Ζώδια & Χρήμα !

Ο Κριός: δεν είναι φιλοχρήματος, αν και τα γούστα του, πολλές φορές ξεπερνούν τα εισοδήματά του. Αν ήταν πλούσιος θα ξόδευε τα λεφτά του για ακριβά αυτοκίνητα, γρήγορες μοτοσικλέτες τελευταίας τεχνολογίας και θα πήγαινε ταξίδια. Μακρινά ή κοντινά, δεν έχει σημασία.

Ο Ταύρος: έχει μια τρομερή έλξη προς το χρήμα. Θέλει να έχει τον τραπεζικό του λογαριασμό πάντα γεμάτο. Επενδύει τα λεφτά του σε γη και ακίνητα και καμιά φορά ρισκάρει να παίξει και στο χρηματιστήριο, πάντα όμως, σε ασφαλείς επενδύσεις.

Οι Δίδυμοι: προτιμούν να ξοδεύουν για να λένε οι άλλοι «μωρέ τι κουβαρντάς είναι αυτός». Του αρέσουν οι εκλεπτυσμένες διασκεδάσεις, η έντονη νυχτερινή ζωή, κυκλοφορεί πάντα με τελευταίας τεχνολογίας κινητό, και ταξιδεύει σε παράξενα μέρη.

Ο Καρκίνος: δεν ζει χωρίς κομπόδεμα. Θέλει πάντα να ξέρει ότι κάτω από το στρώμα του έχει λεφτά για ώρα ανάγκης. Ξοδεύει συνήθως σε είδη σπιτιού και ρουχισμού. Του αρέσει ο κινηματογράφος, τα θαλασσινά ταξίδια αλλά και ένα όμορφο σπίτι.

Ο Λέων: του αρέσει η λάμψη, η διασημότητα. Νιώθει βασιλιάς ακόμα κι αν δεν έχει τα ανάλογα πλούτη. Τον ενδιαφέρουν τα χρήματα για έχει να ξοδεύει. Για να τον θαυμάζουν και να υποκλίνονται όλοι στο μεγαλείο του. Δίνει την εντύπωση του «λεφτά», ακόμα κι αν οι τσέπες του είναι άδειες

Ο Παρθένος: θέλει να νιώθει ασφαλής, κι ότι δεν θα ξεμείνει από χρήματα. Θα είναι το ίδιο άνετος και με τα πολλά και με τα λίγα. Αρκεί να υπάρχει ροή. Αρκεί να έχει εισοδήματα. Θα τα επενδύσει όπως πρέπει, ακριβώς εκεί που πρέπει. Ξοδεύει τα απολύτως απαραίτητα.

Ο Ζυγός: δεν έχει φρένο. Φυσικά και του αρέσει το χρήμα, όχι όμως να κουραστεί για να το κυνηγήσει. Θα ήθελε να είναι εκατομμυριούχος για να κάνει τη μεγάλη ζωή. Του αρέσουν τα πολυτελή σπίτια, η πολυτελής ζωή, οι πολυτελείς διακοπές, τα πολυτελή ρούχα.

Ο Σκορπιός: είναι εξειδικευμένος στην ανεύρεση χρήματος. Όταν τα έχει τα ξοδεύει, σε αντικείμενα για το σπίτι – μια και σπανίως περνάει καλά εκτός οικίας – και σε επενδύσεις με μακροπρόθεσμα οφέλη. Συνήθως επιδιώκει να στήνει επιχειρήσεις οι οποίες θα του αποφέρουν σε βάθος χρόνου.

Ο Τοξότης: και το χρήμα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση. Είναι ικανός να περάσει το ίδιο καλά και με 1 ευρώ και με 10.000.000. Γι αυτόν, αυτό που μετράει είναι η καλή καρδιά. Ξοδεύει για να ταξιδεύει, του αρέσουν τα μακρινά ταξίδια. Αν θέλει τα πλούτη είναι για να περνούν καλά όλοι οι δικοί του.

Ο Αιγόκερως: αγαπά το χρήμα, γιατί του δίνει κύρος και γιατί φαίνεται – μέσω αυτού – επιτυχημένος. Όσα περισσότερα έχει τόσο περισσότερο τον σέβονται και τον θαυμάζουν. Δεν διστάζει να κουραστεί μέχρι τελικής πτώσεως για να αποκτήσει χρήματα και ακίνητα, επενδύσεις και μετοχές.

Ο Υδροχόος: είναι κατά του χρήματος και του πλουτισμού. Θέλει όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς και να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα σ’ αυτό τον κόσμο. Θα ξοδέψει χρήματα για την προηγμένη τεχνολογία και τα ταξίδια.

Ο Ιχθύς: είτε θα έχει ακριβά γούστα – όχι απαραίτητα και καλαίσθητα – είτε δεν θα νοιάζεται στο ελάχιστο για τα χρήματα. Αν έχει, θα τα ξοδέψει μέχρι τελευταίας δεκάρας. Αν δεν έχει, δεν πειράζει, όλο και κάποιος φίλος θα βρεθεί να τον κεράσει καφέ, ή να του δανείσει.