Ερωτικό Ταρό – Ο σύντροφος

Τι λένε οι κάρτες Ταρό, για τον ερωτικό σας σύντροφο, τον Ιούλιο;

Κριός «Ο Τρελός»
Ζωντάνια, τρυφερότητα, ιδεαλισμός, πάθος για περιπέτεια, χαρακτηρίζουν τον σύντροφό σας, αλλά και απέχθεια για κάθε είδους δέσμευση. Η ελευθερία γι αυτό το άτομο είναι πάνω απ’ όλα. Μπορεί να φαίνεται επιπόλαιο και ανεύθυνο άτομο, όμως δεν είναι παρά ένα σκανταλιάρικο πιτσιρίκι, που θέλει υπομονή απ’ τη μεριά σας, για να ωριμάσει.

Ταύρος «Ο Ερημίτης»
Σκοτεινές σκέψεις, άδικες και αβάσιμες υποψίες για το άτομό σας, σκοτεινιάζουν τη σκέψη του συντρόφου σας, και τον οδηγούν σε απρόβλεπτες κινήσεις και εμμονές. Δείξτε κατανόηση και πιάστε του το χέρι με αγάπη και σωστή καθοδήγηση έτσι ώστε να οδηγηθεί στο φως και στη θαλπωρή της αγκαλιάς σας.

Δίδυμος «Το Άρμα»
Το πρόσωπο που αγαπάτε, θεωρητικά βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο, σχετικά με σας. Δυστυχώς όμως, έχει πολύ μεγάλη υπεροψία, και αυτό θα το κάνει να χάσει τον έλεγχο, που τόσο πολύ πασχίζει να αποκτήσει επάνω σας. Πιστεύετε ακράδαντα ότι αν δεν προλάβετε, σύντομα θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στη σχέση.

Καρκίνος «Η Ισχύς»
Το ταίρι σας, διεκδικεί τους στόχους του με πάθος, ενώ εσείς πιστεύετε ότι αυτά που θέλει, είναι ανέφικτα. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, η διαμάχη δεν είναι ο σωστός τρόπος να του το υποδείξετε. Κάποιες φορές, αξίζει ο κόπος να το αφήστε να κάνει λάθος για να μάθει. Γι αυτό, ηρεμήστε, χαμηλώστε τους τόνους και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του, ως δάσκαλος.

Λέων «Ο Ιεροφάντης»
Το ταίρι σας, έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της υποχρέωσης και του καθήκοντος απέναντί σας. Με μεγάλη προθυμία καλύπτει τις ανάγκες σας. Αυτό όμως, μπορεί να το μετατρέψει σε θύμα σας, αν δεν σταθείτε σωστά δίπλα του. Είναι εύκολο έναν τέτοιο άνθρωπο να τον εκμεταλλευτείτε συνειδητά ή ασυνείδητα.

Παρθένος «Η Αρχιέρεια»
Οι επιθυμίες και τα θέλω του συντρόφου σας, καθορίζονται από τρίτους, είτε αυτοί είναι οικογένεια, είτε είναι φίλοι. Γι αυτό, οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας, και οι διαξιφισμοί, βεβηλώνουν μια όμορφη σχέση. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, για να απομακρύνετε τους παράγοντες επηρεασμού του από τη σχέση σας.

Ζυγός «Οι Ερωτευμένοι»
Αναγνωρίζετε στοιχεία που σας ελκύουν ερωτικά, στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Οι τρόποι του σας φαίνονται οικείοι, και αυτό είναι που σας έδεσε μαζί του σε πρώτη φάση. Τα προβλήματα ξεκινούν από το γεγονός ότι αυτό το πρόσωπο, που εύκολα παρασύρεται από τα πάθη του, δεν δύναται να πάρει μια σωστή απόφαση και επαναπαύεται στη δική σας καθοδήγηση.

Σκορπιός «Ο Κόσμος»
Το σύμπαν συνωμοτεί, για να φέρει την ευτυχία κοντά σας. Το πρόσωπο που απασχολεί τη σκέψη και τα συναισθήματά σας, είναι ό,τι καλύτερο έχει να σας δώσει η ζωή και ο έρωτας. Ίσως έχει έρθει και ως η ανταμοιβή σας για όσα έχετε περάσει. Η ευτυχής ολοκλήρωση είναι προ των πυλών και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το ανατρέψει αυτό.

Τοξότης «Ο Διάβολος»
Έχετε να κάνετε με ένα πολύ ηγετικό άτομο. Θέλει τον έλεγχο των πάντων, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας. Κι ενώ αρχικά, η καρδιά σας χτύπησε δυνατά, τώρα, αρχίζετε να «ξυπνάτε». Αυτό δεν φαίνεται να του αρέσει και χρησιμοποιεί ακόμα και συναισθηματικούς εκβιασμούς για να σας κρατήσει. Γεγονός είναι όμως, ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τα καταφέρει.

Αιγόκερως «Ο Κρεμασμένος»
Η εργασιομανία σας, κάνει το σύντροφό σας να νιώθει εγκαταλελειμμένος. Πιστεύει ότι πληρώνει το τίμημα της αγάπης σας και μια άρρωστη εσωστρέφεια τον κατατρώει. Διχάζεται και σκέφτεται ακόμα και λάθος πράγματα. Βοηθήστε τον. Κατανοήστε τις αγωνίες του και θυσιάστε λίγο από το χρόνο σας για να έρθετε κοντά του.

Υδροχόος «Ο Αυτοκράτορας»
Πρόκειται για άτομο με έμπνευση και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι γνώσεις του ξεπερνούν το μέτριο. Είναι καλλιεργημένο άτομο με μεγάλη λάμψη και κύρος. Η προσοχή σας έγκειται στο ότι αν εσείς δεν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα ίδια, κινδυνεύετε να γίνετε ένας ακόμα υπήκοός του και να είστε σίγουροι ότι αυτός ο άνθρωπος εύκολα μπορεί να γίνει δεσποτικός απέναντί σας.

Ιχθύς «Η Αυτοκράτειρα»
Το πρόσωπο αυτό είναι δύσκολο, δύστροπο και διαρκώς απαιτεί υποτέλεια. Οι σχέσεις μαζί του, απαιτούν μεγάλη υπομονή και συνεχείς υποχωρήσεις. Η ζήλια του και η κακεντρέχειά του δημιουργούν προβλήματα. Οι παράλογες απαιτήσεις του οξύνουν τα πράγματα και απαιτούν πλήρη άρνηση του εγώ σας. Αν δεν συμμορφωθείτε, δεν θα σας ξεπεράσει πριν σας «κατατροπώσει»