Όταν θα μου φύγεις…

Κριέ μου: θα το κάνεις γιατί βαρέθηκες, γιατί θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, γιατί βρήκες κάτι άλλο που σε συνεπήρε.

Ταύρε μου: θα είναι για ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ, στο οποίο, όσο κι αν προσπάθησες, δεν μπορείς να αντισταθείς.

Δίδυμε μου: γιατί έχασες κάθε επικοινωνιακό κανάλι μαζί μου, άσχετα αν φταις ή δεν φταις.

Καρκίνε μου: γιατί εξάντλησες όλες τις πιθανές εναλλακτικές, έδωσες όλες τις, ανθρωπίνως δυνατές, ευκαιρίες και δυστυχώς, δεν γίνεται τίποτα.

Λιοντάρι μου: γιατί έπαψα πια να σε θαυμάζω, νιώθεις ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Δεν έχεις πλέον τίποτα να μου προσφέρεις.

Παρθένε μου: θα φύγεις γιατί απλά έπαψες να μ’ αγαπάς αφού βρήκες κάτι άλλο που σ’ έχει συνεπάρει.

Ζυγέ μου: ξέρω ότι δεν θα φύγεις ποτέ οριστικά κι ότι θα ξαναγυρίζεις από καιρό σε καιρό. Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν κάποια στιγμή δεν με βρεις να σε περιμένω.

Σκορπιέ μου: θα φύγεις για να μη γίνεις φονιάς. Τα νεύρα σου θα έχουν γίνει «αλεύρι» και θα είσαι στο τσακ να κάνεις το φόνο…

Τοξότη μου: θα φύγεις γιατί δεν αντέχεις τον περιορισμό της δέσμευσης και ίσως και την δέσμευση καθεαυτού. Έχεις χάσει την ανεξαρτησία σου και τη θέλεις πίσω.

Αιγόκερε μου: θα φύγεις γιατί θα σε διώξω, αφού η δουλειά σου και τα λεφτά σου φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη σημασία από μένα.

Υδροχόε μου: γιατί όλο μου μιλάς για ανθρώπινα δικαιώματα, για ισότητα, για ανθρωπισμό και όλο ασχολείσαι με το internet, κι εγώ, δεν μπορώ την αδιαφορία σου

Ιχθύ μου: θα φύγεις γιατί το παραμύθι που ζούμε ως τώρα, έγινε πολύ πραγματικό κι εσύ θέλεις να πετάξεις σ’ άλλους κόσμους, πιο περιπετειώδεις, πιο ονειρικούς.