Αν ήταν διάσημος/η !

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Κριός, θα ήταν πρωταγωνιστής σε πολεμική ταινία, και φυσικά, εξαιτίας του, για μια ακόμα φορά, σώζεται ο κόσμος.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Ταύρος, θα ήταν σεφ, με εξήντα αστέρια Michelin και φυσικά, εννοείται σαρώνει τα διεθνή βραβεία.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, οι Δίδυμοι, θα ήταν δημοσιογράφος, που πρωτοστατεί στην πρώτη γραμμή της πολεμικής ζώνης και που εξαιτίας του, πετυχαίνουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπόλεμων χωρών.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Καρκίνος, θα ήταν δικτάτορας, ο οποίος θα είχε κλείσει τα σύνορα, προκειμένου να νοικοκυρέψει την οικονομία της χώρας του και θα το σκεφτόταν ακόμα και να αποχωρήσει απ’ το ΝΑΤΟ, ή τον ΟΗΕ

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Λέοντας, θα ήταν ηθοποιός, που έχοντας κερδίσει 125 βραβεία Όσκαρ, ασχολείται τώρα με φιλανθρωπικό έργο, κάτι που προσθέτει ακόμα περισσότερα στη φήμη του/της.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, η Παρθένος, θα ήταν γιατρός, χωρίς σύνορα, το πιθανότερο, που προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του/της, στα παιδιά της Αφρικής.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Ζυγός, θα ήταν σχεδιαστής μόδας, που με τα σχέδιά του έχει φέρει την επανάσταση στην γυναικεία και ανδρική ένδυση και αρωματοποιία

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Σκορπιός, θα ήταν ο αστυνομικός ντετέκτιβ, παρασημοφορημένος για τις περισσότερες συλλήψεις, ή συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων με παγκόσμια επιτυχία και πολλά μπεστ σέλερ.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Τοξότης, θα ήταν θρησκευτικός ηγέτης, πιστός στις ιδέες του, που θα ταξίδευε σε όλο τον κόσμο διακηρύσσοντας την ιδεολογία του και που αγαπιέται απ’ όλο τον κόσμο

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Αιγόκερως, θα ήταν κάτι σαν Bill Gates, καταξιωμένος, επιχειρηματίας παγκοσμίου φήμης, πρόεδρος πολυεθνικής με υποκαταστήματα σε όλο τον αναπτυγμένο κόσμο.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, ο Υδροχόος, θα ήταν ο αρχηγός μιας ομάδας ακτιβιστών οικολόγων, που αγωνίζεται για τη σωτηρία της άγριας πανίδας, με πολλές συλλήψεις και καταδίκες, εναντιωμένος στο κατεστημένο, με πολλούς οπαδούς.

Αν ήταν διάσημος/διάσημη, οι Ιχθύς θα ήταν σεναριογράφος, ταινιών φαντασίας, ή συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου, με φανατικούς θεατές και αναγνώστες αντίστοιχα.