Ταρώ για σήμερα 25/4

Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/3

 Ταρώ για σήμερα 21/3

Κριός ( Ο τροχός της τύχης)

Πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 21/3 ξεκινούν με τον Κριό..Η ρόδα της τύχης κινείται σήμερα προς το μέρος σας . Αρπάξτε την ευκαιρία ή τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν πριν σας φύγει ή σας φύγουν. Επίσης η ημέρα προσφέρεται για νέες συνεργασίες, ή ταξίδια  με μία ξαφνική ευνοϊκή  οικονομική μεταβολή,  εύνοια επίσης θα έχετε όσοι ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια. Κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί στην σχέση σας θα λυθεί με τους καλύτερους οιωνούς.

Ταύρος ( Η δύναμη)

Τώρα είναι η ευκαιρία να βάλετε μπροστά κάποια τολμηρά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Θα  δεχτείτε μία πολύ δελεαστική πρόταση την οποία θα πρέπει να την μελετήσετε καλά  πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Σας δίνεται η ευκαιρία και η δύναμη για να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις είτε αυτές έχουν προκύψει στον εργασιακό σας χώρο, είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα ερωτικά σας η ημέρα θα είναι γεμάτη πάθος και θέρμη με τον/την σύντροφό σας.

Δίδυμοι ( Ο κρεμασμένος)

Θα βρεθείτε σε μία κατάσταση αναμονής όπου αλλάζουν τα δεδομένα χωρίς την θέλησή σας, κι έτσι αναγκαστικά αλλάζετε τις προοπτικές και τις αντιλήψεις σας. Κάποια δικά σας πρόσωπα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα απέναντι σας. Καλό θα είναι να αφήσετε πίσω σας συναισθήματα και καταστάσεις που μόνο πόνο και αβεβαιότητα σας προκαλούν, και να προχωρήσετε  μπροστά, σε κάτι πολύ καλύτερο και μεγαλύτερο που σας καλεί.

Καρκίνος ( Ο θάνατος)

Σήμερα θα είστε σε μία κατάσταση όπου θα νιώσετε ότι τίποτα δεν πάει όπως θα θέλατε και ότι τα πάντα καταρρέουν γύρω σας. Δώστε μεγάλη προσοχή κυρίως στα οικονομικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή απώλειας. Βρίσκεστε σε μία κρίσιμη φάση της ζωής σας ή θα οποία όμως θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.  Η ημέρα αυτή δεν ευνοεί τα αισθηματικά σας , όπου θα πρέπει να επανεξετάσετε τα πάντα.

Λέων ( Η εγκράτεια)

Πάρτε απόσταση από τα πράγματα για εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και έτσι να εξυγιάνετε ότι χρειάζεται. Υπομονή και οργάνωση θα χρειαστείτε  για να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας.  Στα επαγγελματικά σας καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες ξαφνικές καταστάσεις με μετριοπάθεια και μετρημένες κινήσεις για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία. Παρόλα αυτά θα έχετε επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις.

Παρθένος ( Ο διάβολος)

Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να κυριαρχήσετε στα πάθη σας. Μπορεί να είναι μία κατάσταση ή κάποια δικά σας συναισθήματα, ή κάποια πρόσωπα που αυτή την στιγμή νιώθετε ανήμποροι να τους αντισταθείτε, και τους αφήνετε να κάνουν κουμάντο εις βάρος της ψυχικής υγείας. Παρόλα αυτά θα εισπράξετε προσωπική αναγνώριση στον εργασιακό σας χώρο και ξαφνικά χρήματα όπου θα νιώσετε υλική δύναμη.

Ζυγός(Ο οίκος του θεού)

Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μία σοκαριστική αποκάλυψη, ίσως με βίαιο τρόπο η οποία όμως θα σας φανερώσει πώς ότι μέχρι τώρα πιστεύατε καταρρέουν σαν ένα πύργο χτισμένο στην άμμο. Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα  βασιζόταν σε ένα ψέμα, μία αυταπάτη, μία ουτοπία. Αυτή όμως η ξαφνική ακαριαία διάλυση θα είναι και η αφορμή για ξαναρχίσετε την ζωή σας πάνω στην αλήθεια και σε σταθερή βάση, είτε αυτό έχει να κάνει με τα επαγγελματικά- οικονομικά, είτε στα οικογενειακά – ερωτικά.

Σκορπιός ( Το αστέρι)

Τώρα οι ορίζοντες σας διευρύνονται και είστε στη στην τελική ευθεία για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Η ημέρα σας γεμίζει με πρόσωπα που σας αγαπούν και που θα σας στηρίξουν. Ένας νέος έρωτας αρχίζει!  Σε κάποια πιθανή συγκέντρωση που θα πάτε θα έχετε επιτυχία και θα κυριαρχείτε. Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για διάφορες υποθέσεις σας και υπογράψετε πετυχημένα συμβόλαια. Ίσως να μοιραστείτε χρήματα στο σπίτι πιθανός από κάποια κληρονομιά, και ίσως γίνει κάποια αγοραπωλησία ακινήτου.

Τοξότης ( Η σελήνη)

Φροντίστε αγαπημένα πρόσωπα, που σας έχουν ανάγκη. Όμως μην ξεγελαστείτε από μία κατάσταση που δείχνει ότι πηγαίνει καλά.  Θα έχετε αύξηση δημοτικότητας, αλλά προσέξτε τα αισθηματικά σας. Ευνοούνται επίσης οι απόκρυφες μελέτες από  νομικές υποθέσεις ή δικαστήριο. Προφυλαχτείτε από μοιχεία ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!  Επιτυχία θα έχετε σε δύσκολες επιδιώξεις και επιτυχία σε οικονομικές σας υποθέσεις.

Αιγόκερως ( Το άρμα)

Η πρωτοβουλία είναι το κλειδί της επιτυχίας σήμερα για εσάς. Κατατροπώνετε τους εχθρούς σας, και ζητάτε δικαίωση. Προσέξτε πιθανές συγκρούσεις με το περιβάλλον σας και κυρίως με τον/την σύντροφο σας. Οικονομικά θα έχετε επιτυχία και μία σημαντική βοήθεια από κάποιο δικό σας πρόσωπο.  Η τύχη είναι με το μέρος σας! Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει  που μέχρι τώρα.

Υδροχόος ( Η δικαιοσύνη)

Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές έτσι ώστε ό,τι μέχρι τώρα διασαλεύτηκε να επανέλθει και να επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε υπερβολή τώρα θα έχει συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση για να δείτε όχι μόνο την δική σας θέση αλλά και την θέση των άλλων. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και λειτουργήστε με την λογική. Ίσως υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα παίξει τον ρόλο του ισορροπιστή  στην κατάσταση.

Ιχθύς ( Ο ερημίτης)

Η ημέρα σας βρίσκει αρκετά σοβαρούς και συγκρατημένους με τάση απομόνωσης. Θα χρειαστεί όμως να προγραμματίσετε τις δουλειές σας και να μην προχωρήσετε απερίσκεπτα . Ένα σοβαρό άτομο θα σας βοηθήσει υλικά και ηθικά. Κάποιες ξαφνικές καταστάσεις ίσως σας κάνουν να νιώσετε πιθανή εγκατάλειψη από τους γύρω σας, αλλάζει τα σχέδια σας και προσέξτε μην αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας, γιατί θα έχετε άσχημα αποτελέσματα.