Ερωτικό ωροσκόπιο φεβρουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

 

 

 

Ερωτικό ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

 

ΚΡΙΟΣ

Από τις 07 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει  στο ζώδιο σας και κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, καμία σχέση χωρίς νόημα δεν θα μπορέσει να επιβιώσει, απλά γιατί εσείς θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες ερωτικές σχέσεις. Όσοι από εσάς είστε σε μακροχρόνια σχέση θα περάσετε κάποιες δοκιμασίες κι αυτό γιατί ο/η σύντροφός απαιτεί από εσάς να του/της αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Τέλος είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επανασύνδεση. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 8,9,12,25.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πως ενώ δίνεται πολλά μέσα στην σχέση δεν εισπράττετε τα ανάλογα κι από τον/την σύντροφό σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή όμως στις 16 του μήνα ευνοεί τις δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα. Εκεί γύρω στις 23 με την Νέα Σελήνη θα έχετε την βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε  βγείτε από το συναισθηματικά αδιέξοδο που πιθανόν να βρίσκεστε.  Μην επενδύσετε σε νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι στις 29 του μήνα και οι  δεσμευμένοι να δείξετε προσοχή σε ότι δεν είναι ξεκάθαρο μέσα  στην σχέση σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 1,2,14,29.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, αρχίζει για εσάς μία περισσότερο ερωτική περίοδος που σας  δίνει εκείνες τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Να είστε πιο προσεκτικοί όσοι είστε σε σχέση γύρω στις 16 του μήνα γιατί  ο κυβερνήτης πλανήτης σας  Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία και θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που αφορούν την σχέση σας, είτε για καλό, είτε για κακό!  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο δεν θα έχουν διάρκεια. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,12,16,17.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και το ξεκίνημα του μήνα θα είναι για εσάς πολύ ερωτικό, και θα πείτε όλο όσα θέλετε από καιρό πείτε στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, εσείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινωνική, επαγγελματική σας ζωή και με την  εικόνα που έχουν οι άλλοι για  εσάς,  αφήνοντας σε δεύτερο ρόλο τα ερωτικά σας. Στις 16 ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα ή να δώσετε δεύτερη ευκαιρία  στην σχέση σας οι δεσμευμένοι. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι κάπως πιο  πιεστικό γιατί το ταίρι σας θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6,14,15,18.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά πολύ ερωτικά για εσάς, ιδιαίτερα από τις 7 του μήνα θα θελήσετε περισσότερη περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 16 του μήνα σας ωθεί να ξαναδείτε κάποια πράγματα χωρίς να εγκλωβίζεστε σε μικρολεπτομέρειες. Η Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα σας βγάζει στην επιφάνεια έντονα ερωτικά πάθη! Δεν ευνοούνται όμως οι γνωριμίες οι οποίες  δεν έχουν κάποια βάση.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 8,16,17,21.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα και ιδιαίτερα από τις 7 του μήνα είναι πολύ ερωτικό για εσάς καθώς ανεβαίνει η λίμπιντο στα ύψη, αλλά βγάζει όμως στην επιφάνεια και κρίσεις ζήλιας όπου θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 16 του μήνα, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε πολλά για τις επιλογές σας. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε επιστροφές από το παρελθόν, αλλά οι νέες σχέσεις δεν θα έχουν διάρκεια.  Το τελευταίο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε τα παράπονα του /της συντρόφου σας που θα απαιτήσει  να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 10,18,23,24.

ΖΥΓΟΣ

Με το ξεκίνημα του μήνα σας κυριαρχεί το άγχος για το μέλλον της σχέσης σας. Παρόλα αυτό θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία για μία σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέα γνωριμία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 16 του μήνα σας βάζει στην διαδικασία να ξανασκεφτείτε αποφάσεις που είστε έτοιμοι να πάρετε ή που έχετε πάρει.  Το τέλος του μήνα σας βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,12,21,25.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να επωφεληθείτε στην ερωτική σας ζωή αυτό τον μήνα, χάρη στον ρομαντισμό και στην ερωτική σας θέρμη.  Θα πρέπει όμως να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και τις ανασφάλειες, καθώς θα κλιθείτε να στηρίξετε έμπρακτα το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 16 του μήνα ίσως να φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας, ή ακόμη και την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν που θα σας ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 1,2,14,29.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκό για όσους από εσάς είστε μακροχρόνια σχέση ή συγκατοικείτε με το ταίρι σας. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας , έτσι ώστε να μοιραστείτε περισσότερα πράγματα μαζί. Οι ελεύθεροι θα διασκεδάσετε και θα έχετε περισσότερα φλερτ! Το τελευταίο όμως δεκαήμερο του μήνα κρατάτε μία απόλυτη και επικριτική στάση απέναντι στον/στην σύντροφό σας με αποτέλεσμα να τον/την απομακρύνει!   Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 3,16,17,25.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη βδομάδα του μήνα σας κάνει να προσπαθείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές που ίσως έχετε με τον/την σύντροφό σας έτσι ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε έναν νέο δρόμο επικοινωνίας μεταξύ σας. Γενικά όμως οι ανασφάλειες σας αυτό τον μήνα είναι περισσότερο τονισμένες και σας κάνουν περισσότερο κλειστούς, με αποτέλεσμα να κάνετε και το ταίρι σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να απομακρύνεται.  Ο Άρης βέβαια από τις 16 του μήνα σας κάνει πιο δραστήριους, από την άλλη όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή από την ίδια ημέρα σας κάνει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, γεγονός που είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2,6,18,28.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 7 του μήνα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό σας δίνει ένα έντονο αισθησιασμό στην ατμόσφαιρα! Όσοι είστε σε σχέση ίσως να σκεφτείτε ένα ταξιδάκι ή μία εκδρομή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ακόμη και από το διαδίκτυο.  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 16 του μήνα σας βάζει στην διαδικασία να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει όσα μέχρι τώρα δεν έχετε πει.  Στο τέλος του μήνα όμως προσέξτε μην παρασυρθείτε από φοβίες και ανασφάλειες.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι : 3,8,9,21.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 7 του μήνα που Αφροδίτη μπαίνει στο Κριό, σας δίνει μία νέα ώθηση στα ερωτικά σας και σταθεροποιείτε την σχέση σας οι δεσμευμένοι με μία πιο ρομαντική και αισθησιακή νότα. Στις 16 του μήνα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας  θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και ίσως να ζητήσετε δεύτερη ευκαιρία από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με την Νέα Σελήνη στις 23 του μήνα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και όσοι από εσάς είστε σε γάμο θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις  με τον/την σύζυγο και θα κάνετε μία νέα αρχή. Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6,10,14,23.