Ο Άρης στον Υδροχόο από 16/5

Η παραμονή του Άρη στον Υδροχόο θα είναι επεισοδιακή και μακρά. Εισέρχεται στις 16/5 και στις 26/6 γυρνά ανάδρομος, ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο και παραμένει στον Υδροχόο έως και 12/8 που περνά στον Αιγόκερο. Στις 11/9 μπαίνει πάλι στον Υδροχόο και παραμένει έως τις 15/11/2018. Η είσοδος του είναι επεισοδιακή αφού κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που μετά από 86 χρόνια εισέρχεται στον Ταύρο! Σίγουρα θα έχουμε μια μεγάλη φυσική καταστροφή στον πλανήτη και κάποια ατυχήματα αεροπορικά ή που θα έχουν σχέση με την τεχνολογία. Το παράξενο είναι ότι η σύγκρουση με Ουρανό θα συμβεί άλλες δυο φορές, την 1/8/2018 και στις 20/9/2018.

Ο  Άρης στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια τεχνολογικές καινοτομίες άλλα και πολύ προχωρημένες πολιτικές ιδέες και γενικότερα μας κάνει φιλόδοξους και με τάσεις να πειραματιζόμαστε. Ο Άρης στον Υδροχόο επειδή δεν έχει ουσιώδεις δυνάμεις όπως σε Κριό, Σκορπιό και Αιγόκερο, έχει τάσεις προς τον εξτρεμισμό και την επαναστατικότητα άλλα θεωρητικά και όχι με δράσεις. Σίγουρα θα δούμε ηγέτες ή και συντρόφους ή πρόσωπα μας γνωστά που χαρακτηρίζονται από πραότητα , να ξεσπούν και να μας αιφνιδιάζουν. Αυτό θα συμβεί την εποχή που ο Άρης θα είναι ανάδρομος και θα δημιουργήσει σοβαρά θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες.  Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που θα επηρεαστούν αρνητικά είναι ο Υδροχόος , ο Σκορπιός . ο Ταύρος και σε μεγάλο βαθμό ο Λέοντας.

Αποφύγετε συγκρούσεις και ξεσπάσματα και μην το κρατάτε μανιάτικο αν σας επιτεθούν λεκτικά , γιατί όταν ορθοδρομήσει ο Άρης θα ανταποδώσει και οι ρίξεις θα είναι οριστικές. Με τον Άρη στον Υδροχόο ο αλτρουισμός θα αυξηθεί όπως και οι παράξενες σεξουαλικές ιστορίες.
Τα ζώδια που έχουν θετικές επιρροές αυτό το διάστημα θα είναι οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Κριοί.