Τα πιο άπιστα ζώδια

Τα πιο άπιστα ζώδια

Τα πιο άπιστα ζώδια..

Κριός

Τα πιο άπιστα ζώδια ξεκινούν με τον Κριό..Οι ουραγοί της απάτης! Ένα ακόμη ζώδιο που έχει έφεση στην εξαπάτηση είναι ο Κριός, κυρίως λόγω της υψηλής ασίγαστης και ακατάβλητης σεξουαλικότητάς του. Αυτά σε συνδυασμό με την παρόρμηση είναι ότι πρέπει για να εμπλακεί και να συνειδητοποιήσει ότι ενεπλάκη να φτάσει στο μη περαιτέρω… Αν ο Κριός επιθυμήσει κάποιον/α ερωτικά, θα θελήσει να ικανοποιήσει την όρεξη του εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.

Δίδυμοι

Εξαπατούν χωρίς καλά – καλά να συνειδητοποιήσουν το λόγο για τον οποίο το κάνουν. Απλώς λατρεύουν το φλερτ και δεν μπορούν  να τα στερηθούν, ακόμη κι αν είναι θανάσιμα πληγωμένοι από τα βέλη του φτερωτού θεού.  Αν η σχέση σας  με έναν Δίδυμο έχει μπει στο πλαίσιο της ρουτίνας, από το φλερτ μέχρι το κρεβάτι η απόσταση είναι μηδαμινή. Συμπέρασμα μην τους αφήνετε ανεξέλεγκτους.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν στο – λέγε με συντηρητικό κατά τ’ άλλα – ζώδιο της Παρθένου απατούν επειδή τα επιτάσσει η λογική τους, ως αποτέλεσμα ενός καλομελετημένου σχεδίου. Ποια λογική; Μα φυσικά η λογική του παραλογισμού της μεταβλητότητας. « Ας πάω και με κανέναν άλλο/η  να δω αν θα μου αρέσει και, αν όχι ξαναερωτεύομαι το ταίρι μου, γιατί θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά ότι είναι το καλύτερο….

 Ζυγός

Η βασική αποστολή του Ζυγού είναι να κρατάει  της ισορροπίες και να διατηρεί τη γαλήνια ατμόσφαιρα  γύρω του. Επειδή όμως μία σταθερή και μόνιμη σχέση εκ του φυσικού της έχει μεγάλες φθορές και εντάσεις ο Ζυγός δεν τις αντέχει και γι’ αυτό δημιουργεί μία δεύτερη παράλληλη σχέση. Όταν και αυτή μπει σε φάση φθοράς για αυτοάμυνα  δημιουργεί και άλλη παράλληλη σχέση και πάει λέγοντας. Έτσι, συχνά δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο  παράνομων σχέσεων, ένα ολόκληρο δίκτυο εξαπατημένων συντρόφων.

Σκορπιός

Αν δεν  έχει αυτά που θέλει για να νιώσει ασφάλεια  από μία σχέση ( δηλαδή όλα όσα το  συμφέρουν και τον ευχαριστούν), «κάνει παιχνίδι» με διάφορους περιστασιακούς παρτενέρ. Το χειρότερο είναι ότι είναι μαέστρος και τους εμπλέκει σε ένα ακραίο παιχνίδι σεξ και πάθους . Γνωρίζει τον τρόπο να απελευθερώνει απίστευτα συναισθήματα που – πιθανώς – οι ερωτικοί του σύντροφοι δεν είχαν νιώσει ποτέ. Φυσικό είναι τότε οι παρτενέρ του να τον ερωτεύονται, γεγονός που επιβεβαιώνει ένα αξιοπρεπή Σκορπιό. Ο Σκορπιός διαθέτει το κεντρί του!

Τοξότης

Απατά  τελείως ανάλαφρα και μάλλον τείνει προς το χαζοχαρούμενο στυλ! Συνήθως η δικαιολογία του είναι ότι δεν ανέχεται τους φραγμούς και τους περιορισμούς στη ζωή του, ή γιατί βρήκε κάποιο σχετικά ηθικό «πάτημα». Καλά παιδιά και χαρωπά οι Τοξότες αλλά με τα μυαλά στα τρένα και τα αεροπλάνα . Πού να συγκεντρωθούν στη σχέση τους! Κι όταν τους έρχεται το τηγάνι στο κεφάλι και ζητούν συγγνώμες, είναι αργά για δάκρυα….

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ιδεολογικά άπιστο ζώδιο ! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά μόνο και μόνο γιατί είναι ενάντια στα «πρέπει» και στις κοινωνικές συμβάσεις. Είναι γενικά απόλυτα ελεύθερο και ανεξάρτητο ζώδιο και δεν ανέχεται φραγμούς και αλυσίδες στην ζωή του. Αν του κάτσει συντροφικότητα με το ταίρι έχει καλώς την  οποία συντροφικότητα την εννοεί: τα ίδια ενδιαφέροντα, την ίδια αντισυμβατική ζωή και την ίδια κοσμοθεωρία. Διαφορετικά πηγαίνει ελεύθερα και χωρίς δισταγμό από την μία αγκαλιά στην άλλη!

Ιχθύς

Απατούν «θεόσταλτα»! Είτε γιατί νομίζουν ότι έχουν «καρμική υποχρέωση» να χαρίσουν το υπέροχο κορμί τους στον εραστή ή στην ερωμένη που προέκυψε είτε επειδή τους συγκίνησε το δράμα κάποιου και για να «ανακουφίσουν» τον πόνο του, είπαν να του δώσουν μία μεγάλη χαρά! Αυτό ονομάζεται φιλανθρωπικό σεξ, κι αν εσείς που είστε το ταίρι των Ιχθύων δεν το ξέρετε; Δεν φταίει.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη

Υπερβολικά  μεγάλη και αχαλίνωτη σεξουαλική ενέργεια, η οποία το πιθανότερο είναι ότι χρειάζεται πολλαπλούς συντρόφους για να ξεθυμάνει, μία και στην καθημερινότητα μίας σχέση είναι μάλλον αδύνατον να καλυφθεί. Επίσης τα άτομα με αυτή την γενέθλια όψη είναι εξαιρετικά παρορμητικά στο θέμα «ζευγάρωμα» και πιθανώς να κάνει τακτικά περιστασιακές σχέσεις.

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία

Προκύπτουν επιπόλαιες συμπεριφορές, όπου όλα επιτρέπονται. Το άτομο κάνει γενικά υπερβολές και ακρότητες, σαν να μην υπάρχει αύριο. Ανοίγεται αδιακρίτως στους άλλους και ανάλογα μπορεί να καταλήξει στο να ζευγαρώνει αδιακρίτως.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Πηγαίνει ενάντια σε κάθε σύμβαση και «πρέπει». Επομένως και στο «πρέπει να είμαι πιστός/η στον/στην σύντροφό μου». Πειραματίζεται συνεχώς και με πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας διαλύει γενικά τα «όρια» των πραγμάτων και των καταστάσεων, και τα ανακατεύει όλα μαζί. Έτσι το άτομο που έχει τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, δυσκολεύεται να βάλει όρια στην ερωτική του ζωή, με αποτέλεσμα να καταλήγει συχνά να συνευρίσκεται με περισσότερους από  έναν συντρόφους, απιστώντας στον σταθερό σύντροφό του.