Χρονοκάρτες

Ειλικρινείς, ξεχωριστές, αλάνθαστες προβλέψεις! Διώξτε κάθε αμφιβολία τώρα, με ένα τηλεφώνημα στο 211.10.39.350

Μαρία Δημητριάδη

Αστρολόγος, Ταρωμάντης, Μελλοντολόγος

Με εξειδίκευση στην Αστροψυχολογία Με πολλά χρόνια έρευνας πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις ."Η αλήθεια ,έχει μόνο μια όψη" Οι άνθρωποι όμως ,δεν είναι έτοιμοι να τη δεχτούν. Εμείς προετοιμάζουμε το δρόμο,μέσα από την επιστήμη της Αστροψυχολογίας.

Αλέξιος Χρήστου

Ερευνητής Αστρολογίας

Ερευνητής Αστρολόγος με κληρονομική διαίσθηση. Σπούδασα στην μηχανολογία αλλά εδώ και 10 χρόνια υπηρετώ με πάθος τον ανεξερεύνητο κόσμο της Αστρολογίας Φοίτησε στην Ουράνια Σχολή του Αμβούργου και ασχολούμε με την κοσμοβιολογία την Ωριαία και πολλά προδευτικά συστήματα!

Ίριδα Λάμπρου

Σφιγγά, Ταρώ,
Αριθμολογία

Με την τράπουλα του πεπρωνένου θα σας βοηθήσω να ανακαλύψουμε μαζί τα μονοπάτια της ζωής. Διλλήματα και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ωστέ να κλείσουμε τους κύκλους της ζωής!

Βικυ Αλεξίου

Αστρολόγος, Μελλοντολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για να διώξετε κάθε αμφιβολία στα θέματα που σας απασχολούν. Η εμπειρία μου χρόνων, η γνώση και η αγάπη στον άνθρωπο θα σας δώσει αυτό που ζητάτε με τον πιο έγκυρο τρόπο

Ελπίδα Χαρίση

Αριθμολόγος, Μελλοντολόγος

Πολύχρονη πείρα και άριστα αποτελέσματα

Αθηνά Λέοντος

Αριθμολόγος, Μελλοντολόγος

Το μέλλον αποκαλύπτεται μέσα από την δύναμη των αριθμών. Η Αθηνά γνωρίζει την τέχνη των αριθμών του Πυθαγόρα και οδηγεί τα βήματα σας. Από παιδί ζούσε στην Κωνσταντινούπολη !

Λουίζα Καστάνη

Μελλοντολόγος , Ειδική Αναλύτρια Ταρώ

Ειδική Αναλύτρια Ταρώ,αυτόματη γραφή Οι κάρτες δεν λένε Ψέματα ,και έχουν τον τρόπο να μας κάνουν να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο Μην διστάσετε να ακούσετε τι έχει να πει η Λουιζα ερμηνευοντας αυτά που έχει γράψει για εσάς με την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ

Κατερίνα Μίχου

Αριθμολόγος, Μελλοντολόγος, Αναλύτρια Ταρώ

Σας βοηθάω να επιλύσετε τα ερωτικά και επαγγελματικά σας προβλήματα με σίγουρες απαντήσεις μέσω ΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛ. Ακόμη, ειδικεύομαι στο ξεμάτιασμα και την ερμηνεία ονείρων.

Μάρα Μαρκάτου

Αριθμολόγος, Αναλύτρια Ταρώ

Έγκυρες και υπεύθυνες προβλέψεις Οικονομικά,επαγγελματικά,με τη δύναμη αριθμών Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον Αριθμολόγος,Ερμηνεία Ονείρων,Ταρώ της Σιβύλλας Σύμβουλος σε θέματα σχέσεων

Αντιγόνη

Χαρτομάντης, Μελλοντολόγος

Ασχολείται αρκετά χρόνια με τη Deste Τράπουλα της Κατίνας!

Ιουλία Καρρά

Χαρτομάντης, Αριθμολόγος

Όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τα ιδανικότερα μονοπάτια που θα τους οδηγήσουν στο μέλλον. Η Ιουλία, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα ανακαλύψετε.

Καλλιόπη Συρίγου

Αστρολόγος, Μελλοντολόγος

Μέσα από τις δύσβατες οδούς του παρελθόντος και του παρόντος η Καλλιόπη ,Με την τεράστια πείρα της στην Μελλοντολογία και με τη βοήθεια της Αστρολογίας μας οδηγεί στον μέλλον που επιθυμούμε!

Λέλα

Ταρωμάντης, Μελλοντολόγος

Εξειδίκευση στην Τσιγγάνικη τράπουλα με εμπειρία από το 1998.Ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα αισθηματικής φύσεως και γάμων.Έκανε σπουδές χαρτομαντείας και ασχολείται αποκλειστικά με αυτό.

Ράνια Ζάχου

Αστρολόγος, Μελλοντολόγος

Με το ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ για θέματα οικογενειακά, σχέσεων μιλήστε μαζί της και θα δώσει τις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σας!

Ελισάβετ Υψηλάντη

Αναλύτρια Ταρώ,Μελλοντολόγος

Μάθε όλες τις προοπτικές του αστρολογικού σου χάρτη σε έρωτα, χρήμα, καριέρα!