Η στάση του Άρη στον Υδροχόο 26/6/2018

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ενέργεια που έχουμε όλοι σωματικά και κατ επέκταση με τη δράση μας ,την πρωτοβουλία, τη δύναμη για επιβίωση , τη διεκδίκηση ,την απασχόληση μας ,τη σεξουαλική επιθυμία , την επιθετικότητα και πολλά άλλα. Στις 26/6 ενώ κινείται στον Υδροχόο ,φαινομενικά σταματά, φρενάρει, για να ξεκινήσει από την επόμενη μέρα να κινείται ανάδρομα (Γυρνάει προς τα πίσω προς τον Αιγόκερο). Έχει παρατηρηθεί στατιστικά ότι η στάση του Άρη που συμβαίνει κάθε δυόμιση έτη, είναι η χειρότερη θέση που μπορεί να έρθει ο πλανήτης. Θα είναι στη μεγαλύτερη αδυναμία του. Θα μοιάζει σα να ξεμένουμε από ενέργεια για λίγο, θα επηρεαστούμε ψυχολογικά άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, με τις ανάλογες αντιδράσεις.
Τοξότες, Ιχθείς , Ζυγοί και Ταύροι ,θα έχουν τάσεις να αμελήσουν την εργασία τους, οι Καρκίνοι θα έχουν τάσεις ονειροπόλησης, Κριοί και Σκορπιοί μη μπορώντας να ελέγξουν καταστάσεις θα ξεσπούν βίαια σε τρίτους, Αιγόκεροι και Υδροχόοι θα είναι πολύ υποχωρητικοί, Λέοντες Παρθένοι και Δίδυμοι θα είναι λίγο απαισιόδοξοι και άκεφοι.
Επειδή αυτό θα είναι μόνο για μια μέρα ,καλό είναι τώρα που γνωρίζουμε να λειτουργήσουμε με λογική και κατανόηση προς όλους.