Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 17/4

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 17/4

 Ταρώ για σήμερα 17/4

ΚΡΙΟΣ (Ο Τρελός)

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 17/4 ξεκινούν με τον Κριό..Βρίσκεστε στο μέσον μιας θολής και ομιχλώδους περιόδου, γι αυτό και χρειάζεται προσοχή με ιδέες, αποφάσεις, ξεκινήματα και αλλαγές. Μην αποποιείστε τις αξίες σας στο όνομα της επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

Αύξηση της πελατείας, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αύξηση του κοινού για τους παρόχους υπηρεσιών, φέρνουν βελτίωση των οικονομικών συνθηκών. Αν κάνετε οικονομία και αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

Νέες, πολύ χρήσιμες γνωριμίες, θα κάνουν τις εξελίξεις να τρέξουν λίγο πιο γρήγορα. Αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι, θείες, γείτονες, δάσκαλοι, επιστρατεύονται για να βοηθήσουν ώστε οι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Βοήθεια και ικανοποίηση στο οικογενειακό περιβάλλον. Ένα ευχάριστο γεγονός σας δίνει χαρά. Η γέννηση ενός παιδιού, ή το νέο ξεκίνημα μιας δουλειάς που ονειρεύεστε έρχονται να συμπληρώσουν την ευτυχία σας.

ΛΕΩΝ (Ο Διάβολος)

Μια αρκετά μεγάλη κρίση στην ερωτική σας σχέση, θα σας φέρει στεναχώρια. Ίσως προέλθει από μια απιστία του συντρόφου σας, ίσως και από σας προσωπικά. Να προσέχετε παρ’ όλα αυτά αυτούς που σας το «παίζουν» φίλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Επέκταση, βελτίωση και αναγνώριση στη δουλειά. Ένα άτομο κύρους σας υποστηρίζει, ενώ ξεπερνάτε ένα πρόβλημα υγείας, χάρη στις γνώσεις και την πείρα ενός εξαιρετικού γιατρού.

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Δυσκολεύεστε σήμερα να συνεννοηθείτε. Οι σχέσεις περνούν κρίση. Κρίνεται το μέλλον του γάμου σας. Είστε σε δεινή θέση και δεν ξέρετε πραγματικά τι να κάνετε. Αφήστε όμως, το χρόνο να δουλέψει για σας. Υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Είναι η πιο σωστή ώρα, να αξιοποιήσετε ό,τι μπορεί να σας αποφέρει κέρδος. Οι ξεκάθαρες ιδέες θα βοηθήσουν. Ψυχικό σθένος και επιχειρηματικότητα επιβραβεύονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

Δείξτε κατανόηση απέναντι στις ιδέες των άλλων και μην χρησιμοποιείτε ακόμα και αθέμιτα μέσα για να φτάσετε στο σκοπό σας. Ξέρετε καλά ότι με το «άγριο» δεν θα καταφέρετε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

Οι αμφιβολίες για τον εαυτό σας, μπορεί να σας οδηγήσουν να αυτοϋπονομευτείτε. Να σαμποτάρετε μόνοι σας τα σχέδιά σας και να απογοητευθείτε. Οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας και μην βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

Δεν μπορείτε σήμερα να ιεραρχήσετε τους στόχους σας. Βιάζεστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και αυτό σας φέρνει ένταση, που αν την αφήσετε να ξεσπάσει, θα δημιουργηθούν χάσματα, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σας, περιβάλλον

ΙΧΘΥΕΣ (Η Κρίση)

Ένα δυνατό, φως, έρχεται στη ζωή σας, με μορφή που δεν έχει σημασία τούτη την ώρα. Να θυμάστε ότι για κάθε τι στη ζωή, πρέπει να πληρώσουμε. Έτσι, κι εσείς, τώρα, για να δείτε αυτό το φως, κάτι πρέπει να θυσιάσετε.