Έκλειψη 13 Ιουνίου: Τι να προσέξουμε

Πώς θα την αντιληφθούν ψυχολογικά τα ζώδια;

Κριός
Οι χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος επανέρχονται, όχι όμως με τη μορφή που είχαν παρουσιαστεί σε πρώτη φάση. Ως εκ τούτου, μπορεί να αποδειχθεί πιο δύσκολο τώρα να τις αρπάξετε.

Ταύρος
Η αναπόληση του παρελθόντος δεν είναι κακή, αρκεί να φέρνει την επιθυμία για ανανέωση. Αναθεωρείτε απόψεις που πλέον είναι «μπανάλ». Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Δίδυμος
Αφήστε τις προσλαμβάνουσες της καθημερινότητας να σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει και προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αναγεννηθεί.

Καρκίνος
Πάγος! Παγωμένα συναισθήματα, παγωμένες καταστάσεις. Παγωμένες και οι ανταποκρίσεις από την άλλη μεριά. Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα αποκομίσετε, μέσα από αυτή την «παγωνιά»

Λέων
Προκλήσεις που θα δεχτείτε από τους άλλους, θα σας αναστατώσουν αρχικά, αλλά θα σας δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι έχετε θέματα που δεν έχετε λύσει και που αν δεν το κάνετε, καμία εξέλιξη δεν θα συμβεί.

Παρθένος
Κάτι τελειώνει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μια σχέση, ένα σχέδιο, μια δουλειά, ένας κύκλος ζωής. Αυτό σημαίνει ότι εσείς πρέπει να κάνετε τη «βρώμικη δουλειά» της εκκαθάρισης από μέσα σας.

Ζυγός
Δείτε τους ανθρώπους πίσω από την εμφάνισή τους και ανακαλύψετε τον πραγματικό τους εαυτό, αν θέλετε να είστε σίγουροι για το πώς θα επιλέξετε τους συνεργάτες ή και τους συντρόφους σας.

Σκορπιός
Θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των γνωστών και σταθερών καταστάσεων, και των ασταθών, ρισκαδόρικων και πολλά υποσχόμενων. Οποιαδήποτε επιλογή σας, θα πρέπει να είναι συνειδητή και καλά σχεδιασμένη.

Τοξότης
Βλέπετε όσα δεν βλέπουν οι άλλοι, και με ευκολία διεκπεραιώνετε θέματα όταν οι άλλοι δηλώνουν αδυναμία. Αυτό μπορεί να φέρει λίγη απομόνωση, αλλά φαίνεται ότι είναι κάτι που σας χρειάζεται, προς το παρόν.

Αιγόκερως
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην γενικότερη εικόνα και στην υλοποίηση των πλάνων σας. Το να αποτραβιέστε «στα εντός» σας, μόνο απώλειες μπορεί να φέρει σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόος
Θα διαπιστώσετε ότι το να προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα με ψυχρή λογική, δεν φέρνει και τόσο θεμιτά αποτελέσματα όσο αν προσπαθούσατε με δημιουργικότητα και έμπνευση.

Ιχθύς
Νιώθετε σαν να έχει παγώσει ο χρόνος. Δεν ξέρετε τι να κάνετε, πώς να το κάνετε και ποιος μπορεί να σας βοηθήσει. Γιατί δεν εμπιστεύεστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας; Μπορεί να αποδειχτούν οι καλύτεροι βοηθοί.