Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21/12

Σήμερα Πέμπτη 21/12

Κριός: Έντονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά θέματα έχετε σήμερα και μάλιστα κάνετε και αποφασιστικές κινήσεις  για το άμεσο μέλλον. Η   όψη του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει για πολλούς σημαντική συνάντηση.

Ταύρος: Αρκετοί από σας σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Σίγουρα θα έχετε κέρδος από αυτό και καλό είναι να το τολμήσετε. Μικρές ενοχλήσεις υγείας.

Δίδυμοι: Η ψυχολογία σας το πρωί είναι αρκετά βαριά. Αργότερα βελτιώνεται  λόγω εγκάρδιας συνομιλίας  με τον σύντροφο σας. Πολύ θετική εξέλιξη σε ένα εργασιακό σας θέμα.

Καρκίνος:  Δύσκολη μέρα με τους συντρόφους σας ,ειδικά αν έχετε διαφορά ηλικίας. Προς το απόγευμα βγαίνετε περιπάτους για να ξεχαστείτε.

Λέων: Μέχρι το μεσημέρι έχετε δύσκολη καθημερινότητα και αρκετή κούραση. Κόντρες  με το σύντροφο για θέματα του σπιτιού.

Παρθένος: Η ευχάριστη μέρα στα ερωτικά θέματα με επικοινωνίες και συναντήσεις, δίνει τη σκυτάλη μετά το μεσημέρι σε ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζετε προσωπικά.

Ζυγός: Πρόβλημα με γηραιό πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου έως το μεσημέρι .Εκνευρισμός με τον ερωτικό σας σύντροφο για έναν αστείο λόγο. Π.χ. αντικείμενο μικρής αξίας.

Σκορπιός: Μια επαφή με πανίσχυρο πρόσωπο που θα σας ξεκλειδώσει αρκετά επαγγελματικά θέματα , σας προσφέρει  η σύνοδος Ήλιου Κρόνου. Τα οικονομικά σας σήμερα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Τοξότης: Οι περισσότεροι από σας θα έχετε σήμερα μια πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας με τη σύνοδο Ήλιου Κρόνου. Επίσης αρκετοί θα κάνετε μια σημαντική πώληση.

Αιγόκερως: Πολλοί από σας σήμερα θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα συνάψετε φιλική σχέση που θα έχει διάρκεια πολλά χρόνια και θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της προσωπικότητας σας.

Υδροχόος: Έως το μεσημέρι αναζητάτε την ηρεμία και τη μοναξιά. Αργότερα προσπαθείτε να κάνετε πράγματα για σας και εκνευρίζεστε  διότι τα επαγγελματικά σας παρεμποδίζουν.

Ιχθύς: Πολύ βαθυστόχαστες σκέψεις και προσπάθεια να καταπολεμήσετε τα αίτια  κακών  συνηθειών που σας ταλαιπωρούν κάνετε σήμερα.