Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30/12

Σήμερα Σάββατο 30/12

 

Κριός: Η μεγάλη επιθυμία που έχετε για επικοινωνίες σήμερα βρίσκει ανταπόκριση από πολλούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι συναντήσεις σας με τα αδέρφια σας.

Ταύρος: Το μυαλό σας είναι σήμερα στα οικονομικά και κάνετε έναν ετήσιο απολογισμό. Για τους Ταύρους ήταν μια καλή χρονιά και σκέφτεστε τις επόμενες κινήσεις σας.

Δίδυμοι: Σήμερα ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας  άλλα και με καθαρά προσωπικά σας θέματα και ενδιαφέροντα. Έντονη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

Καρκίνος: Αρκετά κουρασμένοι ψυχολογικά νιώθετε σήμερα. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες  σε θέματα σχέσεων που σας ενοχλούν και θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι για να σκεφτείτε.

Λέων: Κάποια οικογενειακά θέματα ειδικά για σας του δεύτερου δεκαημέρου , σας εκνευρίζουν. Αρκετές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος: Αν και δεν έχετε καθόλου όρεξη για δουλειά σήμερα, η επαγγελματική σας καθημερινότητα θα είναι βατή. Ευχάριστες συζητήσεις με σύντροφο.

Ζυγός : Αρκετά εξτρά έξοδα σας βγαίνουν σήμερα και αυτό σας ανατρέπει λίγο το πρόγραμμα.  Αρκετοί έχετε σκοπό να ταξιδέψετε άμεσα σε κοντινό προορισμό.

Σκορπιός: Αρκετοί Σκορπιοί σήμερα ζείτε μια σεξουαλική περιπέτεια που σας ενθουσιάζει. Λόγω έντονου δυναμισμού στις συζητήσεις θα υψώνετε τη φωνή .Προσέξτε να μην παρεξηγηθείτε.

Τοξότης: Οι αδέσμευτοι αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να βρείτε μόνιμο σύντροφο και δραστηριοποιείστε μέσα από γνωστούς και φίλους. Για δεσμευμένους είναι μια ήρεμη μέρα συντροφικότητας.

Αιγόκερως: Αρκετοί Αιγόκεροι έχετε έντονη κινητικότητα στο σπίτι ή από επισκέπτες ή φιλοξενείτε συγγενικά πρόσωπα λόγω γιορτών.  Μικρές δυσκολίες για όσους εργάζονται.

Υδροχόος: Πολλοί που είστε γονείς θα ασχοληθείτε σε μεγάλο βαθμό με τα παιδιά σας. Αρκετοί θα παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά θεάματα ή αθλητικά. Είναι μια χαρούμενη μέρα.

Ιχθύς: Πολλοί Ιχθύς σήμερα νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου και ιδιαίτερα με τους γονείς σας. Πραγματοποιείτε συναντήσεις μαζί τους σε τρυφερό κλίμα.