Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24/12

Σήμερα Κυριακή 24/12

Κριός: Θετικές εξελίξεις σήμερα σε οικονομικό επίπεδο και γενικότερα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις της μέρας με επιτυχία. Από το απόγευμα  και μετά νοσταλγείτε έντονα το παρελθόν και έχετε τάσεις θλίψης.

Ταύρος: Αρκετοί σήμερα κάνετε πολύ περισσότερα έξοδα από αυτά που υπολογίζατε. Ζείτε σχεδόν όλοι ευχάριστες συντροφικές στιγμές και κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμος: Όσοι εργάζεστε σήμερα θα έχετε παρεξηγήσεις με συναδέρφους και συγκεχυμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά. Όσοι δεν εργάζεστε θα έχετε ασυνεννοησία με το σύντροφο.

Καρκίνος:  Είστε ένα από τα ζώδια που ζείτε σε χαρούμενους γιορτινούς ρυθμούς και χαίρεστε ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Ακόμη και όσοι εργάζεστε είστε αφηρημένοι και ονειρεύεστε.

Λέων: Τα πολλά έξοδα που έχετε σήμερα σας προκαλούν ζαλάδα όμως περνάτε όμορφα και με πρόσωπα της οικογένειας και με τον ερωτικό σύντροφο. Πολλοί υπερβάλλετε και σε θέμα διασκέδασης.

Παρθένος: Αρκετοί Παρθένοι στο κλίμα των ημερών κάνετε φιλανθρωπικές ενέργειες. Όσοι είστε δεσμευμένοι περνάτε ρομαντικές στιγμές και αρκετοί κάνετε μικρά ταξιδάκια.

Ζυγός: Ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η καθημερινότητα σας με εμπόδια στις μετακινήσεις σας και έντονους διαλόγους. Από το απόγευμα ηρεμείτε και έχετε τάσεις ρομαντισμού.

Σκορπιός: Σήμερα χαρακτηρίζεστε από μια μεγάλη εξωστρέφεια και κέφι που το μεταδίδεται σε όλους.  Οι αδέσμευτοι κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι ζείτε χαρούμενες στιγμές.

Τοξότης: Για άλλη μια μέρα τα οικονομικά θα απασχολήσουν το μυαλό σας αφού δεν μπορείτε να κινηθείτε όπως θέλετε. Το μεσημέρι θα υπάρξει γκρίνια με πρόσωπο της οικογένειας.

Αιγόκερως: Πολλοί από σας σήμερα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και έχετε μεγάλη όρεξη για επικοινωνίες. Συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και ο σύντροφος γεμίζουν ευχάριστα τη γιορτινή μέρα.

Υδροχόος: Με έντονη συναισθηματική φόρτιση σας βρίσκει η σημερινή μέρα.  Πραγματικά τη μια στιγμή ονειρεύεστε και την άλλη νιώθετε θλίψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα σπαταλάτε πολλά χρήματα.

Ιχθύς: Ακόμη και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που εργάζονται, πόσο μάλλον όσοι δεν το κάνετε, χαίρεστε τη μέρα και το κλίμα περισσότερο από όλα τα ζώδια. Η ψυχολογία σας είναι εξαιρετική.