Ταρώ Ιουλίου

Οι κάρτες Ταρώ για το μήνα Ιούλιο

Κριός «Η Αρχιέρεια»
Ένα γυναικείο πρόσωπο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, τόσο των επαγγελματικών σας, όσο και των προσωπικών σας. Μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει εγκυμοσύνη στη σχέση ή στο γάμο. Η υπομονή που έχετε επιδείξει εδώ και καιρό, τώρα ανταμείβεται.

Ταύρος «Ο Κρεμασμένος»
Πολλά, ξαφνικά γεγονότα δημιουργούν ρωγμές στη σταθερότητα της οικονομικής σας πορείας και αυτό σας αναστατώνει. Αν δεν αποφασίσετε σωστά και με ψυχραιμία, ο κίνδυνος της καταστροφής είναι προ των πυλών. Εμπιστευθείτε τους πιο έμπειρους από εσάς για να σας συμβουλέψουν.

Δίδυμοι «Το Άρμα»
Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, η δημοτικότητά σας ανεβαίνει. Αλλά και οι υπόλοιποι, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι,  μια και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη για σας, αφού εδώ και καιρό παλεύετε να εδραιώσετε καινούριες συνθήκες στη ζωή σας.

Καρκίνος «Ο Ήλιος»
Διανύετε μια εξαιρετική εποχή, για το σπίτι, την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένειά σας, είναι εκεί, για να σας στηρίξουν, και να ενισχύσουν με τον τρόπο τους τις επιλογές σας. Δεν αποκλείεται να βρείτε και να αγοράστε το σπίτι των ονείρων σας.

Λέων «Η Σελήνη»
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατήφειας και κατάθλιψης, επιτέλους, έρχεται μια Γέννηση. Είτε κάποιο δικό σας πρόσωπο εγκυμονεί, είτε για σας, γεννιέται κάτι νέο. Ίσως μια καινούρια ζωή. Θα έχετε τη συμπάθεια και συμπαράσταση του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος « Ο Αυτοκράτορας»
Βιάζεστε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας, και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε νευρική κατάπτωση. Δεν είστε σε θέση να αντιδράσετε σωστά απέναντι στις καταστάσεις και κινδυνεύετε να αποτύχετε στα σχέδιά σας. Βιασύνη και αφηρημάδα.

Ζυγός «Ο Μάγος»
Συμβόλαια, συνεταιρισμοί, ακόμα και ο γάμος ή μια σταθερή σχέση, ανανεώνονται με δική σας πρωτοβουλία. Δεν θα λείψουν οι επαφές με πελάτες, με κοινό. Η σύναψη μιας καλής συμφωνίας επίσης είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς και μια αγοραπωλησία.

Σκορπιός «Ο Αρχιερέας»
Έλκετε σαν μαγνήτης τους άλλους, και σίγουρα θα βρείτε βοήθεια στις επιδιώξεις σας. Τα σχέδιά σας, γίνονται γνωστά και η αναγνώριση είναι στο τσεπάκι σας. Θα έχετε όση στήριξη θέλετε αυτό το μήνα καθώς και θα πάρετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, είτε από δανεισμό, είτε από κληρονομιά.

Τοξότης «Η Εγκράτεια»
Έχετε αποκτήσει σοφία και σύνεση, με το πέρασμα του χρόνου και ξέρετε καλά τι κάνετε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό έρχεται ως επιβράβευση για τις ορθές σας αποφάσεις. Μια νέα σχέση ως ανταμοιβή για τους κόπους σας. Και η επαφή σας με νέα περιβάλλοντα, σας ανοίγει νέους ορίζοντες

Αιγόκερως « Η Ισχύς»
Η επίτευξη των στόχων σας, οφείλεται στη σκληρή δουλειά σας, και στην ισχυρή σας θέληση. Ο πειθαρχημένος τρόπος ζωής σας, σας επιβάλλει τώρα, μια δυνατή σχέση, που έχει αποδείξει τη σταθερότητά της, να την οδηγήσετε στο γάμο. Με το καλό.

Υδροχόος «Το Άστρο»
Τυγχάνετε της συμπάθειας και της εκτιμήσεως του περιβάλλοντός σας, είτε το εγγύτερου, είτε τους ευρύτερου. Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας, αφού ξέρετε ότι είναι πάντα εκεί να σας συμπαρασταθούν και να σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε.

Ιχθύς «Η Κρίση»
Βρίσκεστε ενώπιον μιας «νέας τάξης πραγμάτων», όπου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υγεία σας, με τη δουλειά σας, αλλά και με το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η νέα κατάσταση δεν φαίνεται να σας αρέσει και τόσο, και μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μην διστάζετε να πάρετε τη βοήθεια των πιο σοφών.