Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου

Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτίου

 

 

Ερωτικό ωροσκόπιο Μαρτίου

 

ΚΡΙΟΣ

Από τις 5 του μήνα ευνοείστε όσοι είστε σε σχέση. Μπορεί να θελήσετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας , ακόμη και με επισημοποίηση.  Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, επενδύετε σ’ αυτό δείχνοντας εμπιστοσύνη στις αποφάσεις του. Στις 9 του μήνα και Πανσέληνος στην Παρθένο, φροντίστε να μην είστε τόσο επικριτικοί γιατί αυτό θα σας απομακρύνει από τον/την σύντροφό ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκεί γύρω στις 20 του θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές για το μέλλον στα συναισθηματικά σας. Στην Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα στο ζώδιο σας, μερικοί από εσάς θα δεχτείτε ή θα κάνετε προτάσεις για επισημοποίηση στην  σχέση σας και οι ελεύθεροι θα κάνετε μία νέα αρχή.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 7,8,10,24.

ΤΑΥΡΟΣ

Το απροσδιόριστο κλίμα του προηγούμενου μήνα από τις 5 του μήνα αλλάζει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και αυξάνει την γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους. Στις 8 του μήνα ο εκρηκτικός Ουρανός δείχνει πως μπορεί να ζήσετε μία ξαφνική εξέλιξη στα αισθηματικά σας!   Η Πανσέληνος στις 9 θα  κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.  Για όσους από εσάς είστε σε σχέση το κλίμα στην σχέση με το ταίρι σας αναζωπυρώνεται! Και  για τους ελεύθερους η Αφροδίτη υπόσχεται νέες γνωριμίες από τις 10 και μετά.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι:  9,13,27,28.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 3 του μήνα θα έχετε αρκετά παράπονα  που σχετίζονται με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, ενώ από τις 5 ξεκινά για  μερικούς από εσάς μια πιο εσωστρεφή περίοδος. Οι ελεύθεροι αυτή την περίοδο θα κάνετε μία γνωριμία η οποία δεν θα  είναι αρκετά δυναμική για να προχωρήσει  στον βαθμό που εσείς θα θέλατε. Αν είστε σε σχέση κάποια παράπονα ή αμφιβολίες να έρθουν στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να βρεθείτε μπερδεμένοι  σε αδιέξοδες καταστάσεις.  Η Πανσέληνος στις 9 στην Παρθένο φέρνει κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής είναι ορθόδρομος στις 10 του μήνα και ευνοεί τις νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα. Με την Νέα Σελήνη στις 24 στον Κριό θα υπάρχουν υποσχέσεις για κάτι νέο!  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2,10,15,29.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεται προσοχή εκεί γύρω στις 3 του μήνα από τις σκληρές συμπεριφορές του/της συντρόφου σας για εσάς που είστε σε σχέση. Από τις 5 του που η  Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο είναι μία θετική περίοδο για εσάς όπου οι φίλοι έρχονται πιο κοντά σας, αυτό θα έχει σας αποτέλεσμα οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.  Όσοι είστε μπαίνετε σε μία ευνοϊκή περίοδο να κάνετε σχέδια μαζί με τον/την σύντροφό σας για την πορεία της σχέσης σας. Προσέξτε όμως γιατί όλο τον μήνα ο Άρης απέναντι από ζώδιο σας μπορεί να σα φέρει σε αντιπαλότητα ή σε ένα ανταγωνιστικό κλίμα με το ταίρι σας. Καλό είναι να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας,  έτσι ώστε να βγείτε και οι δύο κερδισμένοι.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4,13,17,28.

ΛΕΩΝ

Από το ξεκίνημα του μήνα και μέχρι τις 5 του μήνα τα πράγματα είναι αρκετά ευνοϊκά για τα αισθηματικά σας και θα είστε αρκετά φλογεροί! Από τις 5 όμως και μετά αφήνετε κάπως στην άκρη τα προσωπικά σας και ασχολείστε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Στις 8 του μήνα όμως προκύπτουν κάποιες ξαφνικές καταστάσεις τις οποίες όμως δεν θέλετε να δείτε, ενώ η Πανσέληνος στις 9 δείχνει ότι ο/η σύντροφός σας δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κι αυτό θα επηρεάσει την σχέση.  Γύρω στις 31 του μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες που είχατε κρύψει μέχρι τώρα! Τότε, ξεκινά ένα διάστημα που καλείστε να κάνετε την αυτοκριτική σας ως προ του τρόπο που λειτουργείτε στην σχέση σας.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 7,8,15,19.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 3 του μήνα υπάρχει μία απόσταση (χιλιομετρική ή συναισθηματική) με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με το ταίρι σας. Από τις 5 του μήνα εισέρχεστε σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο, όπου εσείς ανοίγεστε σε νέους ορίζοντες και όσοι από εσάς είστε σε σχέση  θα μπορέσετε να βιώσετε ένα κλίμα ηρεμίας και συνεννόησης με το ταίρι σας.  Οι ελεύθεροι θα κάνετε μία γνωριμία που θα μπορέσετε να μοιραστείτε την ανάγκη σας για περιπέτεια!  Η Πανσέληνος όμως στην 9 στο ζώδιο σας, φέρνει αυταπάτες και εξαπατήσεις στην επιφάνεια και οι συνθήκες, σας καλούν να δείτε πιο καθαρά τις επιλογές σας. Στις 16 επανέρχονται ζητήματα που σας απασχόλησαν έντονα τον προηγούμενο μήνα.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 9,17,22,27.

ΖΥΓΟΣ

Οι δεσμευμένοι να είστε προσεκτικοί στις 3 του μήνα για πιθανόν να έχετε συγκρούσεις με το ταίρι σας.  Από τις 5 του μήνα, γίνεστε πιο κτητικοί με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και παρόλο που ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα ζήλιας. Για τους ελεύθερους θα προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα έχεις περισσότερο σεξουαλικό χαρακτήρα.  Στην Πανσέληνο στις 9 του μήνα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί ώστε να μπορέσετε να δείτε καθαρά τα σημάδια που σας δίνονται.  Γενικά  θα υπάρξουν στιγμές εσωτερικής ηρεμίας κατά την διάρκεια του μήνα, ακόμη κι αν υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις του/της συντρόφου σας από εσάς ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε . Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 7,10,19,24.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ξεκίνημα του μήνα συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα και καταστάσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Από τις 5 του μήνα σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες καθώς τώρα οι συνθήκες είναι υπέρ σας. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε μικρές αφορμές για να κάνετε γλυκές εκπλήξεις στο ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να έχετε μία νέα πνοή στα αισθηματικά σας. Στις 8 του μήνα η σύνοδος Ουρανού – Αφροδίτης θα σας δώσει κάποιες ξαφνικές επιλογές που τελικά όμως θα σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα θα μπορέσουν να λυθούν. Η Πανσέληνος στις 9 θα σας φέρει τον ρομαντισμός και το πάθος στα ερωτικά σας. Στις 31 όμως όσοι από εσάς συγκατοικείτε με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσετε μία εριστικότητα ανάμεσα σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 9,13,22,27.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξεκίνημα του μήνα και ιδιαίτερα από τις 5 του μήνα που η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο δίνοντας όπου θα πρέπει να τρέχετε να προλάβετε κάθε πρακτική λεπτομέρεια που απασχολεί το ταίρι σας , αν είστε ήδη σε σχέση. Αφήστε όμως κατά μέρους τον εγωισμό σας. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο φλερτ στον χώρο της εργασίας σας. Στις 9 του Πανσελήνου σας δηλώνει ότι δεν πρέπει να παραμελείτε ή εθελοτυφλείτε στα θέλω των δικών σας ανθρώπων , γιατί το τοπίο θα είναι αρκετά θολό για εσάς.  Η Νέας Σελήνη στις 24  δείχνει πως μέσα σας γυρνάτε σελίδα και κάτι νέο έρχεται στα ερωτικά σας! Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2,15,16,29.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 5 του μήνα ευνοούνται όλες οι κινήσεις που θα θελήσετε να κάνετε για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση με το ταίρι σας, θα γελάτε περισσότερο και θα βρίσκετε αφορμές να διασκεδάσετε μαζί με το ταίρι σας, αλλά και με την παρέα αγαπημένων σας προσώπων. Οι ελεύθεροι θα υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από ένα χώρο διασκέδασης.  Στις 8 Ουρανός σας χωρίζει περισσότερη τύχη στα αισθηματικά σας. Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κάνει να θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στην σχέσης σας και αυτό ίσως να φέρει εντάσεις . Βάλτε νερό στο κρασί σας και διοχετεύστε το πάθος σας…., στην κρεβατοκάμαρα!  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 4,17,27,28.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 5 του μήνα έχετε περισσότερο την  ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια και θαλπωρή, όμως το ταίρι σας λόγων κάποιων συνθηκών δεν μπορεί να σας καλύψει πλήρως.  Στις 8 του μήνα η σύνοδος Ουρανού- Αφροδίτης θα φέρει ανατροπές  οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε θυμό, ιδιαίτερα αν η σχέση δεν έχει σταθερές βάσεις. Με την Πανσέληνο στις 9 του μήνα οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ενώ στις 22 ξεκινά για εσάς μία περίοδος συνειδητοποιήσεων στα ερωτικά σας που γίνεται πιο έντονη προς το τέλος του μήνα. Δείτε λοιπόν πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και μην εγκλωβιστείτε σε γνωριμίες και καταστάσεις δεν προχωρούν πουθενά πια.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 2,7.19, 29.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 5 του μήνα μπαίνετε σε μία πιο εξωστρεφή περίοδο που και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες επαφές, συναντήσεις . Το κλίμα ομορφαίνει  και τα αισθήματα προχωρούν . Στις 9 του μήνα με την Πανσέληνο στη Παρθένο, σας φέρνει στην επιφάνεια κάποια τρωτά σημεία  σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι.  Ο Ποσειδώνας επίσης σας δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείτε σε απατηλές επιλογές. Οι ελεύθεροι δεν έχετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Ερμής στις 16 του γυρνάει ορθόδρομος στο ζώδιο σας φέρνοντας  σημαντικές πληροφορίες και ευχάριστες ειδήσεις.  Οι πιο ερωτικές ημέρες του μήνα είναι: 6, 9, 22, 27.