Ταρώ για σήμερα 10/4

Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 10/4

cccccc

Κριός (Η Σελήνη)

Ταρώ για σήμερα 10/4 ξεκινά με τον Κριό..Το μυαλό μας καμιά φορά πλάθει άσχημα σενάρια και σήμερα είναι μια μέρα περίεργη για εσάς. Οι ανασφάλειες,οι φόβοι και το άγχος για τα επαγγελματικά θα σας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα. Πάντα προσπαθείτε να φτάσετε ψηλά και να βαδίζετε στο μονοπάτι της επιτυχίας. Το τίμημα όμως είναι πως δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε έυκολα την <<αποτυχία>>. Θα κινηθείτε σε χώρους επαγγελματικούς και θα φερθείτε με αρκετή εξυπνάδα,ενώ μια γυναίκα η οποία θα σας πλησιάσει θα προσπαθήσει να σας δείξει την μεγάλη εκτίμηση που σας εχει καθώς θα σας βοηθήσει και θα σας ανεβάσει το ηθικό. Τα λόγια της φαίνεται πως θα σας θεραπεύσουν.

 

Δίδυμος (Ο Ήλιος) 

Σήμερα η διάθεσή σας φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλή. Η μέρα θα κυλίσει με όμορφες και θετικές σκέψεις και θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Μια χαρμόσυνη είδηση θα ακούσετε για ένα ζευγάρι που ανήκει στο πολύ κοντινό σας περιβάλλον.Στα συναισθηματικά σας,σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη από ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα σας αποκαλύψει τα αισθήματά του για εσάς. Το γεγονός αυτο θα σας επηρεάσει αρκετά και θα κουβεντιάσετε μαζί του για αυτό.

 

Καρκίνος (Η Κρίση)

Σήμερα θα νοιώσετε λιγάκι παραπάνω πίεση από τις προηγούμενες μέρες και αυτο θα σας αναστατώσει. Τα απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να αντιμετωπίσετε μέσα στην μέρα θα σας φέρουν σε αλλαγές της καθημερινότητας. Απογευματινές ώρες ενδέχεται να πάρετε αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό.Θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε ξανά θέματα του σπιτιού σας αλλά και εξελίξεις μεσα σε αυτο το κομμάτι. Θα συζητήσετε για την εκδοχή επίσης ενός ταξιδιού ή μετακίνησης.

 

Λέων (Ο Κόσμος)

Η τύχη σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά. Και όχι μόνο εκείνη,αφού σήμερα είναι πιθανό να δείτε αρκετό κόσμο. Ιδιαίτερα δημιουργική μέρα θα είναι στα επαγγελματικά σας αφού ό,τι μέχρι τώρα ετοιμάζατε αρχίζει να ολοκληρώνετε και παίρνετε ανακούφιση και χαρά για αυτο. Οι στόχοι σας σήμερα υλοποιούνται και εσείς αποζημιωνόσαστε για τον κόπο και της προσπάθειά σας. Μέσα στο περιβάλλον όμως εργασίας σας δεν παύει να υπάρχει και ένας θαυμαστής ο οποίος κρατάει από εσάς μυστικά ερωτικά συναισθήματα. Και εκείνος με την σειρά του θα σας μιλήσει και θα σας εκφράσει τον θαυμασμό του.

 

Παρθένος (Η Δικαιοσύνη)

Μέρα που θα προωθήσουμε ό,τι εχει να κάνει με έγγραφα και υπογραφές,ή ακόμα και συμβόλαια. Όσα είχαμε παραμελήσει σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα ώστε να πάνε παρακάτω.Εκτός από αυτα όμως το περιβάλλον μας,η οικογένειά μας φαίνεται να είναι εκεί και να μας στηρίζει,σε κάθε κίνηση ή απόφασή μας. Έχουμε πάρει όσο χρόνο χρειαζόμασταν για να δούμε καθαρά και να κινηθούμε όπως πρέπει. Η λογική είναι κοντά μας και αφήνετε στην άκρη πλέον τους συναισθηματιμούς.

 

Ζυγός (Ο Ερημίτης)

Τα φώτα σβήνουν.η αυλαία πέφτει και ξανά προταγωνιστείτε στην δική σας μάχη τώρα χωρίς μάσκες. Σήμέρα είναι από τις μέρες που η μόνη παρέα που θα χρειαστούμε είναι ο εαυτός μας και κανείς άλλος. Θέλουμε χρόνο να κουβεντιάσουμε για όσα μας συμβαίνουν καθημερινά αλλά και να κάνουμε έναν απολογισμό στις πράξεις μας που πολλές φορές είναι και λάθος. Κανείς δεν θα μας κρίνει έτσι,θα τα βρείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό θα νοιώσετε καλά και θα έρθει γαλήνη ξανά αλλά και ισσοροπία.Μερικές φορές γινόμαστε οι καλύτεροι σύμβουλοι του εαυτού μας.

 

Σκορπιός (Ο Τροχός)

Η σημερινή μέρα για εσάς είναι ιδιαίτερα βοηθητική,αφού ανανέωση και αλλαγές έρχονται επάνω σας. Είναι πιθανό να κουβεντιάσετε για ένα ξαφνικό ταξίδι το οποίο θα σας ξεκουράσει αλλά θα νοιώσετε πως όλοι οι προβληματισμοί μένουν πίσω. Στα επαγγελματικά σας η άνοδο είναι κοντά και σύντομα θα διακριθείτε σε ό,τι και αν κάνετε. Μέσα σε κόσμο θα βρεθείτε και θα μιλήσετε με καινούριους ανθρώπους που θα σας φέρουν σε επαφή με καινούριες συνεργασίες αλλά και καλύτερες προοπτικές. Τα οικονομικά σας μετά από μεγάλα εμπόδια αρχίζουν και φτιάχνουν.

 

Τοξότης (Η Δύναμη)

Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς. Όσοι δεν πιστεύουν στην μαγεία της αγάπης φαίνεται πως σήμερα θα γίνουν παρατηρητές σε ένα πολύ όμορφο γεγονός. Δίπλα σας θα βρεθεί ένα πρόσωπο το οποίο όχι μόνο σας αγαπά αλλά θα φροντίσει να σας πεί λόγια τα οποία θα σας σημαδέψουν. Μέσα από αυτον τον δεσμό,θα αγαπήσετε τον εαυτό σας τόσο πολύ που η αυτοπεποίθηση σας θα φτάσει στα ύψη. Αυτο θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε ποιο πολύ στις κινήσεις των επαγγελματικών σας και σύντομη επιτυχία θα δείτε.Όσοι πάλι δεν είστε σε σχέση,ετοιμαστείτε γιατί σήμερα είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο όπου θα σας φέρει τα πάνω κάτω. ΄Ο,τι πλέον ήταν δεδομένο αλλάζει.

 

Αιγόκερως (Ο Κρεμασμένος)

Η σημερινή μέρα κρύβει λύσεις και αλλαγές. Η διάθεση σας δεν θα είναι τόσο καλή. Σας προβληματίζουν οικονομικά θέματα και νοιώθετε πως πιέζεστε αρκετά.  Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνεται να σας παρατηρούν και να θέλουν πολύ να σας βοηθήσουν χωρίς όμως να γνωρίζουν το πως. Η λύση όμως δεν αργεί όταν απογευματινές ώρες πέφτει επάνω σας μια μεγάλη είδηση που αφορά κάποια χρήματα. Ό,τι δεν λύνεται λοιπόν κόβεται και εσείς φέρνετε αλλαγές σε πολλά που σας απασχολούν και έτσι αντιστρέφονται καταστάσεις.

Υδροχόος (Ο Θάνατος)

Η ανάγκη για ένα ξεκαθάρισμα μέσα σας όλο και ποιο πολύ σας απασχολεί. Σήμερα όμως είναι μια καλή μέρα γιατί θα αφήσετε πίσω ό,τι άσχημο σας βαραίνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας σκαμπανεβάσματα ήδη έχουν αρχίσει με δυσκολία να προχωρούν και εσείς ετοιμάζεστε να ρισκάρετε μέσα στα επαγγελματικά σας και να σταματήσετε ό,τι κάνατε μέχρι τώρα. Η αλλαγή όμως σπιτιού μπορεί και εκείνη να προκύψει. Ίσως πιεστείτε λιγάκι παραπάνω. Ενα πρόσωπο από τα παλιά θα σας ακολουθήσει ξανά και θα σας ζητήσει επανασύνδεση όμως εσείς πλέον κρίνετε σωστό πως ανήκει πλέον στο παρελθόν,αφού μια νέα ζωή ξεκινά από αύριο για εσας.

 

Ιχθύς (Η Εγκράτεια)

Όμορφη μέρα σήμερα. Σε χαλαρούς ρυθμούς είστε χωρίς ιδιαίτερο άγχος και σκοτούρες. Ένα ταξιδάκι ή μια μετακίνηση είναι πιθανό να προκύψει μέσα στην μέρα. Οι κόποι και οι προσπάθειές σας με αργούς και σταθερούς βηματισμούς θα σας φέρουν ανανέωση,πρόοδο αλλά και βελτίωση. Φιλικά πρόσωπα φαίνεται πως θα σας κάνουν παράπονα και θα σας στεναχωρήσει αυτο,ενώ θα θελήσετε να συναντηθείτε αμέσως μαζί τους. Όλα θα κυλίσουν αρμονικά.