Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26/12

Σήμερα Τρίτη  26/12

 

Κριός: Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας  είστε γεμάτοι ενέργεια . Πολλοί θα επισκεφτείτε συγγενικά σας πρόσωπα  και θα κάνετε ευχάριστες διαδρομές. Με τις συζητήσεις που κάνετε και τον τρόπο που κινείστε ,ανεβαίνετε στην υπόληψη των άλλων.

Ταύρος: Αρκετά σοβαροί είστε σήμερα και αναζητάτε την ηρεμία. Μικρές εκδρομές με το σύντροφο ή φίλους σας και επισκέψεις σε τόπους λατρείας σας χαλαρώνουν ψυχικά.

Δίδυμοι: Η κοινωνική σας δραστηριότητα σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη . Εκτός από επισκέψεις  σε γνωστούς ,κάποιοι ασχολείστε και με φιλανθρωπίες.

Καρκίνος: Πολλοί Καρκίνοι σήμερα έχετε ανάγκη σήμερα τη μητρική παρουσία και περνάτε χρόνο μαζί της. Έντονες σκέψεις και για τα επαγγελματικά σας.

Λέων: Αρκετούς Λέοντες σας βρίσκει η μέρα να κάνετε ευχάριστα κοντινά ταξίδια. Άλλοι γιορτάζετε σε σπίτια συγγενικών προσώπων. Όσοι έχετε έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα, έχετε ευχάριστη επικοινωνία.

Παρθένος: Όσοι είστε στην αρχή μιας γνωριμίας σήμερα θα έχετε συνάντηση με το πρόσωπο.  Όλα δείχνουν ευχάριστη και σταθερή πορεία. Αρκετοί  είστε πολύ παρορμητικοί.

Ζυγός: Η μέρα είναι μοιρασμένη. Αρχικά συναντήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου σε ευχάριστο κλίμα. Στη συνέχεια έντονος ενθουσιασμός και κοινή έξοδος  με το σύντροφο.

Σκορπιός: Και πάλι η μέρα σας βρίσκει δραστήριους, προβλέπονται πολλές μετακινήσεις και συναντήσεις με συγγενείς και γνωστούς σε πολύ καλό κλίμα. Συναισθηματική πληρότητα.

Τοξότης: Η μέρα είναι καλύτερη από τη χτεσινή  και η διασκέδαση είναι δεδομένη. Αρκετοί έχετε ερωτικές συναντήσεις  γεμάτες ενθουσιασμό και οι αδέσμευτοι  γνωριμίες  με γοητευτικά πρόσωπα.

Αιγόκερως: Αρκετοί έχετε συναντήσεις σήμερα με πρόσωπα κύρους που θα παίξουν ρόλο στο άμεσο μέλλον. Πολλοί θα δεχτείτε επισκέψεις έκπληξη και θα χαρείτε τη σπιτική ατμόσφαιρα

Υδροχόος: Σήμερα έχετε πάρα πολλές επικοινωνίες  σε ευχάριστο κλίμα με φιλικά σας πρόσωπα. Με ένα από αυτά κάνετε ένα εξαιρετικό κοντινό ταξίδι.

Ιχθύς: Η διάθεση σας είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Πολλοί από σας δέχονται δώρα και γίνεστε αποδέκτες καλών σχολίων. Ευχάριστες έξοδοι με γνωστούς.