Ταρώ για σήμερα 13/4

Ταρώ για σήμερα Σάββατο 13/4

Ταρώ για σήμερα 13/4

Κριός ( Ο Τρελός)

Ταρώ για σήμερα 13/4 ξεκινά με τον Κριό..Σήμερα η μέρα κρύβει απρόβλεπτα γεγονότα αλλά και ανατροπές. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να προσέχετε πού τις συνεργασίες σας. Είστε χαλαροί και ιδιαίτερα ελαστικοί με τους γύρω σας και αυτό γιατί νοιώθετε πως έχετε κουραστεί από τις ευθύνες τις καθημερινότητας. Ένα σχέδιο στα επαγγελματικά που βασίστηκε σε τρίτα πρόσωπα φαίνεται πως δεν θα πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Εσείς όμως χάρη στην ορθή κρίση που πρέπει να έχετε μπορείτε να κάνετε κάτι ώστε  να αλλάξετε το αποτέλεσμα.

Ταύρος (Ο Τροχός)

Απρόβλεπτες είναι οι κινήσεις και οι επαφές σας σήμερα. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα καθώς όλα θα κυλούν με πολύ γρήγορο ρυθμό.   Είναι πιθανό μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα να γνωρίσετε τον άντρα της ζωής σας,έναν άντρα που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον μέσα σε τόσο κόσμο! Αρπάξτε την ευκαιρία και δεν θα χάσετε.  Πρόταση μέσα στην δουλειά σας είναι πιθανό να έχετε. Η οποία θα αποδειχτεί πως θα είναι πολύ καλή για εσάς.  Βελτίωση λοιπόν σε όλους τους τομείς καθώς νέες ευκαιρίες πέφτουν επάνω σας οι οποίες μόνο ανοδική πορεία μπορούν να σας προσφέρουν. 

Δίδυμος (Ο Ιεροφάντης) 

Όμορφη μέρα σήμερα. Νοιώθετε χαλαρά και πλέον ανακουφισμένοι από τα προβλήματα που πλέον έφυγαν. Η διαίσθηση σας,σας ησυχάζει και φαίνεται πως σας δείχνει τον δρόμο καθώς σας καθοδηγεί. Έχετε προστασία από κάποιον άνθρωπο που είναι εκεί κοντά σας και σας μιλάει. Οι γύρω σας αρχίζουν και έρχονται κοντά σας,σας μιλάνε και θέλουν να γίνετε κομμάτι της δικής τους ζωής. Εκεί που εσείς πάντα βοηθούσατε τους γύρω σας,παίρνετε αποζημίωση για αυτό και ότι ήταν θολό με ένα μαγικό τρόπο ξεκαθαρίζει.

 

Καρκίνος (Οι Εραστές)

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι σήμερα φαίνεται να είστε αφού ο έρωτας σήμερα έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα! Το φτερωτό αγγελάκι θα σας χτυπήσει και μάλιστα κεραυνοβόλα. Αναστατωμένοι θα είστε για το υπόλοιπο της μέρας και αυτό μόνο από ένα βλέμμα. Διλήμματα πολλά θα έχετε ανάμεσα στα <<πρέπει>> και στα <<θέλω>> σας και η απόφαση δεν θα είναι εύκολη. Επαγγελματικά θα σας απασχολήσει ένα δεύτερο εισόδημα το οποίο θα ισορροπήσει τα οικονομικά σας.

 

Λέων (Το Άρμα)

Ιδιαίτερα δυναμικές θα είναι οι κινήσεις σας σήμερα αφού είστε αποφασισμένοι να αποκτήσετε ό,τι έχετε ανάγκη. Θα διεκδικήσετε έντονα σήμερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα τα παρατήσετε αν δεν γίνει δικό σας! Φαίνεται πως σχεδιάζετε μια συνάντηση όπου θα ξεκινήσετε να κάνετε τις κινήσεις σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Όσο αφορά τα οικονομικά σας και εκείνα θα πάνε πάρα πολύ καλά αφού τίποτα δεν προχωράει χωρίς την δική σας παρέμβαση.

 

Παρθένος (Η Δικαιοσύνη)

Σήμερα θα νιώσετε πως έχετε δικαιωθεί σχετικά με όσα εμπόδια έχετε συναντήσει. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και πηγαίνουν καλά ενώ εσείς αφήνετε τον χρόνο να κυλίσει και να φέρει κοντά σας ισορροπίες αλλά και τις αλλαγές που χρειάζεστε.Έχετε αναθεωρήσει αρκετά και σε θέματα όμως που έχουν να κάνουν με φιλικά πρόσωπα τα οποία σας είχαν τάξει πως θα είναι εκεί για εσάς,ενώ στην πραγματικότητα κανείς δεν ήταν. Σύντομα όμως έρχονται ξανά κοντά σας και εσείς τους χαρίζετε την ανάλογη συμπεριφορά.

 

Ζυγός (Ο Θάνατος)

Αλλαγές σύντομες πέφτουν επάνω σας αφού σήμερα νοιώθετε μέσα σας πως η εποχή για ξεκαθαρίσματα ήδη έχει αρχίσει. Νοιώθετε κουρασμένοι και όσο και συναισθηματικά να μην είστε έτοιμοι φαίνεται πως θα κλείσετε όσους κύκλους δεν βγάζουν πουθενά. Τα οικονομικά σας δεν πάνε και πολύ καλά και αυτό θα γίνει η προτεραιότητα σας,θα είναι από τις πρώτες αλλαγές σας. Οι συγγενείς σας είναι εκεί δίπλα σας και σας στηρίζουν σε ό,τι και αν χρειαστείτε.

 

Σκορπιός (Η Εγκράτεια)

Μετά από πολλές προσπάθειες και σταθερά βήματα σήμερα θα έχετε αργές και προοδευτικές εξελίξεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό σήμερα να κάνετε μια μετακίνηση ή ένα μικρό ταξίδι κοντά σε θάλασσα και να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με φιλικά πρόσωπα.  Οι φίλοι σας σας κάνουν να νοιώθετε όμορφα καθώς αυτο που χρειάζεστε είναι κατανόηση και γαλήνη. Θα μάθετε και ένα γεγονός σήμερα το οποίο θα σας κάνει να χαρείτε πολύ. Η γέννηση ενός παιδιού θα σας φέρει χαρά και θα ενθουσιαστείτε πολύ.

 

Τοξότης (Ο Διάβολος)

Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί και ξεσηκωμένοι από τα ερωτικά λόγια τα οποία σας σαγήνεψαν και σας κρατούν την φαντασία σας ζωντανή από ένα  πρόσωπο το οποίο θέλει από εσάς να κερδίσει κάτι το οποίο δεν διεκδικείτε. Είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και καχύποπτοι. Αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φόβους για τα οικονομικά σας γιατί κάτι ξαφνικό θα σας αφήσει άφωνους.Ένα ποσό χρημάτων πέφτει επάνω σας και θα χαρείτε πολύ.

 

Αιγόκερως (Ο Πύργος)

Δύσκολη μέρα σήμερα για εσάς. Τα νεύρα σας θα δημιουργήσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον. Φαίνεται πως θα κάνετε τους άλλους να βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα για εσάς και θα απογοητευτείτε. Λόγια θυμού και έντασης που θα κάνετε θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Το χάσμα αυτο που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δείτε από μια άλλη οπτική γωνία το πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

 

Υδροχόος (Το Αστέρι)

Ρομαντική μέρα η σημερινή,θα σας βρει να ονειρεύεστε γεγονότα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και αυτό θα σας γεμίσει με χαρούμενη διάθεση! Το ενδιαφέρον σας για ένα φιλικό σας πρόσωπο έχει αρχίσει να γίνετε όλο και ποιο έντονο και σήμερα βραδινή ώρα φαίνεται πως η ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως εκείνο θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα σας πλησιάσει με αγάπη να σας εκφράσει λόγια ρομαντικά τα οποία θα ήθελε εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς (Η Σελήνη)

Το μυαλό σας σήμερα σας μπερδεύει,φτιάχνοντας σενάρια τα οποία σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες. Πρέπει να είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τους φόβους σας από τις ανασφάλειες και να πιστέψετε επιτέλους σε εσάς. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς,αφού θα αποδείξετε όχι μόνο στους γύρω σας αλλά και στον εαυτό σας οτι είστε ένα πολύ ικανό άτομο με πολλές δυνατότητες. Δίπλα σας η μητέρα σας η οποία θα σας μιλήσει με όμορφα λόγια και θα σας συγκινήσει με τα λόγια που θέλει να σας πει.