Οι τύποι αντρών…

Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες κοπελιά….
Οι πλανήτες κάνουν τους άντρες….στάνταρ αυτό που σου λέω!….

Ο γιος του Φαέθωνα (ο Ηλιακός τύπος)
Η επαφή σου με έναν τέτοιο τύπο, θα είναι…σαν παιδική χαρά. Όπως ένα παιδί, θα σου πει την αλήθεια, θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα σου δηλώσει αμέσως την επιθυμία του. Μην του πεις όχι, γιατί θα δεις μπροστά σου ένα δαρμένο γατί να νιαουρίζει ξεψυχισμένα και θα σκιστεί η καρδιά σου σε χίλια κομμάτια. Μπορείς να ονειρεύεσαι ότι θα σε παντρευτεί και μάλιστα σύντομα.

Ο Φεγγαράνθρωπος (Ο Σεληνιακός τύπος)
Έρχεται ο βασιλιάς της νύχτας, να σε πάρει απ’ το χέρι και να σε ταξιδέψει στο ασημόμαυρο βασίλειό του, που κάποια μέρα, σου λέει, θα γίνει και δικό σου, αλλά αμφιβάλλεις γιατί τον βλέπεις πολύ απόμακρο και μυστηριώδη, με το βλέμμα του ανεξιχνίαστο. Θες να σου πω την αλήθεια; Αν τον δεις ταπεινό και καταφρονεμένο, με την κοινωνία να τον κατατρέχει, είναι γιατί μάλλον του λείπει η μαμά του…

Το παιδί του Ερμή (ο Ερμητικός τύπος)
Καλώς τον δόκτορα της φιλοσοφίας. Ο σοφολογιότατος που με τις δηλώσεις του περί του κόσμου και το χιούμορ του, θα σου φύγει όλη η μάσκαρα, γιατί θα κλαις απ’ τα γέλια. Θα είναι αδίστακτος μαζί σου, θα σου πει ό,τι πιο σόκιν διαθέτει στην μεγάλη γκάμα του από ανέκδοτα. Άσε που θα ξέρει τα πάντα. Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν σταματάει να μιλάει, ούτε και στο κρεβάτι.

Ο Αφροδιτούλης (ο Αφροδισιακός τύπος)
Ο μπελ επόκ τύπος, που τρελαίνεται για κάθε είδους απολαύσεις. Λατρεύει τα θαλασσινά που τρώτε μαζί, ενώ κοιτάζει επίμονα το μπούστο σου, σαν να σου λέει «τώρα σε γδύνω». Θα σου προσφέρει νύχτες γεμάτες αισθησιασμό και απόλαυση, αλλά όταν έρθει η ώρα να μιλήσει για γάμο, μπορεί και να στρίψει δια του αρραβώνος.

Ο πολέμαρχος (ο Άρειος τύπος)
Έρχεται Ο Άντρας. Σαν σίφουνας να σαρώσει τη ζωή σου και να πάρει ό,τι έχεις και δεν έχεις. Σε θέλει σαν τρελός. Θα πολεμήσει για να σε κατακτήσει με Θεούς και δαίμονες. Κι αφού γίνεις δική του, θα σε κρατήσει σαν τρόπαιο στη βιτρίνα του, πίσω απ΄ το γυαλί για να σε προστατέψει απ’ τη φθορά του χρόνου. Θα σε τιμήσει θα σε ανεβάσει τα ουράνια. Η ανασφάλειά σου θα πάει περίπατο. Είσαι η θεά του!

Το χαζό παιδί, χαρά γεμάτο (Ο τύπος του Δία)
Είναι το μικρό παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Η ζωή του, είναι παρόμοια με τη δική σου. Θα έχετε πολλές κοινές εμπειρίες. Αν προσπαθήσεις να τον «ψαρέψεις», θα χάσεις το χρόνο σου γιατί μπορεί να σε παγιδεύσει και να τα πεις όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σε θέλει αθώα, ανοιχτή και ανεκτική στα ψέματά του. Θα σε υποστηρίξει όμως στις αναποδιές, εσένα, κι άλλες πέντε έξι…. «φίλες του»…

Ο κύριος «έλα στον παππού» (Ο Κρόνιος τύπος)
Ο παππούς με τις εμπειρίες και τη σοβαρότητα. Ο απαιτητικός, που έχοντας περάσει από πολλά δεινά και δυσκολίες, θα σου δώσει συμβουλές ως ειδήμονας. Δεν έχει τίποτα να κρύψει και απαιτεί από σένα να μην του κρυφτείς. Θα σου κάνει σοβαρές δηλώσεις, θα σε κατευθύνει εκεί που θέλει και θα σε επιπλήξει σαν αυστηρός δάσκαλος αν κάνεις λάθος. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για ψωνάρα ολκής. .

Ο ιππότης Τζεντάι (Ο Ουράνιος τύπος)
Θα αναρωτηθείς από ποιον πλανήτη ήρθε. Θα πιστέψεις πραγματικά πως μπορεί να είναι εξωγήινος που ζει ανάμεσά μας. Θα σου μιλήσει για παράξενα πράγματα, για τεχνολογίες που η ανθρωπότητα δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Πιθανότατα, έχει τις λύσεις για τα άλυτα προβλήματα του κόσμου. Θα σου δοθεί ειλικρινά, αλλά μην βάζεις στοίχημα ότι θα μείνει μαζί σου, αν κάποια άλλη, έχει τη διάθεση να μοιραστεί «τη Δύναμη» μαζί του…

Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο (ο Ποσειδώνιος τύπος)
Θα έρθει με το άσπρο άτι του, με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα να σου κάνει καντάδα κάτω απ’ το μπαλκόνι σου. Θα σου θυμίσει Έρολ Φλιν, στο ρόλο του Ζορό καθώς η ιστορία σας θα είναι ένα σενάριο που αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες της σχέσης. Θα σου πάρει καιρό, για να καταλάβεις ότι απλά ήσουν άλλο ένα σενάριο που έπαιξε, μέχρι να το βαρεθεί…

Ο σκοτεινός ιππότης (ο Πλουτώνιος τύπος)
Μ’ αυτόν τον τύπο, πρέπει να έχεις πολύ γερά νεύρα για να μείνεις μαζί του. Είναι τεράστιο το ρίσκο να σχετιστείς μαζί του. Θα ανασύρει από μέσα σου ό,τι πιο βαθύ και θαμμένο έχεις, θα αναμοχλεύσει τα πιο βαθιά και αβυσσαλέα ένστικτά σου, εκείνα που το υποσυνείδητό σου, κρύβει επιμελώς. Θα βγάλει στην επιφάνεια κάθε ανικανοποίητη ανάγκη σου. Είναι αυτός που θα διαπεράσει την ψυχή σου και θα αλλάξει το πεπρωμένο σου. Η αλλαγή σου θα είναι σαρωτική. Κι εσύ, δεν θα είσαι ποτέ ξανά η ίδια.