Εωτικοί συνδυασμοί του Δίδυμου

Ερωτικοί συνδυασμοί του Δίδυμου

 

Ερωτικοί συνδυασμοί του Δίδυμου

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Εάν η γυναίκα είναι Δίδυμος, σπρωγμένη  από την αγάπη της για την ελευθερία και την ανεξαρτησία η προστατευόμενη του Ερμή προσπαθεί από ένστικτο να ξεφύγει από τη φλόγα του παθιασμένου Αρειανού. Τον ανταγωνίζεται και κάνει να ζηλεύει τον προκαλεί. Το αποτέλεσμα είναι να τον δέσει ακόμη πιο πολύ μαζί της σε μία ταραχώδη σχέση γεμάτη παγίδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Δύσκολο να αγκιστρωθεί σε μία στέρεη σχέση ή ανεξάρτητη και περίεργη γυναίκα Δίδυμο. Για ένα διάστημα, ο αρρενωπός εκπρόσωπος του Ταύρου μπορεί να καταφέρει να την κρατήσει με τη δύναμη της φλογερής του σεξουαλικότητας. Τίποτα, όμως δεν εγγυάται τη σταθερότητα στο μέλλον. Οι διαμετρικά αντίθετες  προτιμήσεις τους: εκείνος προτιμά την εξοχή εκείνη τον θόρυβο της πόλης.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Η ερωτική μονομαχία ανάμεσα σε δύο Διδύμους είναι ένα διασκεδαστικό, γοητευτικό, αλλά εφήμερο παιχνίδι. Πράγματι είναι και οι δύο μπλοκαρισμένοι από τον κοινό φόβο απέναντι στα βαθιά συναισθήματα. Για να ξεμπλοκαριστούν, έχουν ανάγκη από ένα σύντροφο που ξέρει πώς να αγαπά χωρίς φόβους και επιφυλάξεις – και αυτοί μεταξύ τους έχουν επιφυλάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ευφάνταστος Καρκίνος και η είρων Δίδυμος ακόμα και ενηλικιωθούν , μένουν πάντα παιδιά. Και διασκεδάζουν πολύ μαζί, ιδίως αν έχουν χρήματα και επιτυχία. Όταν όμως η μοίρα παύει να τους χαμογελά εκείνη ερωτεύεται τον Καρκίνο για την κακοκεφιά του. Στο τέλος είναι εκείνος που φεύγει για να αναζητήσει αλλού την ψυχαγωγία.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Η Δίδυμος γυναίκα ξέρει να υποκινεί διακριτικά το ναρκισσισμό του γοητευτικού Λέοντα. Τότε εκείνος που είναι αργοκίνητος σεξουαλικά, αφυπνίζεται με μία συναρπαστική αρρενωπότητα. Εκείνη πάλι, ξέρει να ερωτεύεται χωρίς να υποτάσσεται ολοκληρωτικά. Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, γιατί καταφέρνουν  να αναζωογονούν την σχέση τους με δημιουργικότητα και φαντασία.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Η γυναίκα Δίδυμος νιώθει όμορφα με τον άντρα Παρθένο, αφού στο πρόσωπο του βρίσκει ένα πανέξυπνο και εξασκημένο συνομιλητή. Και οι δύο κυριαρχούμενοι από τον Ερμή και γεννημένη σε μεταβλητά ζώδια, δεν φημίζονται για την πίστη τους. Αλλά εκείνη περιορίζεται στο φλερτ, ενώ εκείνος, με το ήρεμο και ορθολογιστικό του στιλ, καλλιεργεί παρασπονδίες  πιο συχνές και ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Αυτά τα ζώδια τους Αέρα, όταν συναντιούνται, έχουν ως πρωταρχικό στόχο να κατακτήσουν αμέσως ο ένας τον άλλο. Ανάμεσά τους ο έρωτας είναι ανάλαφρος, ερεθιστικός και τόσο ευχάριστος που μερικές φορές φαίνεται αμαρτία να τον αποτελειώσουν μ’ ένα γάμο! Κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να πάρει τη μεγάλη απόφαση, κι έτσι η σχέση τους σιγά σιγά εξασθενεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Σαγηνευτικός και σοφιστικέ ο άντρας Σκορπιός αρέσει πολύ στη Δίδυμο γυναίκα, η οποία δείχνει περιέργεια για οτιδήποτε ξεφεύγει από το σύνηθες. Αλλά με τον καιρό η ζήλια του και η κτητικότητά του γίνονται ανυπόφορες. Καλύτερα, λοιπό να κρατηθούν οι αποστάσεις. Πέρα από τον έρωτα, κοινό στοιχείο έχουν την εξυπνάδα, κάτι που τους δημιουργεί δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έλκουν σωματικά ο ένας τον άλλο, η Δίδυμος και ο συμπαθητικός, ζεστός και ευχάριστος  Τοξότης μπορούν να δεθούν με τα δεσμά του έρωτα, παρόλο που λατρεύουν και οι δύο την ελευθερία. Πρόκειται για μία σχέση ανέμελη χωρίς δράματα ούτε  ζήλιες. Την επιβολή του νόμου στο σπίτι αναλαμβάνει εκείνος, που είναι ιδιαίτερα ικανός στο ρόλο του αρχηγού της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι απόλαυση η αιώνια νεανική Δίδυμος, που όσα χρόνια κι αν περάσουν σε κοιτάζει με βλέμμα γελαστό και φευγαλέο! Ούτε ένας «σκληρός» σαν τον Αιγόκερω δεν μπορεί να της αντισταθεί… Και της ανοίγει την καρδιά και το πορτοφόλι του ταυτόχρονα. Η αγάπη τους θρέφεται συνήθως με το χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Για ν’ αρέσει στην απαιτητική Δίδυμο ένας άντρας, πρέπει να είναι πολύ διεγερτικός, τόσο από σωματική πλευρά. Άρα ο πρωτότυπος, είρων και ευχάριστος εκπρόσωπος του ενδέκατου ζωδίου έχει πολλές πιθανότητες να την κρατήσει για πάντα. Οι δύο τους καταφέρνουν να εδραιώσουν ένα ιδιαίτερα ισχυρό και άρρηκτο δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι προστατευόμενες των Διδύμων υπόκεινται στη γοητεία των εκπροσώπων του τελευταίου ζωδίου. Αλλά στην πρώτη ένδειξη κούρασης, δική τους ή του άλλου, το βάζουν  στα πόδια. Τα απόλυτα πάθη πραγματικά δεν τους ταιριάζουν. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δύναμη της αγάπης τους. Η διάρκεια της βέβαια, είναι άλλη υπόθεση.