Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29/7

 

Προβλέψεις για σήμερα 29/07

Κριός:: Ο Ήλιος από τον καρκίνο, τονίζει την ευαισθησία σας και υπάρχει η πιθανότητα να γίνετε πολύ πιο προστατευτικοί με τα κοντινά σας άτομα. Κάποιες εντάσεις σήμερα με άτομα του σπιτιού μπορεί να εξελιχθούν σε καυγάδες. Προσοχή σήμερα στις επαφές σας με άτομα ισχύος ή ανώτερα στην δουλειά που μπορεί να σας καταπιέζουν και να ζητούν περισσότερα από αυτά που μπορείτε να κάνετε.

 

Ταύρος:: Με την διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο σας,   το άτομο γυρίζει  προς τα μέσα του, και αναζητά εκεί την πνευματικότητα. Κοπάζει η προηγούμενη έντονη κοινωνικότητα και δίνει τη θέση της στον προβληματισμό, τη σταχυολόγηση των δεδομένων και την αναζήτηση της θαλπωρής στην οικογενειακή ζωή. Μοναδικό, ίσως, αγκάθι σε αυτή την εσωτερική πορεία, είναι η πιθανότητα εμμονών σε παλιές ιδέες.

 

Δίδυμος:: Η Αφροδίτη σε πολύ καλή όψη με τον Δία δίνει πολλές ευκαιρίες για οικονομική άνοδο , αλλά φέρνει και πολλές ερωτικές επιτυχίες. σε όψη τριγώνου με την σελήνη  ενεργοποιεί έντονα το συναίσθημα. Είναι δύσκολο να εκφραστεί θυμός ή επιθετικότητα υπό την επίδραση αυτής της όψης. Αντίθετα, εκφράζεται μητρική, στάση απέναντι σε όλους. Υπάρχει έντονη αλτρουιστική διάθεση ενώ οι σχέσεις με γυναικεία πρόσωπα και ιδιαίτερα τη μητέρα, είναι καλές αυτή την περίοδο. Είναι ιδανική περίοδος για χαλάρωση, ηρεμία και ανάκτηση δυνάμεων.

 

Καρκίνος:: Ο ήλιος από το δικό σας ζώδιο σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό δίνει ακόμη πιο ακραία και ανατρεπτική συμπεριφορά. Δεν υπάρχει αίσθηση της ιεραρχίας. Επαγγελματικά, είσαστε σε συνεχείς ρήξεις και αλλαγές. Γεγονότα ξαφνικά και ανεπάντεχα μπορεί σήμερα να σας βγάλουν εκτός προγράμματος και να σας αναστατώνουν , Το άτομο που δέχεται αυτή την διέλευση γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει εκτός εαυτού.

 

Λέων:: Δώστε μεγάλη σημασία σήμερα σε όποια ευκαιρία σας δοθεί σε σχέση με τα οικονομικά σας. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για επενδύσεις ή και νέα ξεκινήματα που θα είναι πολύ κερδοφόρα στην πορεία. Η διέλευση του Ερμή από τον πρώτο σας οίκο σηματοδοτεί μια γενικά καλή περίοδο, κατά την οποία είσαστε ήρεμοι και με σαφή προσανατολισμό. Μπορεί να εκφράζεστε με ειλικρίνεια, η σκέψη σας χαρακτηρίζεται από διαύγεια και έχετε όρεξη για εκδρομές και νέες ενασχολήσεις.

 

Παρθένος: Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον πρώτο οίκο σας κάνει γοητευτικό. Δεκτικό και ανεκτικό στη συμπεριφορά των άλλων. Αναζητάτε τη συντροφιά άλλων ανθρώπων και επιδιώκετε να συμφιλιωθείτε ακόμα και με αυτούς με τους οποίους είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις σας. Στο πρόγραμμα είναι οι διακοπές και η διασκέδαση. Οι ερωτικές κατακτήσεις είναι σίγουρες αλλά όχι και η διάρκεια.

 

Ζυγός: Το σπίτι και ο προσωπικός σας χώρος, σήμερα θα είναι η προτεραιότητά σας.  Σκέφτεστε με την καρδιά, πράγμα που οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις και ασυνήθιστες συμπεριφορές σε σχέση με τα οικία σας άτομα. Η σελήνη σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή μπορεί να γίνουν αφορμή να ξεσπάσει κρίση με κάποιον ή κάποια. Αυτή η διέλευση πολλές φορές είναι η αιτία που το άτομο τσακώνεται με την μητέρα του. Θα θέλετε να επιβάλετε την γνώμη σας και τις απόψεις σας, με αποτέλεσμα παράπονα και συγκρούσεις.

 

Σκορπιός: Είναι μια περίοδος που πολλά παράπονα εκφράζονται και πολλές συγκρούσεις προκαλούνται. από τα κοντινά σας άτομα.  Ο μόνος τρόπος για να εκτονωθεί όλη αυτή η ένταση είναι, το άτομο, να εκφράσει τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του για να αποσυμπιεστούν οι στρεσογόνες καταστάσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι άριστη όπως και η ερωτική. Πολλές οι προσκλήσεις για διασκέδαση και ακόμα περισσότερες οι κατακτήσεις και οι καινούργιες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

 

Τοξότης: Μυστικά και κρυφές καταστάσεις συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας και γενικά το παρασκήνιο είναι έντονο και εσείς έχετε την τάση να το κάνετε ακόμα πιο έντονο. Δεν είναι καλή ημέρα για αποκαλύψεις ούτε για παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Η βοήθεια και η προστασία για εσάς έρχεται από την Αφροδίτη που φέρνει Ενδιαφέρουσες προσωπικότητες να στηρίζουν τη δράση σας. Σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν μιά χρειά σοβαρή και περισσότερο λογική παρά συναισθηματική.

 

Αιγόκερος: Η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο φυσικό σας οίκο δίνει πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση σε μια σχέση με έντονες διακυμάνσεις στα συναισθήματα. Οι διεκδικήσεις είναι έντονες αλλά και οι διαπλύκτισμοί που μπορεί να προκύψουν σήμερα. Η γλώσσα σας τσακίζει κόκαλα και δεν φαίνεται ότι θα μπορέσετε να φανείτε με τίποτα διπλωμάτες. Στον οικονομικό τομέα ,μπορεί να επωφεληθείτε από τα χρήματα του συντρόφου, κέρδη από μια συνεργασία ή από οφέλη που θα προκύψουν από συναλλαγές με δημόσια ταμεία, τράπεζες ή εφορία.

 

Υδροχόος: Εύνοια στις σχέσεις σήμερα ερωτικές η και επαγγελματικές. Θα υπάρχει έντονα η διάθεση για συνεργασία και κατανόηση. Για κάποιους Υδροχόους μια καινούργια συνεργασία φαίνεται στα σκαριά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί για να μην πέσετε θύμα εκμετάλλευσης, αν κάποιος χρησιμοποιήσει με δόλιο τρόπο το κλίμα συμπάθειας. Πολλές οι ευκαιρίες για εκείνους που είναι μόνοι τους, για να κάνουν νέες γνωριμίες και καινούργια ερωτικά ξεκινήματα.

 

Ιχθύς: Έντονη κριτική και ίσως καυγάδες για τους περισσότερους ιχθύς σήμερα. Καταστάσεις που από καιρό έχουν  πάρει στην ουσία τέλος και ξεκαθαρίσματα που δεν έχουν γίνει, σήμερα δεν θα τα αποφύγετε. Ξεπηδούν απωθημένα,ενστικτώδεις αντιδράσεις και παρορμήσεις. Τα λόγια είναι ασαφή, άστοχα ακόμα και σκληρά. Πέρα από τα προσωπικά που είναι δύσκολα η διέλευση την Αφροδίτης από την παρθένο δείχνει καλό κλίμα στη δουλειά και στις σχέσεις με συναδέλφους.  για κάποιους φέρνει και καινούργιες ευκαιρίες. Επίσης δίνει λύσεις σε θέματα υγείας.