Ταρό Ιουνίου

Οι κάρτες Ταρό για το μήνα Ιούνιο για όλα τα ζώδια

Κριός «Ο Τροχός της Τύχης»
Η τύχη σας ευνοεί σε κάθε σας βήμα. Νιώθετε την υποστήριξή της μέσα από απίστευτα ευνοϊκά γεγονότα και ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να σας βλέπουν να χαμογελάτε. Πολύ μεγάλη χαρά από ένα ξαφνικό γεγονός, θα σας φέρει αισιοδοξία για το μέλλον και χαρά στο παρόν.

Ταύρος «Ο Κόσμος»
Αυτό το μήνα, οι στόχοι σας πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Όχι ανώδυνα, ούτε χωρίς κόπο. Οι αλλαγές που γίνονται, είναι για σας μαθήματα ζωής, που με την ορθή τους χρήση θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο, περισσότερο κι απ’ το αναμενόμενο.

Δίδυμοι «Ο Τρελός»
Έμμονες ιδέες, άγνοια, ανόητη συμπεριφορά απέναντι σε σημαντικά γεγονότα. Σας διαφεύγουν σημαντικές πληροφορίες που φαίνεται ότι δεν στέκεστε να αναλύσετε και αυτό θα σας κοστίσει μακροπρόθεσμα. Μην κοιτάτε που το θράσος της άγνοιάς σας, σας σώζει από καταστάσεις. Αυτό γίνεται προσωρινά. Αργότερα θα πληρώσετε τις συνέπειες.

Καρκίνος «Ο Ιεροφάντης»
Μια έμπνευση, μια εσωτερική καθοδήγηση, έρχεται με τη μορφή ενός σοφού ανθρώπου, που με τα, γεμάτα σοφία, λόγια του, απαλύνει τις αγωνίες σας και σας οδηγεί να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στην τόσο ισχυρή διαίσθησή σας. Έτσι, θα δείτε τα γεγονότα με τα μάτια της ψυχής σας και θα καταφέρετε να επιλύσετε καταστάσεις, εκεί που όλοι, σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Λέων «Ο Μάγος»
Σηματοδοτείται, με την κάρτα αυτή, η δημιουργική διαδικασία της μάθησης. Μπαίνετε σε έναν καινούριο κύκλο ζωής, όπου τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Τα ταλέντα σας εκφράζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο, και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Εσείς, δεν αφήνετε τίποτα να πάει χαμένο, ούτε στην τύχη του. Όλα εξαρτώνται από τους δικούς σας χειρισμούς.

Παρθένος «Ο Αυτοκράτορας»
Έχετε ανάγκη να είστε πρώτοι σε όλα. Να ηγείστε, προσφέροντας την προστασία και την ασφάλεια στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η προσπάθεια που ξεκινήσατε στο παρελθόν, συνεχίζεται. Με προσοχή και συνέπεια, θα καταφέρετε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για σας και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός «Η Κρίση»
Θα αναθεωρήσετε απόψεις και γνώμες που είχατε στο παρελθόν και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα νέο μοτίβο ζωής, που θα καταπλήξει τους πάντες γύρω σας. Το σύμπαν, μεταμορφώνει τα πάντα και εξουδετερώνει το παλιό για χάρη του καινούριου. Μην χάσετε την ευκαιρία από την αναποφασιστικότητά σας.

Σκορπιός «Ο Ήλιος»
Ένας νέος έρωτας σας δίνει φτερά, μια προαγωγή, μια επαγγελματική επιτυχία, είναι καθ’ οδόν. Οι οικονομικές σας απολαβές αυξάνονται και η ευημερία έρχεται στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Θα αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας.

Τοξότης «Το Άστρο»
Το μέλλον και η ζωή σας, καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα, ενώ βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια, τις προσπάθειές σας να αποδίδουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό σας επίπεδο. Φυσικά, τίποτα δεν γίνεται άμεσα, γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόπο. Γι αυτό, η συνέπεια, η υπομονή, η επιμονή στους στόχους, από ιδιότητες ανάγονται σε αρετές, γι αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως «Η Ιέρεια»
Δεν είναι ώρα για δράση, αλλά για υπομονή και δεκτικότητα. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά και λειτουργήστε με θηλυκό τρόπο. Η κάρτα σας δίνει μεγάλη διαισθητικότητα, αλλά και πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Γι αυτό, καλύτερα να μην ξέρει κανείς τι προτίθεστε να κάνετε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος «Ο Κρεμασμένος»
Τα δεδομένα αλλάζουν ερήμην σας. Γι αυτό κι εσείς βλέπετε την επιτακτική ανάγκη να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, θυσιάζοντας αυτά που είχατε σχεδιάσει στο παρελθόν. Ξεφορτωθείτε το κομμάτι του εαυτού σας, που δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα νέα δεδομένα και πορευθείτε έχοντας εξυγιάνει τα «εσωτερικά σας», κακώς κείμενα.

Ιχθύς «Η Δικαιοσύνη»
Οποιαδήποτε υπερβολή αυτή τη στιγμή θα είχε αρνητικές συνέπειες για σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και «παίξτε» το απλοί, αντικειμενικοί παρατηρητές, προκειμένου να μπορείτε να αναλύσετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Η δικαίωση είναι κοντά. Ο συμπαντικός νόμος λειτουργεί υπέρ αυτών που κρίνουν αντικειμενικά και αμερόληπτα.