Τα ζώδια πάνε παραλία

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΤΑΡΩΜΑΝΤΩΝ-ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΩΝ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 14980. ΧΡΕΩΣΗ 1,015/1′

ΚΡΙΟΣ. Ο γοητευτικός Κριός περιφέρεται στην παραλία προσπαθώντας να γοητεύσει και να σαγηνεύσει όσο περισσότερους/ες θαυμαστές/θαυμάστριες απλά και μόνο για την επιβεβαίωση της γοητείας του

ΤΑΥΡΟΣ.
Ο άντρας Ταύρος κάνει βόλτες πάνω –κάτω στην παραλία για να επιδεικνύει το καλογυμνασμένο του κορμί! Ιππότης βέβαια αφού θα προθυμοποιηθεί να σας βάλει αντηλιακό στην πλατούλα σας !

ΔΙΔΥΜΟΙ.
Ο επικοινωνιακός Δίδυμος είναι ικανός να περιφέρεται κάνοντας δημόσιες σχέσεις προβάλλοντας τις γνώσεις του, ακόμα και στα παιδάκια φτιάχνοντας μαζί τους πύργους και κάστρα στην άμμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Τρυφερός και προστατευτικός όπως είναι το γλυκό μας Καρκινάκι , θα φροντίσει να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις (ομπρέλα, ξαπλώστρα, δροσερά ποτά )

ΛΕΩΝ.
Ο άρχοντας της παραλίας μετά απ’ αυτόν κανείς!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Ο νόμος και τάξη δεν χαλαρώνει ακόμα ούτε και στην παραλία αφού πάντα προσέχει να είναι όλα στη θέση τους ( ταπεράκια με φαγητό, παγωμένο νερό, βιβλία, τάβλι, τραπεζάκι με τραπεζομάντιλο, και κινητό φαρμακείο!!)

ΖΥΓΟΣ.
Παρατηρητής και στοχαστής ο Ζυγός στην παραλία έχει μαζί το βιβλίο του, το ραδιοφωνάκι και το σημειωματάριο του για να σημειώνει ότι του κάνει εντύπωση!!!!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαύρο γυαλί και μυστήριο ύφος ο Σκορπιός , προκαλεί –μαγνητίζει τα «θύματά» του !

ΤΟΞΟΤΗΣ.
Ο αρρενωπός και από την φύση του ανεξάρτητος Τοξότης δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να κάνει κάτι για να προσεγγίσει τα βλέμματα γύρω του! Τα προσελκύει ούτως ή άλλως με το αρρενωπό στυλ που διαθέτει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
Εκτός από τα απαραίτητα για την παραλία ο Αιγόκερως σίγουρα θα έχει μαζί του το Tablet του για να μπορεί να παρακολουθεί το e-mails του γιατί , οκ καλή η παραλία αλλά να μην χάσει και την ενημέρωση του χρηματιστηρίου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Ο αεράτος Υδροχόος τραβάει τα βλέμματα στην παραλία με το δήθεν αδιάφορο αλλά και σοφιστικέ ύφος του!! Εάν είναι γυναίκα Υδροχόος εκτός των όλων παραπάνω θα τραβήξει τα βλέμματα των λουόμενων με το brazil μαγιό της!!

ΙΧΘΥΣ. 
Στο στοιχείο τους οι Ιχθείς προσελκύουν τους γύρω τους επιδεικνύοντας τις κολυμβητικές τους ικανότητες ταράζοντας τα νερά με την τρίαινα του Ποσειδώνα!!!!!!!!!!!!! Το βράδυ όμως φωτιά στην παραλία και βαρκάδα με ρομαντική μουσική κάτω από τ’ αστέρια και το ολόγεμο φεγγάρι!!!!!!!!!!!!