Συμβουλές για μια θετική μέρα

Ημερήσιες συμβουλές προς αποφυγήν δυσάρεστων καταστάσεων, για όλα τα ζώδια

Κριός: αν δεν προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο, μέσα στην ημέρα, για να περάσετε με τον άνθρωπό σας, είναι σίγουρο ότι η πίεση της δουλειάς και των υποχρεώσεων, θα σας βγάλουν εκτός εαυτού.

Ταύρος: είναι καλό να κάνετε παρέα με ανθρώπους, να ακούτε διαφορετικές απόψεις, να έρχεστε σε επαφή στα πλαίσια μιας κοινωνικής εκδήλωσης, αρκεί να μην ταυτίζεστε με τις ιδέες τους προκειμένου να τους αρέσετε.

Δίδυμος: θα είναι πιο ασφαλές για σας, να κρατήσετε αποστάσεις από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Από τη θέση του παρατηρητή, θα μπορέσετε να βγάλετε πιο σοφά και πιο ορθά, συμπεράσματα.

Καρκίνος: μην αφήσετε να σας επηρεάσουν οι φίλοι, με τις συμβουλές τους για κάποια δική σας, προσωπική υπόθεση. Χειριστείτε τη, όπως εσείς θέλετε, και σύμφωνα με αυτά που ξέρετε.

Λέων: ακόμα κι αν χρειαστεί, να αποκαλύψετε αυτά που σας έχουν εκμυστηρευτεί, κάντε το με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα τιμώντας αμφότερες τις πλευρές αλλά και τηρώντας την ακεραιότητά σας.

Παρθένος: είναι καλό να κάνετε αυτό που επιθυμούν οι άλλο από σας, γιατί έτσι διατηρείτε άριστες σχέσεις μαζί τους και τους βοηθάτε. Αναδεικνύονται όμως, οι πραγματικές σας δυνατότητες έτσι; Εσείς αποφασίζετε.

Ζυγός: όταν μπείτε στη διαδικασία να «διδάξετε» τους άλλους, να εξασφαλίσετε ότι αυτά που τους μεταδίδετε, γίνονται κατανοητά αλλά και ακολουθούν τους παραδοσιακούς κανόνες διδασκαλίας.

Σκορπιός: ακόμα και στην περίπτωση που κάποιους πρέπει να τους απορρίψετε, εσείς να επιμείνετε να τους υπερασπιστείτε. Σταθείτε κοντά τους κι ας σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν

Τοξότης: μην ρίχνετε τις άμυνες σας, γιατί μπορεί να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να μην ησυχάζετε γιατί ξέρετε καλά ότι βρίσκεστε σε ανταγωνιστικό περιβάλλον

Αιγόκερως: η ομαδική δουλειά, θα φέρει και την ανάλογη επιτυχία. Αναρωτηθείτε όμως, η ομάδα δουλεύει ισόνομα, ή είναι κάτω από τις εντολές σας; Κι αν είναι έτσι, τότε σε ποιον οφείλεται πραγματικά η επιτυχία;

Υδροχόος: τα ένστικτα και οι παρορμήσεις σας, μπορεί να προκαλέσουν καταιγίδες στις σχέσεις σας. Μην ξεχνάτε όμως, ότι μετά την καταιγίδα είναι που εμφανίζεται το ουράνιο τόξο.

Ιχθύς: η προδοσία, μπορεί να μην αφορά εσάς αποκλειστικά. Ωστόσο είστε εσείς αυτοί που θα χρειαστεί, να κουκουλώσετε τα γεγονότα, προκειμένου να μην κατηγορηθείτε μαζί με τους ενόχους. Προσοχή!