Γυναίκα Καρκίνος με όλα τα ζώδια

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Κριός
Εκείνος απεχθάνεται τις μελιστάλαχτες γυναίκες που κατακτιούνται εύκολα. Η ιδανική γυναίκα γι αυτόν πρέπει να είναι «δύσκολη». Όμως, αυτή η γλυκιά, μητρική γοητεία, που υποθάλπει, μια αποφασιστική και σιδερένια θέληση, του αρέσει. Άλλωστε μια Καρκίνος, πάντα θα του θυμίζει τη μαμά του.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Ταύρος
Τους αρέσει η μουσική, η οικογένεια, οι απολαύσεις το κρεβατιού αλλά και του τραπεζικού λογαριασμού. Όταν τα ενδιαφέροντά τους ταυτίζονται, φτιάχνουν οικογένεια. Αν καταφέρουν να προστατέψουν την ερωτική τους ζωή απ’ την εισβολή των παιδιών τους, θα είναι πανευτυχείς.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Δίδυμος
Ο ασταθής αυτός άντρας, δεν εκτιμά τις γλυκές φροντίδες της. Θα τον πνίξει με την αγάπη της, κι εκείνος θα νιώσει ασφυκτικά. Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί και να φύγει, θα την αγνοήσει. Τότε εκείνη θα ψαχτεί για άλλες πορτοκαλιές.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Καρκίνος, επίσης
Γλυκιά και συγκινητική η αγάπη μεταξύ τους, θυμίζει παραμύθι. Στην αρχή, γιατί με το πέρασμα του χρόνου, ο ένας ψάχνει παρηγοριά στον άλλο και κανείς απ’ τους δυο δεν είναι σε θέση να την προσφέρει. Γι αυτό και οι περισσότερες σχέσεις, μεταξύ τους, ναυαγούν, στα νερά των ονείρων τους.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Λέοντας
Έλκονται πολύ, αλλά δεν αντέχουν να συμβιώσουν μαζί. Είναι τόσο διαφορετικοί. Εκείνη θα τον ήθελε λιγότερο κοσμικό, εκείνος απαιτεί να επιβάλλει τις απόψεις του. Εκείνη θέλει να τον κάνει δικό της, εκείνος θέλει να την κατακτήσει ψυχή τε και σώματι. Θα χωρίσουν χωρίς καυγάδες.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Παρθένος
Όταν τον γνωρίσει, θα πει «ναι, αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου». Σοβαρός, έξυπνος, προσφέρει απλόχερα φροντίδα και αγάπη. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παθιαστεί και θα ενθουσιαστεί μαζί του. Το πιθανότερο είναι να συμμαχήσει, απλά, με τη συναισθηματική, και υλική, ασφάλεια.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Ζυγός
Σαγηνευτικός, ψυχρός εκείνος, βλέπει την αγάπη σαν ένα εκλεπτυσμένο τελετουργικό. Εκείνη, προσφέρει τον έρωτά της με αναρχία, με θέρμη, παράφορα. Καθόλου εύκολη η σχέση, αφού ο καθένας τους αντιλαμβάνεται την ισορροπία με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, ο έρωτας αυτός, έχει διάρκεια.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Σκορπιός
Εντάξει, είναι ευαίσθητη αλλά δεν είναι κι από πορσελάνη, και κυρίως, η μόνη που έχει ανοσία στο δηλητήριο του. Αν την μπλέξει στα μυστήρια του, στα υποχθόνια παιχνίδια του, στις αγωνίες με τα σκοτεινά μυστικά και τις ίντριγκες, εκείνη θα αντιδράσει με τρυφερότητα, και θα τον νικήσει. Εύκολα!

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Τοξότης
Κουραστικός ο δρόμος του Κενταύρου. Αγεφύρωτες οι αντιθέσεις τους. Αν καταφέρει να τον αντέξει, σε βάθος χρόνου, εκείνος θα ηρεμήσει και δεν θα μπορεί πλέον να ζήσει χωρίς τις μητρικές φροντίδες της. Μαζί θα φτιάξουν ένα σπίτι, όπου η φιλοξενία του, και οι ικανότητές της, κάνουν καλό παιχνίδι.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Αιγόκερως
Η αγάπη τους θα μεγαλώσει και θα εξαπλωθεί στα πέρατα του κόσμου, παρ’ όλο που αρχικά, θέλουν να φύγουν μακριά ο ένας απ’ τον άλλο. Εκείνη ξέρει να ζεστάνει την αυστηρή του καρδιά, κι εκείνος μαλακωμένος θα στηρίξει τα όνειρά της και θα ασφαλίσει την ανασφάλειά της.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Υδροχόος
Πιο εύθραυστος απ’ ό,τι φαίνεται εκείνος, νιώθει την ανάγκη να ρίξει άγκυρα σε ένα συναισθηματικά, σταθερό σημείο αναφοράς. Εκείνη, είναι αυτό το σημείο. Η άφθονη στοργική της ενέργεια, θα ασχοληθεί μόνο μαζί του, και γιατί όχι και με όλη του την οικογένεια.

Εκείνη Καρκίνος, εκείνος Ιχθύς
Συναντιούνται στο βυθό του ωκεανού των συγκινήσεων και των συναισθημάτων. Πώς να αναδυθούν για να πάρουν ανάσα, χωρίς να ζαλιστούν; Χωρίς να πανικοβληθούν; Υπάρχει τρόπος. Να αμαρτάνουν διαρκώς, μέσα σε μια κουζίνα, φτιάχνοντας «διαβολεμένες» γεύσεις, που τόσο αρέσουν και στους δυο.