Ταρώ για σήμερα 9/3

Ταρώ για σήμερα Σάββατο 9/3

 Ταρώ για σήμερα 9/3

Κριός (Το Άρμα)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 9/3 ξεκινά με τον Κριό.. Υπέροχη μέρα σήμερα για εσάς,ιδανική για μετακινήσεις. Φαίνεται πως η διάθεση σας είναι καλή και πως θα πάτε μια εκδρομή ή ένα μικρο ταξιδάκι κοντά σε θάλασσα. Είναι πολύ σημαντική περίοδος για εσάς καθώς στα επαγγελματικά σας φαίνεται να έχετε σύντομη άνοδο όπου όχι μόνο θα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας αλλά θα μπορέσετε σύντομα να κάνετε και ανοίγματα.Σήμερα θα κουβεντιάσετε θέματα που σας απασχολούν και θα λύσετε θέματα με την βοήθεια δικών σας ατόμων.

 

Ταύρος (Η Δικαιοσύνη)

Περίεργη μέρα σήμερα όπου θα χρησιμοποιήσετε ποιο πολύ την λογική και όχι το συναίσθημα. Η στάση που θα χειριστούμε όσα μας απασχολούν είναι αντικειμενική και δίκαιη. Θα κάνουμε σχέδια για καταστάσεις μελλοντικές ενώ θα φέρουμε αλλαγές σε ζητήματα που έπρεπε να έχουν ρυθμιστεί. Πρόσωπο από το παρελθόν θα έρθει να μας μιλήσει ξανά και να μας αποκαλύψει κάτι από τα παλιά. Χρόνο θέλουμε για να πάρουμε αποφάσεις και σήμερα φαίνεται να είναι μια καλή μέρα για αυτό.

 

Δίδυμος (Ο Ερημίτης) 

Σήμερα είναι από τις μέρες που θα χρειαστείτε μονάχα λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας δεν είναι όμορφα,νοσταλγία θα νιώσετε αλλά όχι για πολύ. Σκέψεις θα σας αποσπάσουν και θα απομονωθείτε από τους γύρω σας. Είναι μια δύσκολη περίοδος και σας έχει κουράσει αρκετά. Μέσα σας έχετε κρατήσει πολλά λόγια και συναισθήματα και αυτό έχει αρχίσει να σας πνίγει. Είστε τυχεροί όμως γιατί πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας θα είναι εκεί κοντά σας για να σας ακούσουν και να σας συμβουλέψουν σε ό,τι και αν χρειαστείτε.

 

Καρκίνος (Ο Τροχός)

Σήμερα φαίνεται πως μια σπουδαία είδηση θα πέσει επάνω σας,μια είδηση πάρα πολύ καλή η οποία θα σας ειδοποιήσει για το τέλος μιας προβληματικής-πιεστικής περιόδου.Μέσα από τις γνωριμίες σας θα ακούσετε θα μάθετε πληροφορίες οι οποίες θα σας ανοίξουν καινούρια μονοπάτια τα οποία θα σας φέρουν ευκαιρίες τις οποίες δεν θα πρέπει να χάσετε. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν πολύ σύντομα να βελτιώνονται. Στα συναισθηματικά σας επίσης κάτι θα αρχίζει να αλλάζει! Μια γνωριμία επίσης απρόβλεπτη σας εκπλήξει!

 

Λέων (Η Δύναμη)

Τυχερή μέρα όπου κρύβει μια μυστική επιτυχία η οποία θα σας αφήσει άφωνους! Η μέρα για εσάς θα κυλήσει ήσυχη χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς. Ό,τι και αν κάνετε θα νιώσετε πως χρειάζεστε ξεκούραση κυρίως μέσα σας. Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας ίσως χρειαστεί την βοήθειά σας και εσείς θα πρέπει να είστε εκεί και να το βοηθήσετε. Η καλοσύνη που έχετε μέσα σας φαίνεται πως είναι ιδιαίτερη και οι γύρω σας το βλέπουν αυτό. Η υπομονή είναι ένα από τα πολλά προσόντα σας για αυτό και θα φερθείτε στους άλλους με αυτόν τον τρόπο,η βοήθεια που δίνετε θα σταθεί ανάλογη με την αγάπη που θα σας δώσουν και αυτό είναι ένα πολύ καλό δώρο  για εσάς.

 

Παρθένος (Ο Κρεμασμένος)

Εμπόδια στην καθημερινότητα σας είναι πιθανό να αρχίζουν σήμερα και να φεύγουν καθώς θα έχετε μπόλικη βοήθεια από άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον. Είστε πιεσμένοι αρκετά και σύντομες αλλαγές θα σας βοηθήσουν ώστε οι καταστάσεις να πάνε με ένα ποιο αργό βοηθητικό ρυθμό. Στο κομμάτι των οικονομικώς σας μετά από μεγάλα εμπόδια φαίνεται πως παίρνετε μια ανάσα και συνεχίζετε ανοδικά. Άν έχετε στο μυαλό σας κάποια διαδρομή ή ταξίδι καλό θα ήταν να το αναβάλλετε για κάποια άλλη φορά.

 

Ζυγός (Ο Θάνατος)

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα όπου θα έχουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ό,τι περιττό υπάρχει στην ζωή μας. Θα αφήσουμε τους συναισθηματισμούς στην άκρη και θα λειτουργήσουμε με εξυπνάδα και λογική. Θα αναθεωρήσουμε στους τρόπους σκέψεις μας σχετικά με τις σχέσεις που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην ζωή μας. Είτε αυτές οι σχέσεις είναι φιλικές είτε όχι. Έχουμε μπει πολλές φορές στην διαδικασία να συγχωρέσουμε και να ανεχτούμε πολλά,τώρα όμως φτάνει,είναι η ώρα να κάνουμε αλλαγές και θα χρειαστεί να βάλουμε τον εαυτό μας προτεραιότητα.

 

Σκορπιός (Η Εγκράτεια)

Σήμερα η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα καλή. Όλα φαίνονται να είναι σε μια καλή ισορροπία και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεστε αυτό. Μέσα στο απόγευμα ένα φιλικό πρόσωπο θα σας αναζητήσει και φαίνεται πως θα κάνετε μετακίνηση μαζί του. Ένα δείπνο,ένα τραπέζι στο οποίο θα κουβεντιάσετε σχετικά με κάποιο ακίνητο θα σας απασχολήσει πολύ. Συγγενικά πρόσωπα επίσης θα σας αναζητήσουν και ενδέχεται να σας κάνουν μερικά παράπονα.

 

Τοξότης (Ο Διάβολος)

Ένα πρόσωπο από τον περίγυρο σας θα σας εκφράσει τις έντονες ερωτικές επιθυμίες του. Φαίνεται όμως να μπαίνει στην διαδικασία να σας διεκδικήσει έντονα και αυτό είναι κάτι που θα σας αγχώσει. Η σχέση σας μαζί του πρέπει να είναι μυστική και αυτό φαίνεται να τον προκαλεί ιδιαίτερα. Προσοχή στην συμπεριφορά σας διότι το μυαλό σας θα αρχίσει να φτιάχνει δικά του σενάρια και η λογική μέσα εκεί δεν θα έχει χώρο. Ωστόσο προσπαθείτε σήμερα να συγκεντρωθείτε λιγάκι παραπάνω στην δουλειά σας διότι οι ευθύνες σας τρέχουν.

 

Αιγόκερως (Ο Πύργος)

Δύσκολη μέρα για εσάς. Είστε πιεσμένοι αρκετά και φαίνεται να ξύνεται τα νύχια σας για καβγά. Προσοχή σε όσα ακούτε διότι μια λανθασμένη πληροφορία είναι πιθανό να φτάσει στα αυτιά σας και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα και η παρεξήγηση δεν θα αργήσει. Με το ταίρι σας τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Νοιώθει πως το έχετε παραμελήσει και ενδέχεται να σας κάνει μερικά παράπονα,ίσως και να σας εκφράσει ζήλια και ανασφάλειες.

 

Υδροχόος (Το Αστέρι)

Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι το κάτι άλλο σήμερα! Φαίνεται πως θα νοσταλγήσετε το πρόσωπο που κρατάτε κρυφά στην καρδιά σας όσο τίποτα άλλο. Μια συνάντηση όμως δεν αργεί,πολύ σύντομα θα είστε μαζί του μέσα στην μέρα και θα περάσετε υπέροχες στιγμές. Φαίνεται όμως να στεναχωριέστε λιγάκι παραπάνω από όσο θα έπρεπε και δεν ξέρετε γιατί. Φιλικά πρόσωπα επίσης θα είναι κοντά σας όμως σήμερα και θα σας φτιάξουν αρκετά την διάθεση καθώς θα ξεχαστείτε από τις κουβέντες μαζί τους.

 

Ιχθύς (Η Σελήνη)

Το μυαλό σας μπερδεύει και σας δημιουργεί παγίδες. Τα πράγματα για εσάς είναι λιγάκι μπερδεμένα και δεν ξέρετε πως να χειριστείτε τις καταστάσεις. Τα συναισθηματικά σας είναι σε αδιέξοδο και αυτό το χρωστάτε σε δικές σας ανασφάλειες τις οποίες αντί να τις διώξετε τις τρέφεται με μπόλικο συναίσθημα. Τα επαγγελματικά σας φαίνονται να πηγαίνουν καλά καθώς αρχίζετε και έχετε μεγάλη άνοδο και δικαιώνεστε σε κάθε προσπάθειά σας. Είστε αρκετά ευάλωτοι σήμερα προσπαθήστε να μην το δείξετε στους γύρω σας.