Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22/12

Σήμερα Παρασκευή 22/12

Κριός: Σήμερα χαρακτηρίζεστε από έντονη εξωστρέφεια και διοχετεύετε πολύ ενέργεια σε κοινωνικές επαφές. Προσέξτε όμως διότι θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα από ότι υπολογίζετε.

Ταύρος: Είναι γνωστό σε όλους ότι δύσκολα μετακινήστε από τις απόψεις σας. Σήμερα για ένα θρησκευτικό θέμα ή μια φιλοσοφική άποψη , έρχεστε σε αντιπαράθεση με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι: Αρκετοί από σας σήμερα  θα έχετε σημαντική συνάντηση για διευθέτηση χρεών η οποία θα σας προβληματίσει. Αναζητάτε νομική συμβουλή από δικηγόρο.

 Καρκίνος: Η ψυχολογία σας σήμερα είναι υπερβολικά ευαίσθητη και οι πρόσφατα ερωτευμένοι πετάτε κυριολεκτικά στα σύννεφα. Παρόλα αυτά , η κριτική σας ικανότητα σε εργασιακά θέματα είναι αλάνθαστη.

Λέων: Θέματα συντροφικότητας και πάλι στο προσκήνιο. Κατηγορείστε από το σύντροφο  σαν καλοπερασάκιας και ότι δεν δίνετε την πρέπουσα σημασία στα προβλήματα του.

Παρθένος: Ενώ στον εργασιακό τομέα κινείστε σε καλό επίπεδο δράσης, δέχεστε άδικη κριτική από συναδέρφους  και μπλέκεται σε ατέρμονες συζητήσεις. Πιθανές ενοχλήσεις  υγείας απογευματινές ώρες.

Ζυγός:Έντονη ερωτική χροιά έχει η μέρα σήμερα. Ο σύντροφος σας υπερκαλύπτει συναισθηματικά. Υπάρχει μόνο κριτική για το χειρισμό των οικονομικών σας.

Σκορπιός: Ο έντονος δυναμισμός που σας χαρακτηρίζει σήμερα, σας κάνει να συμπεριφερθείτε αρκετά επικριτικά απέναντι στους γονείς σας. Έχετε δίκαιο άλλα οφείλετε να τους φέρεστε καλύτερα.

Τοξότης: Αρκετές επικοινωνίες με συγγενικά πρόσωπα που έχετε να μιλήσετε καιρό ,σας φτιάχνουν τη διάθεση.  Αρκετοί από σας θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αντικείμενα νέας τεχνολογίας και πολύ πιθανή είναι και η αγορά τους.

Αιγόκερως: Τα οικονομικά σας πρώτο θέμα σήμερα. Αρκετοί θα εισπράξετε με δυσκολία όμως , χρήματα από συλλόγους ,ομάδες  ή μεγάλους οργανισμούς και λέσχες κάθε είδους.

Υδροχόος: Σήμερα η περιποίηση του εαυτού σας είναι προτεραιότητα , καθώς και η εξωτερική σας εμφάνιση. Οι γυναίκες δέχεστε συμβουλές από φίλες για τις τάσεις της μόδας. Μην το παρακάνετε με εκκεντρικές εμφανίσεις.

Ιχθύς: Σήμερα αρκετοί από σας έχετε τις γνωστές ψυχολογικές ανασφάλειες  των Ιχθύων. Ποιος σας βοηθά σε τέτοιες στιγμές? Μα φυσικά οι φίλοι σας! Το δέσιμο που θα νιώσετε σήμερα θα είναι αξέχαστο.