Ταρώ για σήμερα 23/4

Ταρώ για σήμερα Τρίτη 23/4

Ταρώ για σήμερα 23/4

ΚΡΙΟΣ (τροχός της τύχης)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 23/4 ξεκινά με τον Κριό..Η αισιοδοξία σας και η καλή σας διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των αγαθών που έρχονται. Ένας νέο κύκλος για εσάς ανοίγεται. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες με οικονομικά οφέλη. Θετική εξέλιξη μπορείτε να περιμένετε στην σχέση και γιατί όχι μία νέα αρχή σε σταθερή βάση. Καινούργιο πρόσωπο στην ζωή όπου θα σας αλλάξει ριζικά την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (κρεμασμένος)

Βρίσκεστε σε μία κατάσταση αναμονής όπου αλλάζουν τα δεδομένα χωρίς την θέληση σας, κι έτσι αναγκαστικά θα αλλάξετε τις προοπτικές σας και τις αντιλήψεις σας. Ενώ υπάρχει έρωτας, κάποιες φορές λέτε ψέματα χωρίς λόγο και φθείρετε τη σχέση σας. Αλλάξτε τρόπο και δείτε το λάθος σας προτού η σχέση σας «γκρεμιστεί».

ΔΙΔΥΜΟΙ (αυτοκράτωρ)

Άτομο κύρους θα αναγνωρίσει τις προσπάθειες και το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Προαγωγή ή νέες συνεργασίες με υλική επιτυχία και σταθερότητα. Ο εγωισμός και η κτητικότητα του/της συντρόφου σας θα σας  «πνίξει» για αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να  πάρετε μερικές ανάσες οξυγόνου αφού θα απομακρυνθείτε. Τότε και μόνο τότε  θα καταλάβει και θα σας ξαναδιεκδικήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ιεροφάντης)

Θα σας δοθεί η δυνατότητα διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα τους παρελθόντος για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με την βοήθεια ενός μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα αλλά και εμπειρότερου που εφόσον ακολουθήσετε  τις συμβουλές του ή τις προτάσεις θα έχετε επιτυχία. Θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλα «μάτια» την σχέσης σας !  Καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε από ασυνήθιστα για εσάς περιβάλλοντα όπου θα σας μαγνητίσει ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει.

ΛΕΩΝ (εραστές)

Νέο πρόσωπο θα παρουσιαστεί στον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσει είτε για καλό, είτε για κακό. Χρειάζεται όλη η ευελιξία σας και η γρηγοράδα  σας για να γίνει το σωστό και το ωφέλιμο για την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (άρμα)

Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν  για να πάρετε τα ρίσκα σας σε κάποιες νέες προτάσεις στα επαγγελματικά σας που ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι ή μετακίνηση. Μία νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας.

ΖΥΓΟΣ (δικαιοσύνη)

Κάποιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα νομικό- οικονομικό αδιέξοδο. Θα ασχοληθείτε με υπογραφές συμβολαίων και δημόσιες υπηρεσίες. Δικαίωση θα λάβετε μετά από μία μεγάλη παρεξήγηση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Με υπευθυνότητα  θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέση σας ή του γάμου σας.

ΣΚΟΡΠΙΙΟΣ (ερημίτης)

Αναβλητικότητα και καθυστερήσεις είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρα σας. Καλείστε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν. Μικρή φαινομενικά ασήμαντη βοήθεια θα σας δοθεί από άτομο που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (μάγος)

Με διπλωματία μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Η παρέμβαση ενός ατόμου μπορεί να σας εκνευρίσει με την κριτική που θα σας κάνει προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί. Ότι και να γίνει θα βρείτε την λύση για να κλείσετε έναν κύκλο και να κάνετε μία νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (αστέρι)

Νέο ξεκίνημα θα κάνετε με την βοήθεια των καλών σας φίλων. Τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν βάλτε σταθερούς στόχους  και θα  ευνοηθείτε. Μία ασήμαντη φαινομενικά ευκαιρία θα σας βγάλει από πιθανά αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (σελήνη)

Τα πράγματα δεν είναι όπως  φαίνονται. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός δεν είναι καλός σύμβουλος και θα σας οδηγήσει στο να παρερμηνεύετε μία κατάσταση και να μην την βλέπετε στις πραγματικές της διαστάσεις. Μία γυναίκα θα επηρεάσει τις καταστάσεις αυτές (θετικά – αρνητικά).

ΙΧΘΕΙΣ (κόσμος)

 Αλλαγή έρχεται την στιγμή που εσείς είχατε απογοητευτεί, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει καθυστερήσει.  Σύντομα θα έρθουν νέες ευκαιρίες, που θα σας δώσουν ικανοποίηση και πληρότητα.