Η σχέση έφτασε στα όριά της. Δεν πάει άλλο. Πώς θα τον/την χωρίσω;

Κριός: αποκοιμήσου μπροστά σε ένα θέμα που τον/την συναρπάζει, αντιτάξου μπροστά στην προοπτική να κάνετε αναρρίχηση στον Όλυμπο, κούρασέ τον/την. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να φύγει, χωρίς να αναλάβεις την ευθύνη του χωρισμού.

Ταύρος: στη γυναίκα πες της πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δεν θα έχει να διαχειρίζεται τα οικονομικά σου οπότε δεν έχει νόημα να παραμείνει στη σχέση. Στον άντρα πες ότι από σήμερα αρχίζεις δίαιτα. No food, no love.

Δίδυμοι: σοβαρέψου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο «στραγγαλιστικό» για έναν/μία Δίδυμο, από το να πρέπει να μείνει με έναν άνθρωπο που δεν γελάει. Γίνε σχολαστικός/ή, αυστηρός/ή, γίνε «πένθιμος». Θα φύγει με τις πρώτες ενδείξεις.

Καρκίνος: αρνήσου να δώσεις ενδείξεις στοργής. Θίξε τον/την, σε βαθμό κακουργήματος. Είναι τόσο εύθικτος/η, που δεν θα το αντέξει και θα φύγει. Να είσαι όμως και προνοητικός/ή, γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει, αν καταλάβει τι πας να του/της κάνεις.

Λέων: άρχισε να προτείνεις, εξόδους, με τους κουλτουριάρηδες φίλους σου, στα χειρότερα καταγώγια της πόλης και κάνε την να νιώσει υποδεέστερη. Στον άντρα, αρκεί να του δώσεις να καταλάβει ότι η πρωταγωνίστρια στη ζωή σου, είσαι εσύ και όχι αυτός. Δεν θα το αντέξει.

Παρθένος: γίνε ακατάστατος/η. Πέτα τα ρούχα σου από δω κι από κει. Αν δε, αρνηθείς να κάνεις μπάνιο για κάνα δυο μέρες, και το κάνεις αυτό κατά συρροή, τότε θα σ’ αφήσει, με πόνο ψυχής, αλλά θα είναι οριστικά.

Ζυγός: στη γυναίκα, ξέχασε για ένα διάστημα τους λεπτούς σου τρόπους και τη διακριτικότητα, και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα την ξαναδείς. Στον άντρα, γίνε η αλήτισσα που βρίζει, πίνει και καπνίζει σαν γνήσιο αλάνι και τον έχασες δια παντός.

Σκορπιός: αν αντέχεις να τον/την αφήσεις να σε εξοντώσει – γιατί κανείς δεν εξοντώνει το Σκορπιό, και με την προϋπόθεση ότι συνέρχεσαι γρήγορα μετά το χωρισμό, αλλιώς είναι δώρο άδωρο, γίνε αυτός/ή που καλλιεργεί ενδιαφέροντα, κόντρα στον έρωτα. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά και αρνήσου το σεξ.

Τοξότης: δεν είναι καθόλου δύσκολο να «ξεφορτωθείς» έναν Τοξότη, δεδομένου ότι όταν εσύ θα έχεις κουραστεί, εκείνος/εκείνη, ήδη, θα έχει βαρεθεί μέχρι θανάτου. Γι αυτό, πες απλά, ότι δεν πάει άλλο. Να είσαι βέβαιος/η, ότι ο χωρισμός θα γίνει συναινετικά.

Αιγόκερως: δεν τον ξεφορτώνεσαι απλά. Αντέχει, αντέχει, αντέχει. Κι έχει και χρόνο. Άπλετο χρόνο, απεριόριστο χρόνο. Θα ξεπεράσει γρήγορα το ότι άνοιξες το πορτοφόλι του/της. Θα ξεπεράσει το ότι ομολόγησες απάτη. Θα ξεπεράσει ότι μπορείς να σκαρφιστείς και θα στο φυλάξει, μανιάτικο, για μια ζωή. προετοιμάσου, πριν μπλέξεις μαζί του/της, γιατί αν μπλέξεις, μπλέχτηκες.

Υδροχόος: θα το καταλάβει πρώτος/η, και πριν από σένα θα σου δηλώσει κούραση. Βαρεμάρα, πλήξη. Αφού το θες και συ, συμφώνησε και δώστε τα χέρια. Να ξέρεις ότι μετά το χωρισμό, μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σου, ή η κολλητή σου.

Ιχθείς: αν δεν έχει αποφασίσει να φύγει, θα το βρεις ιδιαίτερα δύσκολο να τον/την ξεφορτωθείς. Κάνε την καρδιά σου πέτρα, βάλε όλη τη δύναμη της θέλησής σου, γιατί θα σου προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα. Θα σε κάνει να λυπείς γι αυτόν/ή, θα σε τρομάξει, θα σε φέρει στα όρια της αντοχής σου. Μείνε πιστός/ή στις θέσεις σου και μην δια ν.