Αν ήταν διάσημος..

Διάσημος σταρ του κινηματογράφου, πρωταγωνιστής σε ταινίες δράσης, με σενάριο την καταστροφή του κόσμου. Μα αν δεν σώσει ο Κριός την ανθρωπότητα ποιος θα το κάνει;

Μήπως ο Ταύρος, που θα μεσουρανούσε ως σεφ, με εκατόν πενήντα αστέρια
Michelin και δική του τηλεοπτική εκπομπή;

Αλλά κι ο Δίδυμος, δεν μπορώ να πω, δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής, με δικό του δελτίο ειδήσεων, αλλά και βραβεία Πούλιτζερ, επί σειρά ετών.

Η δικτατορία του Καρκίνου, έχει κλειστά τα σύνορα της χώρας, η οικονομία διαπρέπει, ο πληθυσμός τρισευτυχισμένος, παρά τις δικτατορικές μεθόδους.

Σταρ του Χόλιγουντ ο Λέοντας, με 12 Όσκαρ και βραβευμένες ταινίες στις Κάνες, που τώρα ασχολείται με φιλανθρωπικό έργο στις τριτοκοσμικές χώρες

Ένας διάσημος καρδιοχειρουργός, μόνο στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να ανήκει, αλλά που τα τελευταία έτη, έχει αφιερωθεί στους γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Η επανάσταση στη γυναικεία και ανδρική ένδυση, έχει έρθει από το διάσημο σχεδιαστή Ζυγό. Μάλιστα τελευταία ασχολείται και με την αρωματοποιία.

Ο πιο διάσημος ιατροδικαστής, υπήρξε Σκορπιός. Αυτός εξιχνίασε τους πιο παράξενους φόνους. Τελευταία ασχολείται με τη συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων, που γίνονται μπεστ σέλερ το ένα μετά το άλλο. .

Ένας διάσημος, πολυβραβευμένος σκηνοθέτης, δεν θα μπορούσε να μην ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Μάλιστα, τώρα γυρίζει μια επική ταινία, επιστημονικής φαντασίας.

Καταξιωμένος επιχειρηματίας παγκοσμίου εμβέλειας, είναι ο Αιγόκερως. Πρόεδρος πολυεθνικής με υποκαταστήματα σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Διάσημος αρχηγός ακτιβιστικής οργάνωσης ο Υδροχόος, ένας οικολόγος που δεν διστάζει να χακάρει τα υπολογιστικά συστήματα των βιομηχανιών που είναι υπεύθυνες για η μόλυνση των θαλασσών

Διάσημοι σεναριογράφοι, ταινιών φαντασίας οι Ιχθείς, συγγραφείς μυθιστορημάτων τρόμου, που ασχολείται με την ολιστική ιατρική και το ρέικι και γι αυτό έχει γίνει διάσημος θεραπευτής.