Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16/12

Κριός: Οι πέντε πλανήτες στον Τοξότη στον ένατο οίκο σας δίνουν μεγάλη έμφαση σε ταξίδια, θέματα νομικά και νέες γνώσεις που θέλετε να αποκτήσετε. Καθυστερήσεις σε νομικό θέμα που αφορά ακίνητο.

Ταύρος: Εμπόδια στη διευθέτηση παλαιού χρέους  αντιμετωπίζετε σήμερα. Διαφωνία ακόμη και για το μέγεθος του χρέους.

Δίδυμοι:Πολλοί θα έχετε συνάντηση ή τηλεφώνημα από πρόσωπο του παρελθόντος που διατηρούσατε σχέση. Έντονα συναισθήματα.

Καρκίνος:Θέμα υγείας που σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν, επανέρχεται ευτυχώς πολύ ηπιότερο. Κάντε υγιεινή διατροφή.

Λέων:Εντάσεις και έντονη ασυνεννοησία θα έχετε όσοι είστε γονείς με τα παιδιά σας που θα είναι μη συνεργάσιμα. Επισκέπτεστε παλιό στέκι διασκέδασης.

Παρθένος:Έμφαση σε θέματα οικογενειακού κύκλου και ακίνητης περιουσίας θα ζήσετε το τριήμερο. ‘Έντονες διαφωνίες με έναν γονέα σας και απογοήτευση.

Ζυγός:Ο καθημερινός σας γύρος και οι επαφές θα είναι περισσότερες από όσες φαντάζεστε! Και ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη.  Έντονη αφηρημάδα.

Σκορπιός :Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε δυσχέρειες στη προμήθεια εμπορευμάτων και καθυστερήσεις στις εισπράξεις. Οι υπόλοιποι στην είσπραξη του μισθού.

Τοξότης:Οι τελευταίες μέρες του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας υποχρεώσουν σε υπερβολική δραστηριότητα. Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι και θα ξεχνάτε πράγματα και δράσεις.

Αιγόκερως: Αυτό το τριήμερο θα είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Πολλοί παλιοί σας φόβοι θα επανέλθουν και θα έχετε τάσεις απομόνωσης.

Υδροχόος:Έντονη κοινωνικότητα άλλα και συμμετοχή  σε συλλογικούς οργανισμούς θα έχετε το τριήμερο. Καθυστερήσεις σε μισθούς και φιλόδοξα σχέδια σήμερα. 

Ιχθείς: Πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε επαγγελματικά θέματα αυτό το τριήμερο. Έντονες διαφωνίες με γυναίκα στον επαγγελματικό χώρο.