Ταρώ για σήμερα 10/5

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13/2

Τα ζώδια για σήμερα 13/2

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 13/2 ξεκινά με τον Κριό..Πολλά γεγονότα και πολύ πίεση. Ο κυβερνήτης σας Άρης σήμερα είναι ακριβώς επάνω στον Ουρανό

ΤΑΥΡΟΣ

Από το μεσημέρι και μετά προκύπτουν  συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα που σας βγάζουν από το σφιχτό επαγγελματικό πρόγραμμα. Δυσάρεστη είδηση από μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με ένα φιλικό σας πρόσωπο και προβληματίζεστε έντονα. Όσοι ασχολείστε με συλλόγους θα αντιμετωπίσετε εχθρική συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Τα επαγγελματικά τα αντιμετωπίζετε πολύ δυναμικά σήμερα άλλα από τον εκνευρισμό σας έρχεστε σε διαφωνίες με συναδέρφους. Να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Άρη Ουρανού δείχνει κάτι ξαφνικό ή σε ταξίδι σας ή ένα ξαφνικό νομικό πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιο γεγονός θα σας αναστατώσει πολύ ψυχικά.  Υπάρχει έντονος κίνδυνος και για οικονομικές ζημιές.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σχέσεων στην πρώτη γραμμή . Πολλοί-ες θα ζήσετε ένα έντονο ξέσπασμα του συντρόφου ή θα του συμβεί κάτι πολύ ακραίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι είστε το πιο ανθεκτικό ζώδιο δε σημαίνει ότι είστε άτρωτοι. Κάτι ξαφνικό σε θέματα υγείας ή ένα ατύχημα στον εργασιακό χώρο είναι σχεδόν βέβαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αναστάτωση θα έρθει σήμερα από τα παιδιά σας ή από τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε όσοι αθλείστε για τυχόν τραυματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη Ουρανού φέρνει ζημιές στο χώρο της οικίας σας άλλα και εντάσεις με τους γονείς σας. Αφορά περισσότερο εσάς των τελευταίων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί από όλους σε θέματα οδήγησης . Επίσης αποφύγετε διαπληκτισμούς με γείτονες και αδέρφια.

ΙΧΘΥΣ

Σοβαρός κίνδυνος για οικονομικές και άλλου είδους υλικές απώλειες. Μην κάνετε σήμερα μεγάλες συναλλαγές.