Τι πρέπει να επιδιώξουμε και τι να αποφύγουμε αυτό το μήνα;

Ο Κριός

 Να αποφύγετε να κρύψετε το πρόβλημά σας, με το σκεπτικό ότι οι άλλοι μπορεί να το θεωρήσουν «ακατάλληλο». Επιδιώξτε να μιλήσετε με ειδικούς πάνω σ’ αυτό, ειδάλλως θα συσσωρεύσετε πολύ θυμό που ένας Θεός ξέρει, πού και σε ποιον θα ξεσπάσει.

Ο Ταύρος

 Αποφύγετε να παρακάμψετε το πρόβλημα, μόνο και μόνο για να μην ζητήσετε βοήθεια. Επιδιώξτε να βρείτε λύσεις αντί για ρίσκα. Μην ψάχνετε για «κόλπα» που θα σας επιτρέψουν να λύσετε τα ζητήματά σας γρήγορα και εύκολα. Προτιμήστε να ζητήσετε τη βοήθεια των πιο έμπειρων.

Οι Δίδυμοι

 Δεν επιδιώκετε την ωριμότητα και όλο ξεφεύγετε απ’ αυτό που πρέπει να κάνετε. Έτσι όμως, χάνετε πραγματικές ευκαιρίες ζωής και παραμένετε στάσιμοι, χωρίς καμία εξέλιξη. Πόσο πιστεύετε ότι οι άλλοι θα ανεχτούν ένα «αιώνιο έφηβο», που φέρεται ανεύθυνα;

Ο Καρκίνος

 Σας έρχονται λάθος ιδέες. Περνάτε για αληθινή, την διαδικτυακή προπαγάνδα, που κάποιοι κάνουν επί τούτου για να σας παραπλανήσουν. Προσπαθείτε να συζητήσετε πάνω σε θέματα, με αντιλήψεις που δεν είναι δικές σας. Γίνεστε άδικα, επικριτικοί. Αν σας αρέσει η μοναξιά, συνεχίστε…

Ο Λέων

 Επιδεικνύεστε, και θα χάσετε «τη μπάλα», γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι το κοινό που τώρα σας αποθεώνει, αργότερα θα σας προδώσει. Μην κοροϊδεύετε την συμπαντική ενέργεια, που πληρώνει στον καθένα αυτό που αξίζει και μην πιστέψετε ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Συνεχίστε έτσι, και θα δείτε.

Η Παρθένος

 Η ηθική σας δεν συμφωνεί με την κοινή γνώμη. Δεν είστε σε θέση να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που προκύπτουν και αυτό θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση σχετικά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην ρισκάρετε τη σταθερότητα για την περιπέτεια. Υπάρχουν συνέπειες.

Ο Ζυγός

 Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Νιώθετε πνιγμένοι μέσα στις υποχρεώσεις και τη δουλειά και αυτό σας κάνει να καταπιέζετε τον εαυτό σας. Σας πέρασε από το μυαλό ότι οι συνεργάτες σας μπορεί να δοκιμάζουν τις αντοχές σας; Γίνατε μήπως «το καναρίνι στο ορυχείο»; Συνέλθετε

Ο Σκορπιός

 Μάλλον ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο που είναι μακριά από εδώ. Εξαρτάτε τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας από φτηνά κόλπα που σας επιτρέπουν να «τη βγάζετε καθαρή». Σας περιμένουν απώλειες αν συνεχίσετε έτσι και σοβαρές μάλιστα, υλικές απώλειες.

Ο Τοξότης

 Βλέπετε εν δυνάμει εραστές παντού και αυτό σας κάνει να ξεπερνάτε τα όρια των άλλων, διεκδικώντας τους. Απ’ την άλλη μεριά, αρνείστε να δείξετε τα συναισθήματά σας, φοβούμενοι ότι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας. Πραγματικά, ξέρετε τι ακριβώς θέλετε; Βρείτε το γρήγορα γιατί η μοναξιά σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Αιγόκερως

 Προσπαθείτε να παρουσιαστείτε ως υψηλά, ηθικώς, ιστάμενοι, αλλά χωρίς κανένα συναισθηματικό υπόβαθρο. Νιώθετε υπεράνω όλων και αυτό σας απομονώνει από τους άλλους. Έχτε θέσει υψηλά στάνταρ κι έχετε παγιδευτεί στον αγώνα για την πραγματοποίησή τους. Προσοχή!

Ο Υδροχόος

 Η επιμονή σας να υπεραναλύετε τα πάντα, προκαλεί στρες και αυτό με τη σειρά του προβλήματα με την υγεία. Δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, και δεν αφήνετε και τους αγαπημένους σας να το κάνουν. Προσέξτε γιατί οι συνέπειες δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

Οι Ιχθύς

 Θέλετε να περάσει το δικό σας και δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό όταν προσπαθείτε να το επιβάλλετε στους άλλους. Δεν διστάζετε ακόμα και να καταχραστείτε την εξουσία που σας έχει δοθεί προκειμένου να επιτύχετε. Σκάνδαλα ενόψει. Χωρισμοί και αποστασιοποιήσεις. Την προσοχή σας παρακαλώ, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.