Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 1/01

Σήμερα Δευτέρα 1/01

Κριός: με καλά μελετημένες κινήσεις, έτοιμα πλάνα, μακροπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε απερίσπαστοι, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες.

Ταύρος: έτοιμους να υιοθετήσετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στο σκεπτικό σας, για να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την τροπή των καταστάσεων, που θα συμβούν στη διάρκεια της χρονιάς, πιο ανώδυνα.

Δίδυμοι: αμφισβητήσατε και αυτό αμφισβητηθήκατε τα προηγούμενα χρόνια. Οι συγκυρίες σας ξεπερνούσαν και νιώθατε ανήμποροι. Η δύναμη επιστρέφει και οι επιλογές γίνονται, με τον κατάλληλο τρόπο.

Καρκίνος: θα έρθετε πιο κοντά μ’ αυτούς που έχετε κατασταλάξει ενώ θα κάνετε ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας. Ότι κρατήσετε θα είναι για μια ζωή. Οι γυναίκες του ζωδίου, θα είναι πολύ γόνιμες.

Λέων: θα διαπιστώσετε ότι η συμβιβαστική διάθεσή σας είναι απαραίτητο στοιχείο για να πορευθείτε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ξεκαθαρίσματα, στις σχέσεις, στην οικογένεια, στα οικονομικά και επαγγελματικά.

Παρθένος: Δίας και Ουρανός, συμβάλλουν θετικά στην ταξιδιάρικη διάθεσή σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο, μια ξένη γλώσσα, ας πούμε. Υιοθετείτε εναλλακτικές και δημιουργικές ιδέες.

Ζυγός: βελτιώνονται τα οικονομικά σας γιατί αποφασίζετε να προβάρετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, ως εκ τούτου, πουλάτε ακριβά τις υπηρεσίες σας και κερδίζετε από αυτό. Τα οικονομικά σε άνοδο.

Σκορπιός: αποφασίζετε να ενισχύσετε την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία, στοιχεία απαραίτητα, γιατί σας περιμένει αρκετή κούραση στη διάρκεια του χρόνου. Να ξεκουράζεστε όταν σας δίνεται η ευκαιρία.

Τοξότης: έτοιμοι να πάρετε από τον Κρόνο, μαθήματα σωστής οικονομίας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα εκτιμήσετε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας, έτσι θα μπορέσετε να διαπραγματευθείτε τις υπηρεσίες σας. 

Αιγόκερως: έτοιμοι να συμβιβαστείτε και να ανεχτείτε, κυρίως πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς όμως να τα αφήσετε να εμποδίσουν την εξέλιξή σας, την πρόοδο, τα συμφέροντα ή ακόμα και την ησυχία σας.  

Υδροχόος: συνεργασίες με τους σωστούς ανθρώπους, θα σας δώσουν αξιώματα και υψηλές θέσεις εργασίας. Όσοι σας «ζόρισαν», τώρα συνεργάζονται ευχάριστα μαζί σας.  

Ιχθύς: θα διαπιστώσετε, με χαρά, ότι δεν χρειάζεται πια να αγχώνεστε και να χάνετε τον ύπνο σας, προκειμένου να είστε σε καλή οικονομική επιφάνεια. Άνοδος στη δουλειά, στα οικονομικά, αλλά και στα προσωπικά.