Ταρώ για σήμερα 11/4

Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 11/4

Ταρώ για σήμερα 11/4

Κριός (Ο Ήλιος)

Ταρώ για σήμερα 11/4 ξεκινά με τον Κριό..Ιδιαίτερα επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σήμερα αν και απρόβλεπτα γεγονότα γεγονότα θα ακολουθήσουν και ένα από αυτά φαίνεται να σας ξαφνιάζει. Ένα φιλικό σας πρόσωπο φαίνεται πως εδώ και αρκετό καιρό σας έχει καλά κρυμμένο ένα μυστικό το οποίο και θα σας αποκαλύψει. Συναντήσεις θα έχετε μέσα στην μέρα αλλά και κουβέντες θα κάνετε πολλές. Είναι πιθανό να βρεθείτε και σε ένα γιορτινό όμορφο τραπέζι και η χαρά που θα επικρατεί θα σας ξεσηκώσει ενώ το κλίμα  θα είναι ζεστό.

 

Δίδυμος (Η Κρίση) 

Σήμερα στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως κάνετε μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο. Μέχρι τώρα οι κινήσεις σας δεν είχαν αυτοπεποίθηση,ούτε πίστη στα θέλω σας  και οι καταστάσεις σας εγκλωβίζανε. Μέσα στην μέρα όμως σήμερα θα αναδείξετε τον ανώτερο εαυτό σας και θα κερδίσετε με το σπαθί σας τον σεβασμό των γύρω σας. Θα αναθεωρήσετε στο πως χειριζόσασταν τα πράγματα λάθος τόσο καιρό και χωρίς να είχατε κάποιο αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος (Ο Κόσμος)

Ιδιαίτερα ερωτική μέρα για εσάς,αφού ο σύντροφός σας θα κάνει τα πάντα για να σας αποδείξει το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι. Ακόμα και όσοι δεν έχουν σύντροφο ένα πρόσωπο μέσα από χώρο εργασίας φαίνεται πως θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει ανοιχτά για το ενδιαφέρον του. Μέσα σε χώρους εργασίας θα κινηθείτε με απόλυτη επιτυχία. Η τύχη είναι κοντά σας και σας βοηθάει με απόλυτη ευκολία να λύσετε ό,τι δυσκολίες υπάρχουν. Φιλικά πρόσωπα ανυπομονούν να σας δούν και μέσα από αυτους θα κάνετε καινούριες γνωριμίες όπου θα πάρετε συνβουλές και θα κουβεντιάσετε όσα χρειάζονται. Η ανταλλαγή απόψεων που θα κάνετε θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Λέων (Ο Τρελός)

Σήμερα η αναποφασιστηκότητα και η νευρικότητα σας θα σας κάνει να μοιάζετε με ανεύθυνα άτομα μια που αρνήστε να πάρετε στα σοβαρά ό,τι δουλειά και να σας πουν να αναλάβετε. Θέλετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Η δουλειά δεν σταματάει και εσείς αντιμετωπίζετε τα πάντα επιπόλαια. Μέσα στην μέρα όμως θα υπάρξουν ανατροπές. Προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε λόγο συμπεριφοράς αλλά θα χάσετε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στα επαγγελματικά σας,που θα σας κοστίσει αρκετά.  Όλα θα γίνουν χειρότερα όταν ο χρόνος σας λιγοστέψει και αθετήσετε τον λόγο σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκεί φροντίστε να είστε συνεπής πριν αυτό το πρόσωπο χαθεί από εσάς μια για πάντα.

 

Παρθένος (Ο Μάγος)

Υπέροχη μέρα για εσάς σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία να μετασχοιματίσετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει.  Ακόμα και αν αυτό πρόκειται για μια σχέση. Στα επαγγελματικά όμως,εκεί είναι που θα θριαμβεύσετε. Επιτυχία πέφτει επάνω σας. Η γνώση που έχετε φυλάξει στο νου είναι ένα από τα ποιο σημαντικά σας όπλα. Ετοιμαστείτε για ένα καινούριο ξεκίνημα στην ζωή σας γεμάτο ανατροπές που εσείς οι ίδιοι θα κάνετε . Βοήθεια θα πάρετε από φιλικά πρόσωπα,αλλά και η τύχη δεν θα λείπει από κοντά σας!

 

Zυγός (Η Αρχιέρεια)

Η σημερινή μέρα θα σας βρει δίπλα στην αγαπημένη σας φίλη. Η παρέα της είναι πολύ σημαντική για εσάς. Φαίνεται πως μαθαίνετε από εκείνη ένα σωρό πράγματα.  Κοινωνικά πρόσωπα θα θελήσουν να σας συναντήσουν ενώ σε φιλικό κύκλο θα μαγέψετε ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο ίσως σας εκμυστερευτεί τα μυστικα του. Μέσα σε αυτά είστε και εσείς. Η γοητεία που έχετε μαγνητίζει τους πάντες στο πέρασμα σας.  Η διαίσθησή σας σήμερα δουλεύει ρολόι και θα σας <<προστατέψει>> από ένα σωρό τρικλοποδιές.

 

Σκορπιός (Η Αυτοκράτειρα)

Η μέρα σήμερα πρέπει να αφιερωθεί σε εσάς και μόνο. Το να φροντίζετε τον εαυτό σας να είναι περιποιημένο θα μπορούσε να είναι ό,τι καλύτερο για εσάς. Η εικόνα σας είναι ξεχωριστή και δεν μοιάζετε με κανένα άλλο πρόσωπο.Είστε μοναδικοί και το γνωρίζετε αυτό. Στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως με πολύ έξυπνα κόλπα θα επηρεάσετε κόσμο και θα φέρετε τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Η διάθεσή σας είναι δημιουργική και θα σκεφτείτε καινούριες ιδέες που θα κλέψουν τις παραστάσεις!

 

Τοξότης (Ο Αυτοκράτωρ)

Οι εξελίξεις σας είναι σταθερές και τα οικονομικά σας σκαμπανεβάσματα πλέον σταματούν. Χάρη σε εσάς και στις γνώσεις που έχετε φυσικά. Σήμερα θα είστε αρκετά αυστηροί προς τον εαυτό σας και θα πιεστείτε να ανταλλάξετε και να εκφράσετε τις ιδέες που έχετε. Ανώτερο πρόσωπο θα σας βοηθήσει σε ό,τι όμως χρειαστείτε και φαίνεται πως θα τα πάτε μια χαρά. Οι σταθερές σας απόψεις σας βοηθούν ιδιαίτερα στο πως να κινηθείτε.

 

Αιγόκερως (Ο Ιεροφάντης)

Περίεργη μέρα για εσάς σήμερα. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε ποιο πολύ με θέματα της δουλειάς σας. Ένα συναίσθημα δυνατό μέσα σας είναι σας να σας αγχώνει. Μια διαίσθηση περίεργη για τα πάντα. Θα κουβεντιάσετε με τον εαυτό και την συνείδηση σας για το πως κινείστε από εδώ και πέρα. Ενδέχεται να πάρετε και μερικές αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα βρεθεί σε δύσκολη θέση σήμερα και εσείς θα επικοινωνήσετε μαζί του καθώς θα του δώσετε συμβουλές ώστε να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες.

 

Υδροχόος (Οι Εραστές)

Είστε έτοιμοι επιτέλους να ακολουθήσετε το μονοπάτι της καρδιάς σας ελεύθερα και χωρίς να σας πιέζει κανείς. Μέσα σας κυριαρχούν όμορφα συναισθήματα αγάπης και μια τάση να τα βλέπετε όλα κάτω από μια ποιο ρομαντική κουρτίνα θα επικρατήσει ειδικά απογευματινές ώρες. Καλό θα είναι να σταθείτε λιγάκι παραπάνω σε θέματα επικοινωνίας μια που ταίρι σας είναι έτοιμο να σας κάνει πολλά παράπονα σχετικά με αυτο το θέμα.

 

Ιχθύς (Το Αρμα)

Σήμερα όσοι δεν είστε σε σχέση φαίνεται πως επιτέλους μετά από πολύ σκέψη παίρνετε την απόφαση να διεκδικήσετε τα θέλω σας σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και να κινηθείτε ποιο δραστικά. Όσοι πάλι έχετε ταίρι θα κάνετε μια όμορφη εκδρομή με τον άνθρωπο σας όπου θα ανανεωθείτε και εσείς αλλά και κάθε πρόβλημα που μπορεί να είχατε στο μυαλό σας θα φύγει μακριά.Στα επαγγελματικά σας όλα πάνε υπέροχα και η πρόοδος σας είναι επάξια των προσπαθειών σας, Είναι πιθανό να σας αναθέσουν κάποιες μετακινήσεις λόγο δουλειάς.