Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29/12

Σήμερα Παρασκευή 29/12

Κριός: Πρόσωπο με πολύ μεγάλη δύναμη από τον επαγγελματικό χώρο ,σας στηρίζει οικονομικά προσφέροντας ευκαιρία ανόδου. Νιώθετε συναισθηματικά δικαιωμένοι.

Ταύρος: Σήμερα βάζετε σε τάξη τον προσωπικό σας χώρο άλλα και πολλές από τις σκέψεις σας. Αρκετοί  Ταύροι νιώθετε την ανάγκη να συμβουλευτείτε τη μητέρα σας για ένα προσωπικό θέμα.

Δίδυμοι: Οι τάσεις μοναξιάς συνεχίζονται και σήμερα. Υπάρχουν έντονες σκέψεις για τη σεξουαλική σας ζωή και πως θα την αλλάξετε προς το καλύτερο.

Καρκίνος: Οι αδέσμευτοι σήμερα έχετε περισσότερες από μια προτάσεις φίλων που θέλουν να σας κάνουν γνωριμία με πρόσωπα για σχέση. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.

Λέων: Κάποιος επαγγελματικός στόχος σας έχει γίνει εμμονή Σίγουρα θα χρειαστείτε και τη βοήθεια τρίτων και οι επαφές σας σήμερα καλό είναι να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρθένος: Όσοι είστε γονείς ,σήμερα παίρνετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας, άλλα κάνετε και αρκετές δαπάνες γι αυτά. Πολλοί από σας  ζουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι.

Ζυγός: Η μέρα σήμερα προσφέρεται για να διακανονίσετε χρέη με εφορία και τράπεζες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες κάνετε ικανοποιητικές εισπράξεις.

Σκορπιός: Πολύ καλή  μέρα για να κλείσετε κάθε είδους συμφωνίες με πελάτες και συνεργάτες. Οι όροι σας θα βρουν ανταπόκριση. Οι αδέσμευτοι συναντιέστε με ενδιαφέροντα πρόσωπα στον καθημερινό σας κύκλο.

Τοξότης: Σήμερα πετυχαίνετε να γίνουν δεκτά κάποια αιτήματα σας στον εργασιακό χώρο. Επίσης παίρνετε συναισθηματική ικανοποίηση διότι οι προσπάθειες σας εκτιμούνται.

Αιγόκερως: Πολλοί δεσμευμένοι Αιγόκεροι σήμερα θα ζήσετε αρμονικές στιγμές με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε γνωριμία που θα πάρει σοβαρή χροιά.

Υδροχόος: Έντονη δραστηριότητα στη καθημερινότητα σας με πάρα πολλές επικοινωνίες οικογενειακού κύκλου. Επιθυμείτε βαθιά σύσφιξη σχέσεων.

Ιχθύς: Σήμερα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και δεν είναι ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε κανένα επίπεδο. Μια καλή είσπραξη  που έχετε ,κλείνει αρκετές τρύπες.