Συμβουλές για μια καλύτερη ημέρα

Πώς θα γίνει η ημέρα καλύτερη για όλα τα ζώδια;

Κριός: κρεμάστε έξω απ’ το γραφείο σας την πινακίδα με το «Μην ενοχλείτε» και απολαύστε τις μοναχικές σας στιγμές, όπως εσείς θέλετε. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις, μπορούν και να περιμένουν για λίγο

Ταύρος: παρ’ όλο το χαμό που μπορεί να γίνεται γύρω σας, εσείς μπορείτε να βρείτε «στέρεο έδαφος», ώστε να πατήσετε γερά και να μην πάρετε μέρος στην φασαρία. Βοηθήστε επίσης αυτούς που σας το ζητούν.

Δίδυμος: ανεξάρτητα από το βαθμό με τον οποίο οι άλλοι αξιολογούν τα προσόντα σας, εσείς θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προωθήσετε τα θέματά σας, χωρίς να περιμένετε ούτε βοήθεια, ούτε επιβεβαίωση

Καρκίνος: η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας, αλλά και της αποφυγής συναισθηματικών ξεσπασμάτων, τη στιγμή που οι άλλοι, είναι πιεσμένοι σε βαθμό κακουργήματος. Με ηρεμία, δηλώστε αυτά που νιώθετε και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Λέων: όπως πολύ καλά βλέπετε, τα «σκοτάδια» έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε όνειρα ξανά, και να θέτετε καινούριους στόχους, αρκεί να μην βιάζεστε

Παρθένος: αντιμετωπίστε αυτούς που σας πιέζουν με κατανόηση, γνωρίζοντας ότι κι αυτοί με τη σειρά τους, πιέζονται από κάπου αλλού. Συνεργαστείτε με αρμονία και υπομονή

Ζυγός: αν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα, ή εξελίξεις, αποφασίστε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, γιατί η παλιά σας ρουτίνα, όπως βλέπετε οδηγεί πάντα στα ίδια αδιέξοδα.

Σκορπιός: πολλά τα γεγονότα, πολλές οι καταστάσεις και εσείς νιώθετε πνιγμένοι. Μην ανησυχείτε. Σύντομα έρχεται βοήθεια. Για λίγο ακόμα θα χρειαστεί να υποστείτε την πίεση που δεν σας αφήνει να αναπνεύσετε.

Τοξότης: αν οργανωθείτε στα επαγγελματικά σας αλλά και στα προσωπικά σας, και σχεδιάσετε με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις σας, χρησιμοποιώντας τις στρατηγικές σας ικανότητες, τότε θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αιγόκερως: να είστε ανοιχτοί και όχι προσκολλημένοι στην «κλεισούρα» σας. Σπουδαία γεγονότα γίνονται γύρω σας, που αν παραμείνετε στο καβούκι σας, δεν θα τα δείτε ποτέ.

Υδροχόος: πρέπει να καταφέρετε να κρατηθείτε αγνοί και καθαροί, από τις επιρροές που έρχονται από παντού τριγύρω σας. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε σωστά εσείς, αλλά και να βοηθήσετε και άλλους.

Ιχθύς: έχετε το προνόμιο, να υπάρχουν κοντά σας άνθρωποι που επειδή σας νοιάζονται, σας υπερασπίζουν ενάντια στις κακές επιρροές και στα γεγονότα που μπορεί να έχουν άσχημο αντίκτυπο επάνω σας.