Ταρώ για σήμερα 15/2

Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 15/2

 Ταρώ για σήμερα 15/2

Κριός (Ο Ερημίτης)

Η πρόβλεψη με κάρτες Ταρώ για σήμερα 15/2 ξεκινά με τον Κριό..Σήμερα ενδέχεται να είναι η διάθεσή σας μελαγχολική. Σκέψεις θα κάνετε για τα συναισθήματά σας και για το πως μπορείτε να τα εκδηλώσετε. Αρχίζετε και συνειδητοποιείτε σιγά σιγά πως ο χρόνος περνάει γρήγορα και εσείς μένετε στάσιμοι σε πολλά. Οι φόβοι σας όμως θα φύγουν με αργές και προοδευτικές κινήσεις.¨Έχετε ανάγκη καθοδήγησης γιαυτό μην διστάζετε  να την ζητήστε. Η μέρα είναι πιθανό να σας βρει με μεγαλύτερους από εσάς ανθρώπους που θαυμάζετε. 

Ταύρος (Ο Τροχός)

Απρόβλεπτες είναι οι κινήσεις και οι επαφές σας σήμερα. Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα καθώς όλα θα κυλούν με πολύ γρήγορο ρυθμό.   Είναι πιθανό μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα να γνωρίσετε τον άντρα της ζωής σας,έναν άντρα που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον μέσα σε τόσο κόσμο! Αρπάξτε την ευκαιρία και δεν θα χάσετε.  Πρόταση μέσα στην δουλειά σας είναι πιθανό να έχετε. Η οποία θα αποδειχτεί πως θα είναι πολύ καλή για εσάς.  Βελτίωση λοιπόν σε όλους τους τομείς καθώς νέες ευκαιρίες πέφτουν επάνω σας οι οποίες μόνο ανοδική πορεία μπορούν να σας προσφέρουν. 

Δίδυμοι (Η Δύναμη)

Η αποφασιστικότητα σας σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο αφού μέσα σας το έχετε ήδη αναλύσει αρκετά και έχετε προσπαθήσει να καλύψετε την ανασφάλεια σας με μπόλικη αυτοπεποίθηση την οποία δεν διαθέτετε μέχρι τώρα. Η πνευματική σας δύναμη φαίνεται πως τελικά θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Όχι μόνο θα έχετε επιτυχία επάνω σας αλλά και θα διώξετε τις δυσκολίες που είχαν μαζευτεί κοντά σας εδώ και καιρό. 

Καρκίνος (Ο Κρεμασμένος)

Σήμερα ενδέχεται να μην έχετε τόσο ευχάριστη διάθεση καθώς γκρινιάζετε για ό,τι σας συμβαίνει. Η δοκιμασία αυτή που περνάτε δεν θα κρατήσει για πολύ. Έτσι εσείς θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και το πεσμένο ηθικό σας να ανέβει ώστε να μπορείτε να προσέξετε τις επικοινωνίες σας. Τα λόγια σας καλύτερα να γίνουν ποιο ξεκάθαρα χωρίς να ανοιχτείτε ιδιαίτερα.  Θα μπορούσατε να πάτε μια εκδρομή καλύτερα μόνοι σας σε αυτή την περίπτωση ώστε να σκεφτείτε καλύτερα τις αλλαγές που θέλετε να ολοκληρώσετε.

Λέων (Ο Θάνατος)

Κάθε λεπτό που περνάει είναι για εσάς μια καινούρια μέρα,μια καινούρια ευκαιρία. Μέσα σας η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα φουντώνει και φαίνεται πως σήμερα θα οδηγήσετε   στο φως θέματα της καθημερινότητας τα οποία τα έχετε καθυστερήσει. Ο χρόνος περνάει και εσείς κλείνετε μέσα σας καταστάσεις οι οποίες δεν αποδίδουν καρπούς και ξεκινάτε από την αρχή. Έρχονται αλλαγές οι οποίες θα σας <<αποζημιώσουν>>. Σύντομα θα νιώσετε πως στο μονοπάτι που διαλέξατε μόνο χαρά και φως θα αντικρίσετε.

Παρθένος (Η Εγκράτεια)

Ιδανική μέρα για μικρά ταξιδάκια και για συναντήσεις με φίλους.Οι προσπάθειές σας με αργές και προοδευτικές κινήσεις αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Άνοδο θα έχετε σύντομα, μην χάνετε την φόρμα σας.Θα σας ανακοινωθεί πολύ γρήγορα, μια καλή θέση η οποία θα σας φέρει σε μια ισορροπημένη και ανοδική πορεία.  Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται όμως πως θα είναι στο φόρτε της. Είναι πιθανό πως θα βρεθείτε με κόσμο και θα νιώσετε πως γίνεστε το επίκεντρο.

Ζυγός (Ο Διάβολος)

Η μέρα σήμερα είναι μια καυτή μέρα γεμάτη ένταση και πάθος. Θα γοητεύσετε με την παρουσία σας και τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σας.Πολύ καλή μέρα για ερωτικές γνωριμίες καθώς θα ρισκάρετε πολλά σήμερα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Κινηθείτε μόνο αν κάτι σας αρέσει πολύ. Προσοχή σε λόγια λάγνα που μπορεί να ακούσετε γιατί κρύβουν  παγίδες προς δικό τους όφελος. Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να θέλει να πάρει κάτι το οποίο δεν του ανήκει. Όσοι δεν είστε σε σχέση είναι πιθανό να μπείτε σε μια σχέση κρυφή η οποία θα έχει πολύ ένταση και πάθος.

Σκορπιός (Ο Πύργος)

Δύσκολη μέρα προσοχή στις παρεξηγήσεις,τα λόγια σας πρέπει να είναι ήρεμα χωρίς τάσεις ειρωνείας. Όσο όμως και αν προσπαθείτε θα υπάρχει εκνευρισμός και είναι πιθανό να γίνει κάποιο ξέσπασμα και να πείτε λόγια που μπορεί να τα μετανιώσετε. Προσοχή στις μετακινήσεις διότι δεν ευνοούνται . Απογεματινές ώρες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μέρα η οποία μπορεί να σας φανεί χρήσιμη και να σας βοηθήσει ώστε να κεντρίσετε την ζήλια του συντρόφου σας χωρίς όμως υπερβολές. 

Τοξότης (Το Αστέρι)

Πολύ τυχερή η μέρα σήμερα. Ιδανική ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε μπρος καινούργιους στόχους. Επικρατεί όμως και έντονο συναίσθημα καθώς ο ρομαντισμός θα χτυπήσει κόκκινο! Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και αρχίζετε να έχετε ελπίδες πολλές.  Η μέρα είναι πιθανό να σας βρει με φίλους να κουβεντιάζετε και να ανταλλάζετε απόψεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Συμβουλές θα ακούσετε και θα τις κρατήσετε διότι φαίνεται πως θα σας φανούν χρήσιμες. Επίσης η οικογένειά σας δείχνει να σας νοσταλγεί,ίσως πρέπει να κινηθείτε προς την δική σας μεριά.

Αιγόκερως (Η Σελήνη)

Νοιώθετε απογοητευμένοι,όμως φαίνεται πως σήμερα από την κουβέντα με μια γυναίκα την οποία θα βρεθείτε από το στενό περιβάλλον θα καταλάβετε πως όλα είναι μέσα στο μυαλό σας. Η πραγματικότητα και τα απατηλά φαινόμενα που βιώνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα σας πίκραναν. Φυλακιστήκατε για αρκετό χρονικό διάστημα σε φόβους και ανασφάλειες που σήμερα είναι σαν να τα πετάτε μακριά και ξεκινάτε από την αρχή με καλύτερη διάθεση και ποιο ψηλούς στόχους.

Υδροχόος (Ο Ήλιος)

Πολύ καλή μέρα σήμερα όπου η επικοινωνία θα πάρει φωτιά. Ειδήσεις ευχάριστες θα έχετε μέσα στην μέρα που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Στα επαγγελματικά σας είναι πιθανό να σας ανακοινωθεί μια καλύτερη θέση,μια επιβράβευση ή ακόμα και μια άνοδο στα οικονομικά.Αφήστε όμως τον εγωισμό σας στην άκρη και γίνετε λιγάκι ποιο αυθόρμητοι κάποιες φορές χρειάζεται. Ενδέχεται να μάθετε για ένα γάμο. Μια αποκάλυψη θα σας αφήσει άναυδους!

Ιχθύς (Η Κρίση)

Ένα γεγονός το οποίο θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα μέσα στην μέρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε σε πολλούς χειρισμούς κυρίως στα συναισθηματικά σας. Θα κατηγορήσετε τον εαυτό σας πως αφήσατε να συμβεί αυτό,όμως έπειτα από σκέψη πολύ θα αποδεχτείτε την κατάσταση αυτή. Συναισθηματικά αντιλαμβάνεστε  κάποια ερεθίσματα τα οποία σας δημιουργούν παραλογισμό.