συμμαχία και ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Σαγηνευτικός,  αλλά  κάπως ψυχρός, ο Ζυγός βλέπει την αγάπη σαν ένα εκλεπτυσμένο τελετουργικό, οι κανόνες  του οποίου δεν ταιριάζουν με τον αναρχικό θερμό και παράλογο έρωτα της  Καρκίνου. Η σχέση τους δεν εύκολη, αφού το ζευγάρι αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο  την έννοια της αρμονίας. Αλλά ο έρωτας τους παραμένει αλησμόνητος και πολλές φορές διαρκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Η Καρκίνος είναι ευαίσθητη αλλά όχι εύθραυστη και είναι η μόνη, ίσως που έχει ανοσία στο δηλητήριο του Σκορπιού. Αν ο σύντροφός της του όγδοου ζωδίου αποπειραθεί να την καταστρέψει, μπλέκοντας της στις αγωνίες, τα υποχθόνια παιχνίδια του και σκοτεινά μυστικά του, εκείνη αντιδρά με τρυφερότητα και γλυκύτητα. Και στο τέλος νικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Το να συμβαδίσει με το ρυθμό ενός Κένταυρου, είναι κουραστικό για μία επιφυλακτική και αισθησιακή Καρκίνο. Το στρες μπορεί να δημιουργήσει αγεφύρωτες αντιθέσεις. Αλλά αν η σχέση  αντέξει εκείνος ηρεμεί και δεν μπορεί να κάνει χωρίς τις «μητρικές» φροντίδες της. Και μαζί φτιάχνουν  ένα σπίτι όπου  κυβερνάει η φιλοξενία του Τοξότη και οι ικανότητες της Καρκίνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Οι δύο τους είναι τόσο αταίριαστοι που όταν συναντηθούν νιώθουν έντονη την παρόρμηση να φύγουν μακριά ό ένας από τον άλλον. Όμως η ρομαντική, μητρική Καρκίνος ξέρει πώς να «ζεστάνει» τον αυστηρό Αιγόκερω. Έπειτα, βασίζεται πάνω του, έχοντας επιτέλους βρει το στέρεο βράχο για να θεμελιώσει την οικογένεια  των ονείρων της. Και, με το χρόνο η αγάπη τους μεγαλώνει σαν τον κισσό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Πιο εύθραυστος απ’ ότι φαίνεται ο Υδροχόος έχει ανάγκη να αγκιστρώσει τα «πινδάρεια» πετάγματα του σ’ ένα σταθερό συναισθηματικό σημείο αναφοράς. Του το δίνει η σεληνιακή Καρκίνος  που με την άφθονη στοργική της ενέργεια, είναι σε θέση να ασχοληθεί θετικά όχι μόνο μαζί του αλλά και με όλο του το σόι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Η συνάντηση αυτών των δύο ονειροπόλων είναι μία κατάδυση σ’ ένα ωκεανό συγκινήσεων. Δύσκολο να αναδυθούν στην πραγματικότητα χωρίς να αισθανθούν  ίλιγγο  και πανικό. Όσο για τη γιατρειά τους; Να διαπράττουν μαζί απολαυστικές  γαστριμαργικές αμαρτίες, που  είναι τόσο αγαπητές και στους δύο.