Ταρώ για σήμερα 8/2

Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 8/2

 Ταρώ για σήμερα 8/2

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 8/2 ξεκινά με τον Κριό..Οι στόχοι οριστικοποιούνται, με αποτέλεσμα, την καλύτερη αντιμετώπιση καταστάσεων και συναισθημάτων, σε σχέση με το παρελθόν. Ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει θετικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας αλλά και των άλλων, γιατί η διαίσθησή σας λειτουργεί στο 100%. Θα μπορέσετε να παρατηρείτε με ηρεμία τις εξελίξεις γύρω σας και να επεμβαίνετε όπου χρειάζεται, με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άστρο)

Είστε πολύ δεκτικοί στα συναισθήματα των άλλων, αλλά και στα υλικά αγαθά. Ανακτώντας την αυτοεκτίμησή σας, προχωράτε με σιγουριά, διεκδικώντας το μερίδιό σας στις ευκαιρίες της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Οι προσδοκίες σας, ταυτίζονται με την πραγματικότητα. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και εσείς απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Όπου μπορείτε, βοηθάτε.

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη) ανάποδα

Θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλειες, και προμηνύεται ένα μέλλον με ηρεμία και ομαλότητα. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και αντιμετωπίζετε τα πράγματα, πιο δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Σήμερα, θα ξεχωρίσετε για την ευγένειά σας. Αποδέχεστε τους άλλους και απολαμβάνετε ταυτόχρονα και τη δική τους αποδοχή. Ένα πρόσωπο, πρόκειται να συνδεθεί ερωτικά μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος) ανάποδα

Νιώθετε ότι σας λείπει αυτοπεποίθηση και για αυτό δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Το να προσπαθείτε όμως, να λύσετε τα προβλήματά σας με πονηριές, δεν είναι λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

Αναζητάτε το πρωτότυπο, το διαφορετικό. Κλείνεστε στον εαυτό σας, όχι για να απομονωθείτε αλλά για να συλλογιστείτε νέους τρόπους να προσεγγίσετε την καθημερινότητα. Κατακτάτε τη γνώση, που υπάρχει μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι είχατε φανταστεί. Θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα, αλλά και να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος) ανάποδα

Θεωρείτε ότι οι κόποι σας πηγαίνουν στο βρόντο. Χάνετε τις αξίες σας και δεν ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα αλλά δεν ξέρετε πώς. Είστε πελαγωμένοι και στηρίζεστε σε άτομα, που δεν εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

Θα ανταποκριθείτε μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας βρίσκεστε. Θα προσφέρετε αρμονία στους ανθρώπους που τη χρειάζονται. Με ευκολία θα ανακαλύψετε τις βλέψεις ενός φιλικού σας προσώπου, που σας κοιτάζει ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αρχιερέας)

Η σωστή επιλογή, των συνεργατών σας, θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μεγαλοψυχία, ευγένεια, ζεστασιά, θαλπωρή και καλή υγεία.