Ερωτικές σχέσεις της γυναίκας Ταύρου

Ταύρος με Κριό

Μια αγάπη, διαρκείας

Η ήρεμη Ταύρος και ο ανυπόμονος Κριός, θεωρητικά, δεν ταιριάζουν. Επειδή ακριβώς είναι αντίθετοι, υπάρχουν όμως, πολλές πιθανότητες να γίνουν απαραίτητοι ο ένας για τον άλλο. αιχμαλωτίζοντάς τον με τη γλυκύτητα και το χαμόγελό της, εκείνη, τον μυεί στις απολαύσεις της ζωής και τον ηρεμεί.


Ταύρος με Ταύρο

Καθρέφτης επιθυμιών

Ο έρωτας γι αυτούς τους δύο, αποτελεί μια συνεχή δοσοληψία, γιατί η Αφροδίτη επιδρά ευεργετικά πάνω τους, οδηγώντας τους στην εξερεύνηση των απολαύσεων. Όμως, κανείς από τους δύο, δεν θεωρεί τον έρωτα, περιπέτεια, ή αστείο. Κι επειδή προσπαθούν να αποφύγουν οποιεσδήποτε επιπλοκές, υλικής φύσης που θα μπορούσαν να διαταράξουν τον στάτους τους, δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσουν χρήματα.


Ταύρος με Διδύμους

Αν μια προσγειωμένη αισθησιακή Ταυρίνα θέλει να βάλει χαλινάρι στο φευγαλέο Δίδυμο, πρέπει να επιδείξει σκεπτικισμό ως προς την έκβαση της σχέσης αλλά και να μην πάψει ποτέ να ερεθίζει τη σκέψη του. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τον κάνει έναν πιστό σύζυγο. Εκείνος αεροβατεί, εκείνη συχνά τον κατηγορεί για ανωριμότητα. Ο Ερμής και η Αφροδίτη, όμως, μπορεί να βοηθήσουν το ζευγάρι να χτίσουν έναν στέρεο σπιτικό.


Ταύρος με Καρκίνο

Θερμά ρεύματα έλξης.

Ανάμεσά τους δημιουργούνται με ευκολία θερμά ρεύματα σωματικής και πνευματικής έλξης, που μπορούν να κυοφορήσουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Εκείνος είναι σε θέση να υλικές εγγυήσεις για ένα καλό μέλλον, ενώ εκείνη τον σαγηνεύει με τη θηλυκότητα και την απαλή αισθησιακή ομορφιά της. αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να μην τον παραμελήσει όταν γίνει μητέρα.


Ταύρος με Λέοντα

Σχέση αντιδικίας

Πάθος και πείσμα, αποτελούν βασικούς συντελεστές στις ερωτικές τους αναμετρήσεις. Όμως δεν πέφτουν εύκολα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Όταν αυτό γίνει όμως, ζουν συγκλονιστικές στιγμές. Όμως οι αντιθέσεις τους γίνονται φανερές από την πρώτη στιγμή, καθώς εκείνη διεκδικεί σταθερότητα, ενώ εκείνος την υπεροχή. Και καθώς η γυναίκα Ταύρος απαιτεί αποκλειστικότητα, ο σκανδαλιάρης Λέοντας θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.


Ταύρος με Παρθένο

Ο τυχερός σκλάβος

Ο σιωπηλός Παρθένος, κάνει συλλογή από ραγισμένες καρδιές μέχρι να συναντήσει τη γυναίκα για σπίτι, όπως η αξιολάτρευτη Ταυρίνα. Εκείνη τον ερωτεύεται αργά και είναι ικανή με τη δεξιοτεχνία της στη μαγειρική, τον αισθησιασμό της και την θηλυκότητά της, να τον πείσει να μην φύγει ποτέ από κοντά της.


Ταύρος με Ζυγό

Μαθητές του έρωτα

Εκπρόσωποι της Αφροδίτης και οι δύο, μιλάνε την ίδια ερωτική γλώσσα, εκτιμούν τα ίδια όμορφα πράγματα και αγαπούν τον έρωτα. Η Ταυρίνα, διαθέτει το αντίδοτο για τα ελαττώματα του Ζυγού. Εκείνος είναι αναποφάστιστος και αφηρημένος ενώ εκείνη, αποφασιστική και συγκεκριμένη. Και με τον αισθησιακό ερωτισμό της εξουδετερώνει τον σαρκικό έρωτα εκείνου, μεταβάλλοντάς τον σε υπομονετικό και γενναιόδωρο εραστή.


Ταύρος με Σκορπιό

Μια μοιραία αγάπη

Μια πυρετώδης σχέση, βασισμένη στη σύγκρουση δύο αντίθετων δυνάμεων. Τα ένστικτα της ζωής και του θανάτου. Εκείνος επιδιώκει τη γλυκύτητα που ενσαρκώνει εκείνη. Όταν όμως την κατακτήσει ζηλεύοντας τη ζωτικότητά της, προσπαθεί να καταστρέψει αυτό  που περισσότερο τον γοητεύει επάνω της. η νίκη θα είναι θέμα αντοχής και αντίστασης.


Ταύρος με Τοξότη

Η νίκη της υπομονής

Ένας Κένταυρος, που ζηλεύει την ελευθερία και μια κόρη με αναπτυγμένο το αίσθημα της ιδιοκτησίας, έχουν ελάχιστα κοινά, αλλά μπορούν να καταλήξουν σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Συνήθως είναι δικό της κατόρθωμα αυτό, γιατί είναι υπομονετική, έχει επιμονή, είναι πολύ αισθησιακή ώστε να τον προκαλεί και είναι καλό παιδί.


Ταύρος με Αιγόκερω

Η σημασία της σταθερότητας

Η αισθησιακή Ταύρος, ξέρει πώς να πείσει τον δύσπιστο απέναντι στις γυναίκες, Αιγόκερω. Ξέρει πώς να τον κάνει να ανοίξει την καρδιά του αλλά και το πορτοφόλι του. Η λαχτάρα του άλλωστε να φροντίζει για ένα σταθερό μέλλον, τον κάνει ακόμα πιο επιθυμητό σ’ εκείνη. Η σύμπραξη αυτή, μοιάζει με εταιρία που κάνει χρυσές δουλειές.


Ταύρος με Υδροχόο

Η γοητεία της ανακάλυψης

Σε ελάχιστα σημεία ταιριάζουν αυτοί οι δυο εκτός ίσως από το πείσμα και την υπομονή. Αλλά πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ωθούμενοι από το πάθος για το άγνωστο. Και ανάμεσά τους γεννιέται ένα αίσθημα που θυμίζει επένδυση, υψηλού ρίσκου. Αν όλα πάνε καλά, το αποτέλεσμα είναι ο πλούτος. Αν όχι, η χρεοκοπία είναι βέβαιη.


Ταύρος με Ιχθύ

Με οδηγό τον αισθησιασμό

Χαρακτηρίζονται από αργούς ρυθμούς, ξέρουν όμως πώς να συντηρούν και να ανανεώνουν απεριόριστα τις αμοιβαίες τους επιθυμίες. Έτσι, παρά τη διαφορά των χαρακτήρων τους, εκείνη βασίλισσα της σταθερότητας, ενώ εκείνος η προσωποποίηση της αταξίας, ανάμεσά τους αναπτύσσεται ένας μυστικός δεσμός και μια πολύ σταθερή σχέση. Το μυστικό τους κρύβεται κάτω απ’ τα συνένοχα σκεπάσματά τους.