Ταρώ για σήμερα 17/2

Ταρώ για σήμερα Κυριακή 17/2

Ταρώ για σήμερα 17/2

Κριός ( Το άρμα)

 

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 17/2 ξεκινά με τον Κριό..Με την δύναμη της θέλησης και της προσπάθειας, η επιτυχία είναι στον δρόμο σας, και πολύ γρήγορα. Κατακτάτε τους στόχους σας αρπάζοντας τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει ποτέ μέχρι τώρα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να μπει στην ζωή σας ή επιστροφή ερωτικού προσώπου από το παρελθόν.

Ταύρος ( Το αστέρι)

 

Το μέλλον και η ζωή σας καλυτερεύουν μέρα με την μέρα, και βλέπετε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς. Τώρα οι ορίζοντες σας διευρύνονται και είστε την τελική ευθεία  για να  εκπληρώσετε τον προορισμό σας. Η ημέρα σας θα γεμίσει από πρόσωπα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και ένας νέος έρωτας σας κτυπά  την πόρτα.

Δίδυμοι ( Ο ερημίτης)

 

Τα μέχρι τώρα γεγονότα της ζωής σας, έκαναν πολύ φασαρία και εσείς νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε και να αποστασιοποιηθείτε. Είναι η στιγμή που πρέπει να μείνετε μόνοι σας με τον εαυτό σας  και να κάνετε τον απολογισμό σας. Μέχρι να έρθετε σε επαφή με την δική σας αλήθεια, τίποτα δεν θα μπορέσει να κινηθεί σωστά.

Καρκίνος ( Ο ήλιος)

 

 Επέκταση σε όλους τους τομείς. Οι σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ιδανικές. Έχετε την δυνατότητα συνεταιρισμού με επιτυχία και πρόταση γάμου. Το ενδεχόμενο ενός συνεταιρισμό θα έχε μεγάλη επιτυχία και οικονομικό όφελος, ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός αυξάνετε αρκετά και προβάλλεστε στον τομέα που θέλετε.

Λέων ( Η δικαιοσύνη)

 

Σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια νομικά θέματα στα οποία δικαιώνεστε. Τα οικονομικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται οι γνωριμίες σας. Προσέξτε όμως έναν κρυφό εχθρό. Η πνευματική σας διαύγεια θα βοηθήσει  στην επιτυχία σας. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευτείτε και ίσως να κάνετε έναν κρυφό δεσμό.

Παρθένος ( Ο κόσμος)

 

Μεγάλες επιτυχίες, μακρινά ταξίδια, πραγματοποίηση των επιθυμιών, συνθέτουν τον γενικό πλάνο της ημέρας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο αφοσιώνεται σε εσάς  και θα νιώσετε ευτυχείς. Ευνοείστε σε χρήματα και κληρονομιές. Μία  πρωτότυπη επαγγελματική πρόταση  θα έχει μεγάλο οικονομικό όφελος.

Ζυγός ( Ο τρελός)

 

Κατάλληλη ημέρα  για ταξίδια και μετακομίσεις. Θα πρέπει όμως να προσέξετε στις σχέσεις με τα παιδιά και στις φιλίες σας. Μην  σας καταλαμβάνουν έμμονες ιδέες και κυριαρχείστε από τα πάθη σας.  Προφυλαχτείτε όμως από την ζήλεια σας, γιατί η ελευθερία σας θα περιοριστεί. Προσέξτε τα έξοδα σας.

Σκόρπιος ( Ο ιεροφάντης)

 

Γίνεστε  δημοφιλής στο περιβάλλον σας, από το οποίο έχετε ευεργετική επίδραση. Αν έχετε μοιράσετε κάποιο ακίνητο ή να αγοράσετε άλλο, είναι ή κατάλληλη ημέρα. Θα έχετε πρόβλημα οι γονείς με τα παιδιά σας, αλλά στις διάφορές δημιουργίες σας θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Μην σας ανησυχήσουν κάποια μικροπροβλήματα υγείας γιατί θα ξεπεραστούν.

Τοξότης ( Οι εραστές)

 

Θα βρεθείτε σε δίλλημα και θα χρειαστεί να διαλέξετε. Κάποια ψυχική δοκιμασία που θα υποστείτε θα καταλήξει σε επιτυχία. Θα έχετε μεγάλες δυνατότητες σήμερα στα οικονομικά σας και η καλή σας τύχη θα ευνοηθεί από τους γύρω σας. Γενικά όλα θα τακτοποιηθούν και θα ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Αιγόκερως (Ο αυτοκράτορας)

 

Οι γνώσεις και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσουν να έχετε επιτυχία επαγγελματική και πνευματική Οι γυναίκες θα έχουν επιτυχία μ’ ένα άντρα από το γνωστό  τους περιβάλλον.  Γενικά είναι ευχάριστη ημέρα. Ευνοούνται επίσης τα θέματα παιδιών και θα έχετε την είδηση κάποιου διορισμού ανώτερη θέση, και θα αποκτήσετε διασημότητα.

Υδροχόος (Η εγκράτεια)

 

Ευχάριστες αλλαγές στις υποθέσεις σας, σας ανταμείβουν  έστω και καθυστερημένα. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά και επαγγελματικά σημειώνετε επιτυχίες. Σε τυχόν ενέργειες θα διαφύγετε και θα βοηθηθείτε από μία αγάπη. Θα έχετε επιτυχίες στην κοινωνική ζωή σας και πιθανότητα να μετατραπεί μία φιλία σε έρωτα.

Ιχθύς ( Η δύναμη)

 

Είναι ευκαιρία να βάλετε μπροστά τα τολμηρά σας και θα δείτε να πραγματοποιούνται. Θα νιώσετε την ανάγκη  να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.  Το συνταίριασμα με το αντίθετο φύλο θα έχει  επιτυχία. Οι δοκιμασίες απομακρύνονται και αν αποφασίσετε ταξίδι θα έχει επιτυχία.