Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο!

1η. με αναμφισβήτητες ηγετικές ικανότητες, διαπρέπετε σε τομείς που σχετίζονται με υψηλές διευθυντικές θέσεις. Είστε επίμονοι και υπομονετικοί. Οι δυσκολίες δεν σας τρομάζουν. Αυτό όμως που σας χαρακτηρίζει, είναι η επιμονή στις ιδέες σας ακόμα κι όταν εμπειρότεροι από εσάς σας εντοπίζουν λάθη.

2η. η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων είναι το παν, γι αυτό και βάζετε σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Με επιμονή και υπευθυνότητα, γνωρίζετε σχετικά νωρίς, την καταξίωση. Μεγάλο προσόν σας η ικανότητα να υπολογίζετε αμέσως την αξία του κάθε πράγματος.

3η. δυναμικοί και δημιουργικοί, αλλά με φανερή ταπεινοφροσύνη, βαδίζετε προς την επιτυχία, με το «σταυρό στο χέρι». Απολαμβάνετε, ξεκάθαρα την κάθε σας επιτυχία. Δεν είστε ρεαλιστές και αυτό σας κοστίζει στη ζωή, ενώ η αναποφασιστικότητά σας, σας στερεί τη δυναμική προσέγγιση των στόχων σας. Δίνετε σημασία στην εμφάνιση και στο στιλ.

4η. έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πλησιάζετε με δυναμισμό και θάρρος τους στόχους σας, αλλά είστε ισχυρογνώμονες. Είστε όμορφοι, στιλάτοι, ακολουθείτε καλλιτεχνικά επαγγέλματα και αφιερώνετε πολύ χρόνο σε πνευματικές αναζητήσεις.

5η. καθ’ οδόν προς την καταξίωση, δεν πτοείστε από τις αποτυχίες. Δεν λέτε όχι στις μικρές απολαύσεις της ζωής, ενώ η διορατικότητά σας και το οργανωτικό σας πνεύμα, αναδεικνύονται καλύτερα όταν κάνετε μακροπρόθεσμα πλάνα.

6η. πολλά τα αλληλοσυγκρουόμενα χαρακτηριστικά σας. Από τη μία σας νοιάζει να πρωταγωνιστήσετε, ενώ απ’ την άλλη αδιαφορείτε για το προσωπικό σας συμφέρον, προς χάριν του κοινού καλού. Σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα. απογοητεύεστε συχνά, αλλά το ξεπερνάτε, εύκολα.

7η. έξυπνοι αλλά και πολύ συναισθηματικοί. Δεν χάνετε τον έλεγχο ούτε των καταστάσεων, ούτε του εαυτού σας. Η επαγγελματική και η κοινωνική ζωή συνδυάζονται εύκολα, χωρίς να χάνονται οι στόχοι που έχουν τεθεί εξ αρχής.

8η. φιλόδοξοι και αποφασιστικοί. Δεν φοβάστε τον ανταγωνισμό. Έχετε ισχυρή φαντασία και βρίσκετε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν. Σας έλκουν τα άνετα περιβάλλοντα, όπου νιώθετε ότι μπορείτε να προσφέρετε απλόχερα και ανιδιοτελώς.

9η. είστε από τα πιο δυνατά και πρακτικά μυαλά. Είστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις και στις συμβουλές του οικείου σας περιβάλλοντος αλλά και των εμπειρότεροι από εσάς. Είστε καλοπροαίρετοι και ευαίσθητοι. Με υπομονή και επιμονή πετυχαίνετε τους στόχους σας.

10η. δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πείτε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να εκφράσετε όλα αυτά που σκέπτεσθαι. Η διαίσθησή σας, σας επιτρέπει να κατανοείτε πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Αυτό, μαζί με τους ξεκάθαρους στόχους σας, μπορούν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που έχετε επιδιώξει.

11η. είστε δημιουργικοί και πολύ αποφασιστικοί. Ξέρετε πώς να απευθύνεστε τους ανθρώπους γύρω σας ώστε να κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους. Παρασύρεστε όμως σε βεβιασμένες κινήσεις εξαιτίας του άγχους σας. Έχετε σφαιρική άποψη για τις καταστάσεις.

12η. είστε από τους πιο δουλευταράδες. Είστε ανεξάρτητοι, αυτάρκεις και δεν διστάζετε να προχωρήσετε σε συνεργασίες με ανθρώπους που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες με σας. Συνδυάζετε φαντασία και ψύχραιμη στάση ζωής. Η λογική σας διακατέχει σε κάθε έκφανση της ζωής.  

13η. είστε ακούραστοι, πάντα σε εγρήγορση, και πάντα σε ετοιμότητα. Καταλαβαίνετε ενστικτωδώς τους ανθρώπους και αναλύετε εύκολα τις καταστάσεις γύρω σας. Δεν ασχολείστε με λεπτομέρειες, αντίθετα, στοχεύετε στην καρδιά των προβλημάτων.  

14η. εκπλήσσεται τους πάντες με τις πρωτοβουλίες σας. Είστε ενημερωμένοι για το τι γίνεται γύρω σας, ανά πάσα στιγμή. Ο κύκλος γνωριμιών σας είναι μεγάλος και δεν αρνείστε τη συνδρομή σας στα προβλήματα των άλλων. Δεν αρνείστε όμως, ούτε και τη βοήθεια των άλλων προς εσάς.  

15η. φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να πετύχετε. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι αξιοζήλευτες, ενώ καταφέρνετε να επικεντρώνεστε στην ουσία. Ασκείτε όμως κριτική στους άλλους, χωρίς να είστε έτοιμοι να τη δεχτείτε και σεις.

16η. μένετε πιστοί στις αρχές σας και τηρείτε ό,τι πρεσβεύετε. Τραβάτε εύκολα τα βλέμματα επάνω σας καθώς ξέρετε να χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας και τις ατέλειωτες δυνατότητές σας. Ασκείτε αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική ακόμα και στον εαυτό σας.

17η. είστε ανεξάρτητοι και αντιμετωπίζετε τους πάντες με αμεσότητα και αποφασιστικότητα. Στόχος σας είναι το καλύτερο δυνατό. Τολμάτε να ανατρέψτε ακόμα και τα ίδια σας τα σχέδια αν χρειαστεί μια στρατηγική υποχώρηση. Γρήγορη η δράση σας και εύστοχες οι κινήσεις σας.  

18η. η οξυδέρκεια και ο πρόσχαρος χαρακτήρας, κερδίζουν τους άλλους και σας δίνουν το προβάδισμα απέναντί τους. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι εξαιρετική και οι παρατηρήσεις σας εύστοχες και χρήσιμες τόσο για σας όσο και για τους άλλους.  

19η. έξυπνοι, πρακτικοί, δείχνετε μεγάλη επιμονή και έντονη αποφασιστικότητα. Δεν αφήνετε κανέναν να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες για τα δικά σας θέματα, γι αυτό και κάποιες φορές αντιδράτε πιο έντονα στην κριτική των άλλων. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα, αγγίζει τα όρια της δεινότητας.

20η. εισπράττετε σημαντικές βοήθειες απ’ τους ανθρώπους γύρω σας, έχετε αντοχές αλλά και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος. Μένετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας αλλά αντιδράτε σπασμωδικά εκεί που χρειάζεται ψυχραιμία.  

21η. φιλικοί, ευγενικοί, λέτε τη γνώμη σας με ευθύτητα. Σας αρέσει να μαθαίνετε, και είστε πάντα αυθεντικοί και πρωτότυποι. Είστε καλόβολοι, αλλά κάποιες φορές τα νεύρα σας ξεφεύγουν των ορίων σας. Απεχθάνεστε την αδικία και βοηθάτε με προθυμία όποιον σας το ζητήσει.  

22η. απεχθάνεστε τη μονοτονία γι αυτό και σας αρέσουν τα ταξίδια και οι αλλαγές. Νοιάζεστε για τη γνώμη των άλλων αλλά δεν θυσιάζετε την ευθύτητα σας για να είστε αρεστοί. Άνεση και καλές προθέσεις, απολαμβάνετε να έχετε γύρω σας, πολύ κόσμο. Καλή κριτική ικανότητα.  

23η. δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Είστε πραγματιστές αλλά διαθέτετε φαντασία και μεγάλη ευαισθησία. Εκφέρεται τη γνώμη σας με ειλικρίνεια και ευθύτητα, χωρίς περιστροφές και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κερδίζει τους άλλους.  

24η. είστε φιλόδοξοι και επινοητικοί. Έχετε επιχειρηματικό πνεύμα και παίζετε τις δημόσιες σχέσεις στα δάχτυλα. Μπορεί να αγχώνεστε αλλά εμφανίζεστε χαμογελαστοί και άνετοι. Το μεγάλο σας ατού είναι η ικανότητά σας να πείθετε.  

25η.  οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας εκπληρώνονται γιατί είστε μοναδικοί στο σχεδιασμό. Πρωτότυπη σκέψη, λαχτάρα και καινοτομίες. Είστε ανθρωπιστές, και θέτετε την επινοητικότητά σας στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού. Κοινωνικοί και φιλικοί, δεν δυσκολεύεστε να κάνετε γνωριμίες.  

26η. πάντα ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και ιδέες που κυκλοφορούν στην αγορά. Φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να πετύχετε, παίρνετε πρωτοβουλίες επιδιώκοντας να προβάλλετε τις ηγετικές σας ικανότητες.  Έχετε ένα μοναδικό ταλέντο να κάνετε τη δουλειά, διασκέδαση και το αντίστροφο.

27η. είστε αισιόδοξοι με όρεξη για δουλειά, ζωή και δράση. Ωστόσο, χάνετε την ψυχραιμία σας εύκολα όταν πρόκειται για μακροπρόθεσμους και υψηλούς στόχους. Αγαπάτε την περιπέτεια και τα ταξίδια και τα ενδιαφέροντά σας εκτείνονται σε πολλούς τομείς. 

28η. δεν είναι καθόλου τυχαίο που αγαπάτε τα βιβλία και το διάβασμα. Είστε οξυδερκείς, καλλιεργημένοι, και πολύ διαβασμένοι. Έχετε πολλούς φίλους που νοιάζονται για σας και σας αγαπούν. Κι εσείς, βαθιά συμπονετικοί και ανθρωπιστές κάνετε τα πάντα για να ανταποδώσουν την αγάπη τους.

29η. έχετε μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη για δράση, και οι πιθανότητες να πετύχετε όλα όσα θέλετε είναι μεγάλες. Σε αυτό βοηθά και το ότι δεν αφήνετε την απογοήτευση να σας κυριέψει , σε περίπτωση αποτυχίας. Στα επαγγελματικά σας είστε αρκετά αυταρχικοί και ανυπόμονοι.

30η. χάρη στην ευγλωττία σας, διαθέτετε μεγάλη δύναμη πειθούς. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και τις υψηλότατες φιλοδοξίες σας. Τόσο στην κοινωνική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, κερδίζετε τη αγάπη και το σεβασμό.

31η. πίσω από την κοινωνικότητα και το ρομαντισμό, υπάρχει ένας προσγειωμένος χαρακτήρας που δεν σταματά να σκέφτεται τρόπους για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα χαρίσματά του. Διψάτε για ταξίδια, που διευρύνουν τους ορίζοντές σας, και γνώσεις.