Ταρώ για σήμερα 20/3

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 20/3

 Ταρώ για σήμερα 20/3

ΚΡΙΟΣ (Ο Θάνατος)

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 20/3 ξεκινούν με τον Κριό..Είναι απαραίτητο να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που έχουν φτάσει σε σημείο κορεσμού. Σχέσεις, καταστάσεις, υποχρεώσεις, σχέδια, και γενικά ό,τι φαίνεται να είναι άχρηστο, πρέπει να τελειώσει

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, φέρνουν τριγμούς στις σχέσεις, ακόμα κι αν πρόκειται για φιλίες. Τα συναισθήματά σας έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο και χρειάζεται καθαρότητα σκέψης για να επιλυθούν

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άστρο)

Κάνατε φιλότιμες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα και περάσατε από πολλά κύματα, για να φτάσετε στο σημείο σήμερα να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Τα καταφέρατε. Μπράβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

Κρατήστε χαμηλό προφίλ και συντηρητική στάση απέναντι στα γεγονότα. Οι συνθήκες δεν ευνοούν ως προς την επίλυση των δυσκολιών. Αφήστε να κυλήσει ο χρόνος και μην επιδιώξετε αλλαγές.

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

Για να πλησιάσετε έστω και στο ελάχιστο, το αντικείμενο του πόθου σας θα πρέπει να επιδείξετε συνέπεια, ειλικρίνεια, και τίμιες προθέσεις. Μία σχέση εν όψει, που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Να εμπιστευθείτε έναν μεγαλύτερης ηλικίας άντρα, ο οποίος με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ξανά το δρόμο σας, που σήμερα, φαίνεται να έχετε χάσει.

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα να απομονωθείτε, να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας. Φανείτε αυστηροί μαζί του, και μην επιτρέψετε παρασπονδίες και σφάλματα. Βάλτε σε σειρά της σκέψεις σας και ιεραρχήστε τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Είστε σε θέση να κρίνετε την εξέλιξη των σχεδίων σας. Η ορθότητα της σκέψης και των πράξεών σας, σας ανεβάζει στα μάτια των άλλων. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Ένα μοιραίο γεγονός θα σας δείξει ότι είστε στο σωστό δρόμο. Δεν αποκλείεται και ένα τυχερό οικονομικό κέρδος. Όμως, μην το παρακάνετε. Να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Νιώθετε σαν να έχουν καταστραφεί τα πάντα. Η διάθεση και τα συναισθήματά σας είναι μαύρα. Ακόμα κι αν έτσι συμβαίνει στ’ αλήθεια, το να εμμένετε δεν είναι σωστό. Ανασκουμπωθείτε, και κάντε νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

Εξυπνάδα, καινοτόμες ιδέες, ξαφνικές αναλαμπές συνειδητοποίησης ότι βρίσκεστε σε έναν λαμπρό δρόμο. Η ημέρα, αποδεικνύεται η καλύτερη όλων. Αρκεί και σεις να βάλετε το χεράκι σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Η κατάσταση εγκυμονεί νέα ξεκινήματα. Να μην είστε ανασφαλείς για ό,τι ξεκινάτε να κάνετε. Σιγουρέψτε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες και πάνω από όλα, ότι εσείς είστε έτοιμοι να μπείτε στην περιπέτεια αυτή.