Η Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη !

Σελήνη στον κριό. Τα άτομα που έχουν αυτή την σελήνη επιδιώκουν την επιδοκιμασία των άλλων. Έχουν μεγάλη ενέργεια και φιλοδοξία. Κάποιες φορές έχουν κρίσεις θυμού ή κάνουν πολύ παρορμητικές κινήσεις. Είναι άτομα ανεξάρτητα και κάνουν αυτό που θέλουν. Κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι. Συνήθως έχουν ηγετικές ικανότητες.

Σελήνη στον ταύρο. Είναι τα άτομα που έχουν σταθερά συναισθήματα και μεγάλη υπομονή. Τους αρέσει να έχουν γύρω τους ωραία πράγματα και έχουν ικανότητα στην κουζίνα και το καλό φαγητό. δεν τους αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί μα γίνουν υλιστές η ξεροκέφαλοι. Τα καταφέρνουν καλά με την διαχείριση χρημάτων.

Σελήνη στους διδύμους . Ζωηρή φαντασία και μια τάση προς ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις δίνει η σελήνη εδώ. Ευστροφία και μεγάλη ικανότητα για επικοινωνία. Είναι τα άτομα που μιλούν πολύ. Μπορεί να είναι πολυμήχανοι ή κάποιες φορές και αναξιόπιστοι. Κάποια άτομα με αυτή την σελήνη έχουν πολύ καλό γραπτό λόγο.

Σελήνη στον καρκίνο. Εδώ η σελήνη είναι στην θέση της. Οι οικογενειακές σχέσεις είναι εξόχως σημαντικές και επηρεάζουν όλες τις άλλες πλευρές της ζωής. Η μητέρα ασκεί ιδιαίτερα ισχυρή επιρροή. είναι άτομα εγκάρδια και ρομαντικά. Κάποιες φορές η αγάπη τους μπορεί να γίνει εγκλωβιστική και καταπιεστική. Κάποιοι μπορεί να επιδεικνύουν την ευαισθησία τους στα σχόλια των άλλων και να απομονώνονται η να παθαίνουν εύκολα καταθλίψεις.

Σελήνη στον λέοντα. Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής να τους θαυμάζουν και να τους εκτιμούν. Η αισθηματική ζωή είναι πολύ σημαντική γι αυτά τα άτομα που συχνά εξαρτώνται συναισθηματικά από το σύντροφό τους. Κάποιοι έχουν την παρορμητική τάση να παίζουν τυχερά παιχνίδια ή να κερδοσκοπούν. Συνήθως είναι καλοσυνάτοι και πολύ γενναιόδωροι.

Σελήνη στην παρθένο. Εδώ η σελήνη μπορεί να δώσει ψυχοσωματικές παθήσεις. ή τάση προς υποχονδρία. Τα άτομα αυτά δουλεύουν πολύ και δίνουν μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και την καθαριότητα. Είναι έξυπνοι και τους αρέσει να δουλεύουν παρασκηνιακά χωρίς να φαίνεται αυτό που κάνουν, συνεσταλμένοι και πολύ σχολαστικοί.

Σελήνη στον ζυγό. συναισθηματική ευαισθησία δίνει η σελήνη στον ζυγό είναι άτομα ισορροπημένα με μεγάλη ευγένεια και καλοσύνη. Βρίσκουν συναισθηματική εκπλήρωση μέσα από το γάμο ή άλλες σχέσεις.  Αν δεν έχει καλές όψεις μπορεί να κάνουν ακρότητες. Είναι κατ εξοχήν κατάλληλοι για δημόσιες σχέσεις. Η σύνδεση με τους γονείς τους είναι πολύ έντονη.

Σελήνη στον Σκορπιό. Δεν είναι από τις πιο καλές θέσεις για την σελήνη, συνήθως τα άτομα είναι προκατειλημμένα η αγύριστα κεφάλια. Κάποιες φορές έχουν έντονες ψυχικές ικανότητες και υπερβολικό αισθησιασμό. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορούν να γίνουν πολύ παθιασμένοι με κάτι ή κάποιον που τούς αρέσει.

Σελήνη στον τοξότη. Εύθυμα και χαρούμενα άτομα από την φύση τους. Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια στο εξωτερικό, μπορεί να είναι ιδεαλιστές, οι πεποιθήσεις βασίζονται στα συναισθήματα και τις συγκινήσεις και όχι στα αντικειμενικά γεγονότα. έχουν πολύ έντονες φιλοσοφικές απόψεις και κάποιες φορές και θρησκευτικές. είναι η χαρά της ζωής για τους γύρο τους εκτός αν υπάρχουν αρνητικές όψεις που μπορεί να τους κάνουν νευρικούς.

Σελήνη στον αιγόκερο. Πολύ φιλόδοξα άτομα αλλά εργατικά. έχουν ανάγκη την ασφάλειά τους περισσότερο την υλική παρά την συναισθηματική. Αυτοί οι άνθρωποι ωθούνται από μια ανάγκη για αναγνώριση και διάκριση. Μπορεί να είναι πνευματώδεις και πιστοί. Συχνά κατάγονται από οικογένειες με υψηλή κοινωνική θέση. Πολλές φορές η καριέρα επηρεάζεται από γυναίκες.

Σελήνη στον Υδροχόο. Άτομα φιλικά με μεγάλο ανθρωπισμό. Μπορεί να γίνουν πολύ ξεροκέφαλοι . Δεν δεσμεύονται εύκολα γιατί η ελευθερία είναι πολύ σημαντικοί για αυτούς. Είναι πολύ πιστοί φίλοι Θέλουν να περιστοιχίζονται συνεχώς από άλλους ανθρώπους και λειτουργούν καλύτερα σε ομάδες.

Σελήνη στους ιχθύς. Η σελήνη με τις πιο ισχυρές δυνάμεις. Το παρελθόν επηρεάζει έντονα αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Συχνά αυτή η θέση δίνει εξαιρετικά καλλιτεχνικά ταλέντα. Μουσικές και ποιητικές ικανότητες. Τα άτομα αυτά πληγώνονται εύκολα από τους άλλους και αν η σελήνη δεν έχει καλές όψεις μπορεί να γίνουν καταθλιπτικοί η ψυχωτικοί.