Ταρώ για σήμερα 24/4

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 24/4

 Ταρώ για σήμερα 24/4

Κριός (Ο Πύργος)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 24/4 ξεκινά με τον Κριό..Όλα ξεκινούν με τον αγαπητό μας Κριό ο οποίος σήμερα ενδέχεται να μπει στην διαδικασία ρήξης με τον παρελθόν του. Ο εγωισμός θα γίνει κυρίαρχος του μυαλού και των κινήσεών σας. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε τα πάντα από την αρχή. Δύσκολη μέρα,προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους. Αν είστε σε σχέση πρέπει να ανοιχτείτε και να κουβεντιάσετε ό,τι σας απασχολεί.Το ταίρι σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα καχύποπτο και θα σας βγάλει έντονη ζήλια.

Ταύρος (Το Αστέρι)

Λίγο νερό στο κρασί μας δεν είναι κακό,χωρίς όμως να κάνουμε υπερβολές. Κάποια άτομα στην ζωή μας έρχονται σαν άγγελοι και αξίζει να υποχωρούμε για εκείνους σε διαφωνίες ή και παρεξηγήσεις. Υπέροχη μέρα για να συναντήσουμε φίλους με τους οποίους είχαμε χαθεί. Ένας αέρας αναθέρμανσης ξεκινάει και δεν αποκλείεται να έχετε αρκετά πλησιάσματα αγάπης ξανά μετά από καιρό. Συμβουλές αλλά και ανταλλαγή απόψεων  οι οποίες θα μας βοηθήσουν πολύ σχετικά με τα οικονομικά μας θα ακουστούν.

Δίδυμοι (Η Σελήνη)

Σήμερα απατηλά φαινόμενα θα σας μπερδέψουν το μυαλό. Θυμηθείτε όμως πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν! Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας θα σας κάνουν να βλέπετε τις καταστάσεις από μια λάθος οπτική γωνία και τα συμπεράσματα σας θα είναι λανθασμένα. Μια γυναίκα από το περιβάλλον σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο διότι θα καταφέρει να σας βγάλει από το μυαλό ό,τι δεν είναι ξεκάθαρο. Είναι πιθανό να ακούσετε μια ευχάριστη είδηση για τον ερχομό ενός μωρού! 

Καρκίνος (Ο Ήλιος)

Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα! Εκπλήξεις και απρόβλεπτα γεγονότα πολλά. Είναι μια μέρα για εσάς όπου οι επικοινωνίες σας θα πάρουν φωτιά. και όχι μόνο όμως.. Όσοι ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια είναι μια καλή μέρα να δοκιμάσετε την τύχη σας για μια ακόμη φορά. Καλά λόγια θα ακούσετε απο πρόσωπα που δεν περιμένετε. Κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας θα φανούν μοιραίες αφού θα αφήσετε το σημάδι σας τριγύρω.

Λέων (Η Κρίση)

Ένα άτομο από το παρελθόν σήμερα θα σας χτυπήσει την πόρτα για μια << δεύτερη ευκαιρία>>. Θα το χειριστείτε με πολύ σκληρό τρόπο όμως για να το τιμωρήσετε. Δυστυχώς όμως δεν σταματάτε εκεί. Θα αναθεωρήσετε για πολλά πράγματα που δώσατε στο παρελθόν καθώς μια ανασκόπηση εκεί  θα βοηθήσει  ιδιαίτερα για την πορεία των συναισθηματικών σας. Ξαφνικά ερωτήματα θα καλεστείτε να απαντήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. 

Παρθένος (Ο Κόσμος)

Δημιουργική μέρα η σημερινή. Οι προσπάθειες σας αρχίζουν να βγάζουν πλέον καρπούς. Στα επαγγελματικά σας μόνο πρόοδο μπορείτε να δείτε απο εδώ και πέρα. Οι γύρω σας, σας θαυμάζουν. Σαν μαγνήτης θα προσελκύσετε ανθρώπους δίπλα σας οι οποίοι θα θέλουν να σας μιλήσουν. Φαίνεται πως θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην οικογένεια σας και θα έρθετε ποιο κοντά. Η τύχη όμως δεν σας φέρνει μόνο αυτά τα δώρα άλλα στην γωνία <<παραφυλάει>> ένας θαυμαστής

Ζυγός (Η Αυτοκράτειρα)

Αφιερώνετε την μέρα σήμερα σε εσάς καθώς φαίνεται πως θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον προσωπικό σας εαυτό.Η εμφάνιση σας είναι κύριο όπλο σας και δεν χάνετε ευκαιρία να την ανανεώνετε. Πολλά βλέμματα θα γυρίσουν σήμερα και <<θύματα>> θα αφήσετε στο διάβα σας! Υπέροχη μέρα για έξοδο με φίλους ή ακόμη καλύτερα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή πολύ στην μεθοδικότητά σας και στα θέλω σας διότι ίσως το παρακάνετε μερικές φορές. Μια έκπληξη σας περιμένει όμως σήμερα που αφορά έναν άντρα ο οποίος επαγγελματικά είναι σε μια πολύ καλή θέση και θα έρθει να διεκδικήσει.

Σκορπιός (Ο Ιεροφάντης)

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η σημερινή μέρα ανήκει σε εκείνες που πρέπει να πλησιάσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό και να ανακαλύψουμε απαντήσεις σε θέματα που μας βασανίζουν αρκετό χρονικό διάστημα. Δίπλα μας όμως θα σταθεί και ένας άντρας ο οποίος θα μας δώσει συμβουλές θα μας εκφράσει την γνώμη του και εμείς μόνο σαν παράδειγμα μπορούμε να τον δούμε. Χρειάζεται να ακολουθήσουμε την διαίσθηση μας και να μην κάνουμε πίσω σε όσα θέλουμε να αποκτήσουμε. Στο τέλος της μέρας θα καταλάβουμε πως το κλειδί της επιτυχίας ήταν στα χέρια μας από την αρχή.

Τοξότης (Οι Εραστές)

Συναισθηματικές αλλαγές θα αρχίσετε να βιώνετε. Μπορεί να θεωρείτε πως είναι δύσκολο να σας κατακτήσουν όμως σήμερα θα εκπλαγείτε. Θα ολοκληρώσετε κάποιες επικοινωνίες με ένα πρόσωπο το οποίο θα σας γοητεύσει. Μέσα σας είστε σε δίλημμα διότι δεν περιμένετε πως θα μπορούσατε να νιώσετε τόσο έντονα.Το φλερτ θα αρχίσει να σας ενθουσιάζει μαζί του και θα αφεθείτε. Όλο αυτό μας δείχνει πως ετοιμάζεστε να ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας!  Όσοι από την άλλη μεριά κρατάτε ήδη κάποιο πρόσωπο στην καρδιά σας η σχέση μεταξύ σας θα πάρει φωτιά! 

Αιγόκερως (Το Άρμα)

Τυχερή μέρα για εσάς σήμερα! Ανοίγματα οικονομικά-επαγγελματικά θα ολοκληρωθούν άμεσα. Ένα ρίσκο που θα θέλατε να πάρετε εδώ φέρνει εξαίρετα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν! Ανακούφιση θα πάρετε μετά από αποτελέσματα υποθέσεων που ήταν σε εκκρεμότητα. Μια εκδρομή ή ένα ταξίδι θα γίνει μέσα στην μέρα που θα σας κάνει να ισορροπήσετε αρκετά τα θέλω σας.Στο συναισθηματικό κομμάτι δείχνετε λίγο παραπάνω εγωιστές.

Υδροχόος (Η Δικαιοσύνη)

Ξεκαθαρίζουμε τις υποθέσεις μας σήμερα. Η μέρα μας φέρνει μια μικρή κρίση μέσα μας ώστε να πάρουμε αποφάσεις. Η αποφασιστηκότητα και η δύναμη που έχουμε είναι αρετές για να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τι αξίζει και τι όχι.Θα κουβεντιάσουμε για θέματα του μέλλοντος και θα σχεδιάσουμε κινήσεις που θα μας φέρουν ό,τι μας αξίζει πραγματικά. 

Ιχθύς (Ο Ερημίτης)

Αίσθηση απομόνωσης έχετε και τάσεις περισυλλογής με τον προσωπικό σας εαυτό.Τα οικονομικά σας δεν πηγαίνουν και άσχημα όμως θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή οικονομία. Μακροχρόνιες δυσκολίες θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και το ξεπέρασμα δυσκολιών σήμερα θα αρχίσει. Δίπλα σας θα βρίσκονται άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα σας στηρίξουν πολύ και θα σας καθοδηγήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι κινήσεις σας θα είναι προσεχτικές από εδώ και πέρα.