Ταρώ για σήμερα 27/4

Ταρώ για σήμερα Σάββατο 27/4

 Ταρώ για σήμερα 27/4

ΚΡΙΟΣ (Ο Διάβολος) ανάποδα

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 27/4 ξεκινά με τον Κριό..Θα χρειαστεί να αποχωριστείτε ανθρώπους και πράγματα που αγαπάτε. Θα νιώσετε μεγάλη απογοήτευση. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας θα επηρεαστούν σημαντικά και ανεπανόρθωτα.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Θα παρατηρείτε με ηρεμία τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Εμπιστευόμενοι τα συναισθήματα και τις διαισθήσεις σας, τα προβλήματα αρχίζουν και γίνονται, πάρα πολύ εύκολα για να τα λύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

Σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε θα μπορέστε να δώσετε καίριες λύσεις. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος από τις ικανότητές σας, ενώ η φήμη σας ολοένα και αυξάνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο) ανάποδα

Κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά εσείς νομίζετε ότι τίποτα δεν είναι όπως πρέπει. Τα γεγονότα, περνούν από μπροστά σας και φεύγουν χωρίς να καταλάβετε τι θέλουν να σας πουν ή τον αντίκτυπό τους στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

Κατακτάτε τη μοναξιά, μέσω του συλλογισμού και οι λύσεις των προβλημάτων θα έρθουν μέσω πρωτότυπων οδών. Θα αναζητήσετε κάτι διαφορετικό. Η ανακάλυψη της αλήθειας μέσα σας, είναι το φως που σας οδηγεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ήλιος)

Η ευτυχία, η χαρά και οι λύσεις, δεν είναι δεδομένες. Χρειάζονται δουλειά, κόπο και να αφιερώστε χρόνο. Θα είστε όμως, συγκεντρωμένοι, σε ετοιμότητα και έτοιμοι για όλα.

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

Βρίσκεστε στην αρχή μιας περιόδου, όπου η πρωτοτυπία και οι έντονες διαισθήσεις θα σας φέρουν ενώπιον καινούριων καταστάσεων, που δεν ήσασταν συνηθισμένοι. Να μην φοβηθείτε και να μην κομπιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Μικρές καθημερινές χαρές φέρνουν ευτυχισμένες στιγμές και απόλαυση. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη θα έχετε μεγάλες επιτυχίες αυτό το διάστημα. Οι υπόλοιποι, να αρπάξετε ακόμα και τις ευκαιρίες που σας φαίνονται «μικρές».

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Εγκράτεια) ανάποδα

Απρόοπτα γεγονότα σας προκαλούν άγχος. Νιώθετε κουρασμένοι από την ζωή που καλείστε να ζήσετε και που δεν σας αρέσει καθόλου. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και «πελαγώνετε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

Φιλοδοξία και θράσσος. Είναι οι λέξεις κλειδιά που θα φέρουν την επιτυχία. Όμως, επιτυχία που κερδίζεται στις πλάτες άλλων, δεν κρατάει πολύ γι αυτό να μελετήσετε ξανά, το δρόμο που έχετε πάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Θα αποδεχθείτε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας και θα εκμεταλλευθείτε τα νέα δεδομένα στο μέλλον. Θα βαδίζετε σε έναν πιο σταθερό δρόμο, εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αρχιερέας)

Καλοσύνη, μεγαλοψυχία και δεκτικότητα. Βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι. Δίνετε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθάτε τους συνανθρώπους σας.